Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne jan 24, 2010 3:35 pm

Avtobus je drag... milo rečeno.. pa po večini zastarel vozni park... ko smo se mi v šolo fural z temi starimi busi iz izletnika k je kr podn dvigval, ko je mal ruknalo si lahko cesto vidu :D Gretje/hlajenje pa že tak ni delal 10 let.. ok, tu pa tam je bil kak solidn bus, ampak glede na to kake so cene bi lahk blo kej boljšega.

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Ne jan 24, 2010 7:40 pm

sry samo v Mariboru so kr solidni avtobusi, pa tud cena mesečne za penzjoniste je hudo nizka :)
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po jan 25, 2010 5:37 pm

http://24ur.com/novice/crna-kronika/vid ... -smer.html

Sicer ni pri nas pa vseeno. 86 kilometrov se je vozu tako v nasprotni smeri (če prav razumem)?
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po jan 25, 2010 6:11 pm

IcEm4n je napisal/-a:http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-namerno-vozil-v-napacno-smer.html

Sicer ni pri nas pa vseeno. 86 kilometrov se je vozu tako v nasprotni smeri (če prav razumem)?

Prejšnji petek, ko sem šel iz LJ, se je na cestninski postaji LOG isto en Španec kar obrnil na AC, da bo šel v drugo smer...ni vozil v napačno smer, ampak je šel mimo tistih količkov pri cestninskih hišicah na drugo stran AC.
Jaz sem se tudi dostikrat zmotil na poti, pa mi ni nikoli padlo na pamet, da bi se obračal na AC :roll:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jan 26, 2010 10:26 pm

a se kdo čudi alkoholu v prometu, če pa imamo take pijanske komade:

- http://www.youtube.com/watch?v=LniXyPMUT9c
- http://www.youtube.com/watch?v=rX7Ta8T4PQU
Slika

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix To jan 26, 2010 10:38 pm

IcEm4n je napisal/-a:a se kdo čudi alkoholu v prometu, če pa imamo take pijanske komade:

- http://www.youtube.com/watch?v=LniXyPMUT9c
- http://www.youtube.com/watch?v=rX7Ta8T4PQU

:roll: žalostno :evil:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To jan 26, 2010 10:48 pm

Pa vi resno mislite da ima muzika kaj veze s tem da se človek pijan vsede za volan ? :D

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To jan 26, 2010 11:18 pm

B|ind je napisal/-a:Pa vi resno mislite da ima muzika kaj veze s tem da se človek pijan vsede za volan ? :D

Seveda ima.

Greš na piknik, spiješ par piv, mal vinčka, s prijatelji zapojete eno "najlepše so kelnerce vsak pijanec ve", :pij: zraven še kakšna bejba....čez nekaj ur se odpraviš domov, usedeš se v avto kljub temu, da ti tistih par prijateljev, ki so ostali trezni to odsvetuje, ampak ti se za opozorila ne zmeniš, ker si najjači, še posebej ker te je huda bejba prosila za prevoz do doma. :___o In tako se odpravita, ti med vožnjo ne moreš odvrniti pogleda od njenega dekolteja, nasproti ti pride en hondaš s bi-xenon kitom in 10.000K žarnicami, ki te zaslepijo in kaj sledi...jarek.
Naslednje jutro se zbudiš z mačkom, pa bejba zraven tebe tudi :lol: In potem pomisliš, sem mel srečo...samo kazen bom dobu, pa zavarovalnica bo že plačala škodo, važno, da sem ostal živ....Lahko pa ne bi. :roll:

Mal šale,
lp :pop:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To jan 26, 2010 11:21 pm

B|ind je napisal/-a:Pa vi resno mislite da ima muzika kaj veze s tem da se človek pijan vsede za volan ? :D

očitno se zdi njemu to normalno, smešno, drugače bi posnel kaj v kontra smislu, aja saj res tist ni tak zabavno :roll:

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. To jan 26, 2010 11:38 pm

To ni noben problem, če pijan voznik umre. Kr naj, like i give a f***. Večji problem je, da vedno berem, da je imel voznik manjše poškodbe, sopotnik in voznik drugega vozila sta umrla, sopotnik v drugem avtu pa je preživu zgolj do naslednjega jutra ... Če bi pr ns bli res zainteresirani za to, da se sprav pijance s cest, bi se to komot uredil - več k 0,5 promila (al kok je), minimalna kazen 1000 eur ali 1 plača (kar je več) in odvzem vozniške za 2 mesca. 1 promil, odvzem vozniške za 10 let, kazen 10000 eur ali celoletni dohodek (kar je več) + zaseg vozila za vedno, zapor za 2 leti. 1,5 promila, nimaš nikol več česa za volanom počet, v zapor za 10 let. Povzročiš smrt v pijanem stanju, 30 let za naklepni umor. Pa da vidmo pol junake, k bojo pijani okol fural ... Dokler smo pa Slovenci narod, podvržen alkoholu, pa so najjači tisti, k furajo pjani, pol mamo pa takele paciente - nažalost jih je precej.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To jan 26, 2010 11:45 pm

peroRS je napisal/-a:

Seveda ima.

jaz pa le mislim, da nima (mogoče sodim le po sebi, oz. gledam to z mojega zornega kota) :arrow: noben nobenga ne sili da pije - in ni te prisile, da bi me za volan spravili v maliganskem stanju - NIKOLI

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To jan 26, 2010 11:55 pm

sašo5 je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

Seveda ima.

jaz pa le mislim, da nima (mogoče sodim le po sebi, oz. gledam to z mojega zornega kota) :arrow: noben nobenga ne sili da pije - in ni te prisile, da bi me za volan spravili v maliganskem stanju - NIKOLI

Bil sem sarkastičen. ;)

Jaz ne pijem alkohola, nikoli ga nisem. Žalostno je, da mora biti v današnjem času folk na mrtvo pijan, da se "zabava".

Ljudi, ki pijani sedejo za volan bi blo treba konkretno kaznovati (ne neka položnica za 250€), še posebej pa tiste, ki v vinjenem stanju povzročijo nesrečo (največkrat s smrtnim izidom).

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr jan 27, 2010 2:14 am

B|ind je napisal/-a:nasproti ti pride en hondaš s bi-xenon kitom in 10.000K žarnicami, ki te zaslepijo in kaj sledi...jarek.

:lol:

sašo5 je napisal/-a:jaz pa le mislim, da nima (mogoče sodim le po sebi, oz. gledam to z mojega zornega kota) :arrow: noben nobenga ne sili da pije - in ni te prisile, da bi me za volan spravili v maliganskem stanju - NIKOLI

verjemi da malokateri razmišlja drugače, preprost primer; gre na zabavo zasliši kako tako pesem, no te pa dajmo stegnit eno rundo z kolegi če je že takšna pivska pesmica, za prvo tako pesmijo sledi še druga, tretja, četrta, po kateri pa že človek poln samega sebe in prepričanja v svoje über znanje vožnje avta, sede za volan in povzroči nesrečo, ki nažalost velikokrat vklučuje tudi druge udeležence.
Brez srkbi, sem se že srečal z takimi, ki so najprej rekli da ne pijejo ker vozijo, nato se je pa zgodilo ravno to kar sem napisal.

se pa strinjam da so kazni za vožnjo pod vplivom alkohola prenizke. :roll:

se pa držim tudi sam načela da če spijem kaj NE vozim, raje se vsedem v taxi, ali pa se odpravim domov pešin grem avto iskat naslednji dan.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr jan 27, 2010 9:19 am

peroRS, hehehe dobra zgodba :lol:

No ja, kaj pa vem. Jaz sem tudi napisal iz mojega vidika. Name recimo ne vpliva kakšna muzika se vrti.
Pač to je showbiznis, saj kdor usaj malo pozna te komade so vgalvnem vsi pijanski od Konečnika in pa Vrliča (čeprav tisti ˝Naš šef je spet nažgan˝ je prou uredu :D )

Samo vseeno, prej kot muzika je problem družba in gostinci, seveda največji problem pa ljudje sami !

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Sr jan 27, 2010 10:51 am

Its called reality son.

Če ne ločiš, potem boljš da tud TV ne prižgeš.... nikoli.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Sr jan 27, 2010 11:07 am

A kdo ve kaj se je zjutraj dogajal v drugem tunelu z dolenjske proti lj? Ko smo se umaknili na desni pas (proti mb) se je en kamiaonar takoj, k je prišel ven s tunela skor ustavil in odvil na odstavnega. Vsi v koloni smo mogl mčno zavirat, za mano se je en tut čist za mojim avtom ustavil, pol pa sam cviljenje gum in...buuum. Ene 3x, 4x je kr fajn počlo. To se je naredl kake 3 avte za mano.

Budala stoletja voznik kamiona.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr jan 27, 2010 11:16 am

jack86 je napisal/-a:A kdo ve kaj se je zjutraj dogajal v drugem tunelu z dolenjske proti lj? Ko smo se umaknili na desni pas (proti mb) se je en kamiaonar takoj, k je prišel ven s tunela skor ustavil in odvil na odstavnega. Vsi v koloni smo mogl mčno zavirat, za mano se je en tut čist za mojim avtom ustavil, pol pa sam cviljenje gum in...buuum. Ene 3x, 4x je kr fajn počlo. To se je naredl kake 3 avte za mano.

kaj pa če je blo kaj narobe z kamiononm...

pač varnostna razdalja pri nas, to je redkost...

morali bi dat senzorje nad ac tak ko majo avstriji da ti zabeleži kolk je razdalje pol pa na cestnini kr kasiral (avtrijci so to delal na meji..)

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Sr jan 27, 2010 11:18 am

jack86 je napisal/-a:A kdo ve kaj se je zjutraj dogajal v drugem tunelu z dolenjske proti lj? Ko smo se umaknili na desni pas (proti mb) se je en kamiaonar takoj, k je prišel ven s tunela skor ustavil in odvil na odstavnega. Vsi v koloni smo mogl mčno zavirat, za mano se je en tut čist za mojim avtom ustavil, pol pa sam cviljenje gum in...buuum. Ene 3x, 4x je kr fajn počlo. To se je naredl kake 3 avte za mano.

Se mu je mogoče pokvaril tovornjak? Je zato budala?
Bi reku, da ste bili to vi v koloni, ker niste imeli zadostne varnostne razdalje in niste predvidevali vnaprej. Dvomim, da se je tovornjak v trenutku ustavil. Če bi vozili vsi vsaj 2 sekundi en za drugim in gledali naprej, bi se mogoče lahko izšlo samo s spuščenim gasom..
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jan 27, 2010 11:26 am

Energetik81 je napisal/-a:

Se mu je mogoče pokvaril tovornjak? Je zato budala?
Bi reku, da ste bili to vi v koloni, ker niste imeli zadostne varnostne razdalje in niste predvidevali vnaprej. Dvomim, da se je tovornjak v trenutku ustavil. Če bi vozili vsi vsaj 2 sekundi en za drugim in gledali naprej, bi se mogoče lahko izšlo samo s spuščenim gasom..

se stinjam.bi pa e dodal da se kamionar verjetno ni ustavu spolnim bremzanjemampak posopoma tko da..
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Sr jan 27, 2010 12:07 pm

Ja ja, itak vsi vozte po predpisih, sploh v prometnih konicah. Ne bit preveč pametni..
:lol:

Drgač pa vzamem besedo nazaj za voznika kamiona, ker ne vem zakaj se je ustavil.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov