nebivedu je napisal/-a:Poanta bi bila, da bi bila vinjeta na desni strani, da se jo lahko vidi s strani ceste, kjer policisti stojijo in ne da je na nasprotni strani. Sej policaji ne stojijo na levi strani ceste, ko ustavljajo, ampak na desni.
lonelyboy je napisal/-a:Od kdaj pa je vseeno kam jo nalepiš,a to kje piše?!
nebivedu je napisal/-a:Če imaš malo luknjico od kamna v levem zgornjem kotu, te na tehničnem vrže z razlogom, da te ta luknjica moti in odvrača pogled od ceste. Kaj potem vinjeta počne v sprednjem levem kotu?
Poanta bi bila, da bi bila vinjeta na desni strani, da se jo lahko vidi s strani ceste, kjer policisti stojijo in ne da je na nasprotni strani. Sej policaji ne stojijo na levi strani ceste, ko ustavljajo, ampak na desni.
ales66 je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Jaz sem tudi včeraj stal v vrsti na Petrolu za eno teto, ki je kupila 6 vinjet.Mater ma folk avtomobilov...
To je za en avto. Ena levo zgoraj, ena levo spodaj, pa še na sredini in na desni zgoraj in spodaj. Ena od šestih bo že prav nalepljena
. Potem se naj pa najde en nadzornik in teži, da ni na pravem mestu. Ni šans
.
NaceM je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Jaz sem tudi včeraj stal v vrsti na Petrolu za eno teto, ki je kupila 6 vinjet.Mater ma folk avtomobilov...
Mogoče pa kupuje za službene avtomobile?
Good point!Le davčne številke in original računa na podjetje ni zahtevala...
Zois je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Jaz sem tudi včeraj stal v vrsti na Petrolu za eno teto, ki je kupila 6 vinjet.Mater ma folk avtomobilov...
sebi možu
hčerki sinu pa vnukoma
NaceM je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Jaz sem tudi včeraj stal v vrsti na Petrolu za eno teto, ki je kupila 6 vinjet.Mater ma folk avtomobilov...
sašo5 je napisal/-a:..jaz sem se peljal Brežice-N.M. in nazaj: videl vsaj enih 30 brez vinjet
(na Zalokah na pumpi cel konvoj Nizozemcev) ...najbolj zanimivo pa, ko sem šel tam in
nazaj čez cestnino Drnovo, so "pacijenti" tujih tablic ustavljali pri hiškah, nekateri celo vzvratno vozili, ter kr hoteli plačat...
spoyli je napisal/-a:podpiram pa turiste, saj bi resnično lahko ponudili tudi 10-14 dnevne vinjete za "razumnih" 10-15€!
spoyli je napisal/-a:P.S. na cestninski postaji Log bo kmalu v uporabi stacionarni radar (nauradne informacije) zato se le držite tistih 40 km/h.....so ratal predragi!
Gotty je napisal/-a:glede Maribora, kolkikor sem jaz slišaš tista "hitra" cesta od Hoč do konca bob steze ni plačljiva, ni 100% oz možnost pomote.
Po forumu brska: berlonso in 4 gostov