NaceM je napisal/-a:Ne vem, kje je point tega.
FBR je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Nad kom se boste potem razburjali?
Predvsem vlado,... tako kot danes in še posebej če ta dobi še en mandat... jasen odgovor.
FBR je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Nad kom se boste potem razburjali?
Predvsem vlado,... tako kot danes in še posebej če ta dobi še en mandat... jasen odgovor.
Joie de vivre! je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Nad kom se boste potem razburjali?
Seveda, kaj pa drugega, vsega so krivi oblastniki, spet slovenska miselnost. In kaj če bodo ravno "tvoji" uvedli satelitski nadzorni sistem, koga boš potem pljuval?
Joie de vivre! je napisal/-a:Opozicija ima po definiciji pri vsaki stvari pomisleke, še nisi zaštekal? Če bi novi ZVCP uvajal SD, misliš da ga SDS ne bi miniral? Z vsemi topovi, stari moj.
FBR je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Opozicija ima po definiciji pri vsaki stvari pomisleke, še nisi zaštekal? Če bi novi ZVCP uvajal SD, misliš da ga SDS ne bi miniral? Z vsemi topovi, stari moj.
In ravno to je razlika med to levico in desnico. Med tem, ko levica podaja vsaj konstruktivne pomisleke, je desnica, ko je bila pred tem v opoziciji, res dobesedno minirala z vsakojakimi demamogijami in lažmi. Samo spomnimo se, kaj vse je JJ govoril za korupcijo. Če smo čisto natančni, je bil to njegov glavni in edini manifest če bi vladal. Kaj je danes. Korupcija cveti, da ne rečem da je v bujni rasti, mi pa ukinjamo protikorupcijsko komisijo in dajemo to pooblastilo poslancem... pa lepo vas prosim...smo mar slepi in gluhi?!
Sej veš da v tej debati ne bova prišla na nasprotni breg, en drugemu, tako da je škoda teme...
Joie de vivre! je napisal/-a:Protikorupcijska komisija je bedarija. Organ brez pooblastil, ki od državljanov samo vleče denar, narediti pa ne more nič...
Joie de vivre! je napisal/-a: Za te stvari naj bo zadolžena policija, mediji, opozicija, civilna družba.
Joie de vivre! je napisal/-a:Če si levičar, jasno da bo levica podajala konstruktivne pomisleke, desna vlada pa ljudem vsiljevala bedarije... Vse je stvar osebne usmeritve. Jaz ne vidim nobene razlike med 2004 in 2008.
xandrej je napisal/-a:Znak na vinarski ulici v MB ... Kdo bi ga razložil? Oni znak v odzadju pa je znak za prepovedan promet v eno smer. Kaj pa zdaj? Glavno, da oni višajo kazni pa je boli njih qurac za nas pa za našo varnost...
xandrej je napisal/-a:Znak na vinarski ulici v MB ... Kdo bi ga razložil? Oni znak v odzadju pa je znak za prepovedan promet v eno smer. Kaj pa zdaj? Glavno, da oni višajo kazni pa je boli njih qurac za nas pa za našo varnost...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov