gecco je napisal/-a:Glede navigacije, Garmin ima software za PC-je, snameš ga lahko kjerkoli pač snemaš torrente, lahko pa kupiš legalno verzijo, imenuje pa se Garmin Mobile PC. Ista štorije je potem naprej z kartografijami, kaj je boljše se pa sam odloči. Meni osebno za Slovenijo je AdriaRoute dosti boljša od CityNavigator, kdo drug bo trdil obratno.
Kar se pa nosilcev tiče, sprobal sem nosilec ki ga ponujajo v http://www.globepoint.si, vakuumski nosilec za mini prenosnike, in kar se kvalitete in dizajna tiče mi je bil ql, ampak za mojega Dell netbooka je bil premajhen, tako da dobro premeri če ti bo pasalo. Drugi problem je bil pa, da v kombiju ga nikakor nisem mogel namontirati da bi lepo stalo, v avtomobilu pa nisem probal če kaj bolje stoji.
Sem pa na ebayu videl še ene nosilec, ki se mi pa zdijo tudi boljši, pritrdijo se pa na podnožje sedeža...vsaj za v kombi so mi delovali precej bolje, ampak sedaj sem se že navadil da ga imam na sedežu.
xsara je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Glede navigacije, Garmin ima software za PC-je, snameš ga lahko kjerkoli pač snemaš torrente, lahko pa kupiš legalno verzijo, imenuje pa se Garmin Mobile PC. Ista štorije je potem naprej z kartografijami, kaj je boljše se pa sam odloči. Meni osebno za Slovenijo je AdriaRoute dosti boljša od CityNavigator, kdo drug bo trdil obratno.
Kar se pa nosilcev tiče, sprobal sem nosilec ki ga ponujajo v http://www.globepoint.si, vakuumski nosilec za mini prenosnike, in kar se kvalitete in dizajna tiče mi je bil ql, ampak za mojega Dell netbooka je bil premajhen, tako da dobro premeri če ti bo pasalo. Drugi problem je bil pa, da v kombiju ga nikakor nisem mogel namontirati da bi lepo stalo, v avtomobilu pa nisem probal če kaj bolje stoji.
Sem pa na ebayu videl še ene nosilec, ki se mi pa zdijo tudi boljši, pritrdijo se pa na podnožje sedeža...vsaj za v kombi so mi delovali precej bolje, ampak sedaj sem se že navadil da ga imam na sedežu.
ja tudi jest mislim, da je adriaroute boljši, sicer pa sem prej pozabil vprašati, obstajali naj bi tudi bluetooth gps sprejemniki, kako pa deluje potem navigacija po tem načelu?..je bolje z usb-gps zunanjo anteno ali z bluetooth sprejemnikom?...............hvala..........
gecco je napisal/-a:xsara je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Glede navigacije, Garmin ima software za PC-je, snameš ga lahko kjerkoli pač snemaš torrente, lahko pa kupiš legalno verzijo, imenuje pa se Garmin Mobile PC. Ista štorije je potem naprej z kartografijami, kaj je boljše se pa sam odloči. Meni osebno za Slovenijo je AdriaRoute dosti boljša od CityNavigator, kdo drug bo trdil obratno.
ja tudi jest mislim, da je adriaroute boljši, sicer pa sem prej pozabil vprašati, obstajali naj bi tudi bluetooth gps sprejemniki, kako pa deluje potem navigacija po tem načelu?..je bolje z usb-gps zunanjo anteno ali z bluetooth sprejemnikom?...............hvala..........
Če že kupuješ, bi ti priporočal kar komplet garmin mobile pc skupaj z garminovim sprejemnikom. Mislim da vse skupaj pride 130€. Tako vsaj veš da bo vse delalo kot mora.
svetilnik je napisal/-a:Na Mimovrste bi kupil Garminov sprejemnik za prometne informacije GTM 35 Premium za Garmina 1350, pa me zanima če je potrebno še kakšno nalaganje programov, da bi stvar delovala?
hondas je napisal/-a:Zanima me, če Mitsubishijeva navigacija (ASX) podpira SLO in kje bi izvedel kaj več o podpori...
hondas je napisal/-a:O, hvala...
ribcek je napisal/-a:Halo poznavalci, kaj pravite za tole navigacijo, ali ima vse za povprečnega uporabnika? http://trgovina.mercator.si/webapp/wcs/stores/servlet/Product2_10001_10001_11173_-1_10262___ProductDisplayErrorView
MacTron je napisal/-a:@ribcek: Ce bi se malce ozrl nazaj bi lahko prebral marsikaj o MIO navigacijskih napravah (nekaterih modelih) ter o njihovih tehnicnih lastnostih. Mio z naslednjega linka ja popolnoma dovolj za povprecnega uporabnika v kolikor bi se seveda odlocil za to znamko (zato pravim zgodovinski pregled nazaj). Zanimivost je le ta, da se da dolocene kartografije tudi najeti (v kolikor se potrebuje samo enkratno) drugace pa se kupi nadgradnja.
ribcek je napisal/-a:ok, je mogoče še kakšen predlog, grem pa na dopust na korziko in ne bi rad, da se kje zatika....![]()
(sem prebral vse moogoče, ampak eni uporabniki grejo res v orng detajle, jaz pa potrebujem simple odgovor)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov