nevermind je napisal/-a:Lih sem prej bral, da je v Italiji na cca. 50-tih črpalkah gorivo nekaj čez 2€
http://www.prezzibenzina.it/?filtro=benzinasp
v Livignu je se vedno 1.17 evra

nevermind je napisal/-a:Lih sem prej bral, da je v Italiji na cca. 50-tih črpalkah gorivo nekaj čez 2€
MRV je napisal/-a:prokleti ki delate kolone na cestah. samo zato da prišparate par deci se vozite kot prizadeti počasi in zaradi nastajanja kolon se v povprečju poraba viša za vse! da vas ne vidim več se cjazit (tisti ki se)
BBoss je napisal/-a:peroRS - čas je da zamenjaš nick v peroSlow
King1 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Če upoštevam še vožnjo nazaj (lahko @king1 in @acid povesta kako smo vozili, večinoma 130-150kmh, klima na ful) se je povprečje do doma dvignilo na 6.5, kar je za tako težko kravo super![]()
Bilo je res in če se spomnim sem vama z mojo šajtrgo konkretno bejžal............... no seveda dokler nista prestavila v tretjo.![]()
Točno to sem napisal nekemu uporabniku v temi od novega i40 in o njegovi porabi. Moja karjola je med 130 in 160+ km/h popila malo manj kot 6l/100. Tako, da je tisti i40 z 1,7 mlinčkom konkrteno žejen.
![]()
lp
p.s.@peroRs mal bolj bi pa res lahko na števec gledal
MRV je napisal/-a:prokleti ki delate kolone na cestah. samo zato da prišparate par deci se vozite kot prizadeti počasi in zaradi nastajanja kolon se v povprečju poraba viša za vse! da vas ne vidim več se cjazit (tisti ki se)
J.McLane je napisal/-a:Kako se ti ne zdi najbolj ekonomičen avto, dizlarji ste zdaj prišli na plano s svojimi rekordi po izletu na morje, jaz te rekorde dosegam pri dnevni vožnji po mestu in naseljih?
Bago je napisal/-a:Poraba zadnjih 2000km 12l/100km realno, na netu pa za to vozilo piše, da bi morala biti okoli 9l... Nekam dosti 12l za 1.8T motor.
J.McLane je napisal/-a:Kako se ti ne zdi najbolj ekonomičen avto, dizlarji ste zdaj prišli na plano s svojimi rekordi po izletu na morje, jaz te rekorde dosegam pri dnevni vožnji po mestu in naseljih?
=swen= je napisal/-a:Potam pa pogledam spritmonitor.de in imaš označeno, da se voziš po podeželjskih cestah in avtocesti. Ne vidim mest, naselij. Hm...![]()
King1 je napisal/-a:@J.McLane Imaš ti modrega priusa? Pa si mogoče iz LJ?
lp
J.McLane je napisal/-a:King1 je napisal/-a:@J.McLane Imaš ti modrega priusa? Pa si mogoče iz LJ?
lp
Ne, glej sliko na spritmonitor
peroRS je napisal/-a:A si ti celo leto na 15''?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost