gecco je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Dobro je imeti obe mapi naloženi tako CN kot AR in po potrebi preklapljaš med njima. Se najde tudi kakšen kiks na AR, ki ga CN nima a bolj verjetno je da je kiksov na CN več.
AR 3.11 že ima vrisano AC tudi mim Trebnja.
Glede torrentov pa tukaj ne bi razlagali ampak, če ga boš dobil boš imel vsa potrebna navodila zraven.
Evo, naložil in sprobal AR 3.11 in moram reči čista razlika od CN. Na začetku sem bil res čisto razočaran nad navigacijo, skoraj karkoli sem iskal me je narobe pošiljalo ali pa sploh ni bilo prav vrisano. AR 3.11 pa ima kokr sem zaenkrat pregledal vse napake odpravljene.
Glede torrentov sem se pa tut znajdi, sem mislil da bo kaj bolj zahtevnoPresenetila me je pa velikost AR, pričakoval sem da bo dosti več prostora potrebovala.
BBoss je napisal/-a:AR lepo prikazuje omejitve. Kar se pa tiče Junction view pa bom rekel, da v Slo nimamo niti enega AC razcepa, ki bi bil toliko kompliciran, da bi ti bila ta zadeva realno sploh lahko v pomoč. Tko, da moje mnenje je, da je popolnoma dovolj, da ti glasovno vodenje reče "zapeljite na izvoz" oziroma "se držite desno".
gecco je napisal/-a:AR kokr sem do zdaj opazil bolj pravilno piše omejitve kot CN...ok, to sklepam na podlagi ene napake, ki sem jo videl v zvezi s tem na CN, pri AR je pa OK. Drugače pa CN me je enkrat že pošteno zajebal na Pohorju (sem čist zalutal po nekih gozdnih poteh)
MacTron je napisal/-a:gecco je napisal/-a:AR kokr sem do zdaj opazil bolj pravilno piše omejitve kot CN...ok, to sklepam na podlagi ene napake, ki sem jo videl v zvezi s tem na CN, pri AR je pa OK. Drugače pa CN me je enkrat že pošteno zajebal na Pohorju (sem čist zalutal po nekih gozdnih poteh)
@gecco: Po taksnih poteh v kolikor se ne ves (bilo je ze tudi povedano) ni uredu ne CN in ne AR za navigiranje (kolikor se temu lahko rece tako). Tu pride v upostev le topografska karta (TOPO), ki pa na zalost ni routabilna in kaze le trenutno pozicijo. Evo, pa smo nasli besedo - ne navigiranje, pac pa le pozicioniranje s topografsko karto. Nekaj drugega pa je v nadaljevanju.
zgagaxxl je napisal/-a:Še dobro, da si posodabljal karte na garminu - nikoli...![]()
Če si, pa napiši katero verzijo CN in AR si uporabljal.
BBoss je napisal/-a:Preveri ali imaš istočasno vklopljenih več kart območja. To je lahko vzrok, ker sta recimo istočasno vklopljeni AdriaRoute in CityNavigator. Je zelo priporočljivo, da imaš priklopljeno ali eno ali drugo mapo in ne obe istočasno.
Rmegane je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Preveri ali imaš istočasno vklopljenih več kart območja. To je lahko vzrok, ker sta recimo istočasno vklopljeni AdriaRoute in CityNavigator. Je zelo priporočljivo, da imaš priklopljeno ali eno ali drugo mapo in ne obe istočasno.
kako to preverim
march111 je napisal/-a:POZDRAVLJENI!
ZANIMA ME ČE IMA NOVA RNS-E AUDI NAVIGACIJA ŽE VRISANO CELOTNO DOLENJSKO AVTOCESTO- MIMO TREBNJEGA?
HVALA IN LP
MacTron je napisal/-a:march111 je napisal/-a:POZDRAVLJENI!
ZANIMA ME ČE IMA NOVA RNS-E AUDI NAVIGACIJA ŽE VRISANO CELOTNO DOLENJSKO AVTOCESTO- MIMO TREBNJEGA?
HVALA IN LP
Predno se kakorkoli zacne diskutirati bi prosil, da se v drugo izklopi caps lock. Beri pravilnik (kateregakoli foruma) taksno pocetje se smatra za vpitje.
AUDI Navigation Plus RNS-E 2011 West/East/Central Europe - Kartografija je bila izdana v DEC. 2010. AC je bila dokoncana 30. JUN 2010.
MMI 2G je bila izdana JAN. 2011 in ima celotno pokrito karto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov