IcEm4n je napisal/-a:http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-namerno-vozil-v-napacno-smer.html
Sicer ni pri nas pa vseeno. 86 kilometrov se je vozu tako v nasprotni smeri (če prav razumem)?
IcEm4n je napisal/-a:a se kdo čudi alkoholu v prometu, če pa imamo take pijanske komade:
- http://www.youtube.com/watch?v=LniXyPMUT9c
- http://www.youtube.com/watch?v=rX7Ta8T4PQU
B|ind je napisal/-a:Pa vi resno mislite da ima muzika kaj veze s tem da se človek pijan vsede za volan ?
peroRS je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Pa vi resno mislite da ima muzika kaj veze s tem da se človek pijan vsede za volan ?
Seveda ima.
sašo5 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Pa vi resno mislite da ima muzika kaj veze s tem da se človek pijan vsede za volan ?
Seveda ima.
jaz pa le mislim, da nima (mogoče sodim le po sebi, oz. gledam to z mojega zornega kota)noben nobenga ne sili da pije - in ni te prisile, da bi me za volan spravili v maliganskem stanju - NIKOLI
B|ind je napisal/-a:nasproti ti pride en hondaš s bi-xenon kitom in 10.000K žarnicami, ki te zaslepijo in kaj sledi...jarek.
sašo5 je napisal/-a:jaz pa le mislim, da nima (mogoče sodim le po sebi, oz. gledam to z mojega zornega kota)noben nobenga ne sili da pije - in ni te prisile, da bi me za volan spravili v maliganskem stanju - NIKOLI
jack86 je napisal/-a:A kdo ve kaj se je zjutraj dogajal v drugem tunelu z dolenjske proti lj? Ko smo se umaknili na desni pas (proti mb) se je en kamiaonar takoj, k je prišel ven s tunela skor ustavil in odvil na odstavnega. Vsi v koloni smo mogl mčno zavirat, za mano se je en tut čist za mojim avtom ustavil, pol pa sam cviljenje gum in...buuum. Ene 3x, 4x je kr fajn počlo. To se je naredl kake 3 avte za mano.
Budala stoletja voznik kamiona.
jack86 je napisal/-a:A kdo ve kaj se je zjutraj dogajal v drugem tunelu z dolenjske proti lj? Ko smo se umaknili na desni pas (proti mb) se je en kamiaonar takoj, k je prišel ven s tunela skor ustavil in odvil na odstavnega. Vsi v koloni smo mogl mčno zavirat, za mano se je en tut čist za mojim avtom ustavil, pol pa sam cviljenje gum in...buuum. Ene 3x, 4x je kr fajn počlo. To se je naredl kake 3 avte za mano.
Energetik81 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:A kdo ve kaj se je zjutraj dogajal v drugem tunelu z dolenjske proti lj? Ko smo se umaknili na desni pas (proti mb) se je en kamiaonar takoj, k je prišel ven s tunela skor ustavil in odvil na odstavnega. Vsi v koloni smo mogl mčno zavirat, za mano se je en tut čist za mojim avtom ustavil, pol pa sam cviljenje gum in...buuum. Ene 3x, 4x je kr fajn počlo. To se je naredl kake 3 avte za mano.
Se mu je mogoče pokvaril tovornjak? Je zato budala?
Bi reku, da ste bili to vi v koloni, ker niste imeli zadostne varnostne razdalje in niste predvidevali vnaprej. Dvomim, da se je tovornjak v trenutku ustavil. Če bi vozili vsi vsaj 2 sekundi en za drugim in gledali naprej, bi se mogoče lahko izšlo samo s spuščenim gasom..
Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov