Dragi Gosič!
Res je, pred mano sta dve vozili in upoštevata omejitev. Podpiram tole in pozdravljam. Spet se strinjam, res upoštevata varnostno razdaljo. Tudi sam jo, samo takrat ne, ko sem stardecu hotel nekaj pokazat, dopovedat, esmeralda spreglej že 1x. NE, ko sem čičota dohitel, je že nekaj rinil desno. Ko sem se pa sam spravil desno ( se strinjam, bil sem v prekršku )je tudi tale čiča počasi zavijal desno in se ukampiral na sredino pasu. Super. NIsem nič trobil, blendal, dvigoval roko, z nasmehom na obrazu sem se čudil, kako se je on odločil da ne spusti nobenega naprej. Ne gre se za nobene stotinke, dirkanje, lovljenje časa, .... zakaj se gre se mi pa ne da več ponavljat, sploh tebi ne. Res je bil lep dan, ravno za kruzat

Tudi poraba na 1.8T motorju je bila

Vidim pa, da si spet izkoristil in me dal med ovce katere lahko delajo vse po cesti. Bemtiš to je sedaj pa res mal delikaten primer, mah.....tebi še to pisat. Grem raje na pivo in ne, nimam modre luči. Verjemi, da si jo ne želim, ker to je podn od službe v teh časih, ko je mama Kresal gazda. Tudi verjamem, da nebi bili zadovolni z mojim delom, ker njim je cilj denar in ne varnost. Mene pa denar en klinc briga ni se zavzemam za varnost.
To nakladanje
Ta posnetek je skratka samo dokaz, kako velik nestrpnež si. Enostavno kar pričakuješ, če pripelješ za vozilom do podalška pritlažnika s svojimi +km/h, vijuganjem levo desno, da bo voznik iz vozila pred teboj skočil ven, naredil priklon, ti postregel s pršutom in konjakom in ti zaželel srečno nadaljno pot. Pred tem pa se ti bo še opravičil ker te je oviral za natansko 21,7sekunde in upal da to neobjaviš v svojo zakladnico posnetkov.
je čisto v brezveze. Si pač moral nekaj povedat. Ampak to je tvoje mnenje, katerega spoštujem. Ne pričakujem čisto nič od tega kar si napisal. Dejansko mi je že čisto vseeno kdo vozi avto. Ali je slep, pijan, zadet, brez las, izpita, zaspan, ravno po seksu, med oralnim obdelovanjem,.... ma prov čist vseeno mi je. Nekak zahtevam in pričakujem, od tistega kateri gre pod omejitvijo, da me ne j**e v glavo. To je vse kar pričakujem od dohitevanega. Jaz bom poskrbel za tole, da ne bom ogrožal njega, ker če ogrožam njega, potem ogrožam tudi sebe. Sebe pa nočem ogrožat, ker se mam rad. Glej predragi Gosič. Stvar je sila preprosta. Včasih se tudi men ne divja na zgornji omejitvi in norim tistih 60, mogoče 70. Ne razumem pa, zakaj bi jaz potem tiste, ki bi se radi peljali hitreje, zadrževal za sabo. Ah neeee jaz sem potem očitno mona, ker sodelujem pri tem, da bi me dohitevani prehitel. Še v življenju nisem pomislil, da bi dal gas, zavil levo, naredil karkoli, da bi tistemu kateri me prehiteva, otežil delo z mislijo

pa koji spolni organ ti mene zdej prehitevaš. Tukaj je 70 vrh glave in nimaš kaj vozit 90, hop in ga zaprem.
http://www.youtube.com/watch?v=xQo-srZNn4gEX-B je napisal/-a: Ogromno folka pa bi se tam rado peljalo normalno 130 naprej in tudi ce se peljes med 80 in 90 (po GPSu), ti pripicijo od zadaj in blendajo ko zmesani, in nakazujejo da naj bi se umaknil na uni pas. Japakajse. Te 3 km al kolk pa ze lahko zdrzis zadaj, nimam se kam umaknit, po odstavnem se pac ne vozi.
Tudi sam se strinjam. b****. Bom še 1x razložil moj primer, pa ne tebi, da ne bo pomote.

Če bi sam dohitel kolono katera bi se vozila kolikor bi se pač vozila, bi se prilimal zadaj in kruzal dalje. Sploh ni panike, bi šla poraba še nižje, men je cool. Če pa dohitim enega, kateremu se ni pač za vozit vsaj 80 po števcu, ga bom nekak prehitel, če se da. Bi se priključil koloni, katera je smrtonostno odrvela naprej najbrž z 90-100. To se pač ni dalo. A ne zaradi unega spredaj, kateri se vozi po PO SVOJEM pasu in ga kruza 70. Mene to sploh ne moti.
Doche je napisal/-a:Zakaj se pa vozijo vsi manj? Zato, ker je na tistem koncu pogosta kontrola oz merjenje hitrosti in "nihče ne tvega". To tudi meni gre na živce.
Hm.....ok, spet se strinjam. AMPAK, WTF je potem treba vozit 70. Tam je omejitev 80. Evo, priznam jaz sem priletel z enih 85 po števcu in ga norel z nezmanjšano hitrostjo naprej. V naseljih se vozim 60 po števcu, pa me trenutno še noben povohal ni. Čeprav eni so že fasal kazen za prekoračitev 5km/h. Men butasto. Ko jo bom fasal, jo bom pač fasal. Ene par lepih stavkov bom spregovoril s policajm in plačal kazen. In glej ga zlomka, Nekje pa ne gre 60, tudi 40 je nevarno, pa čeprav je omejitev v naselju 50. To si nekak tako napisal, kot da bi sam zahteval da vozila pred mano vozijo 140. Ni to point. Upam, da ga razbereš.
J1897 je napisal/-a:PPS tisti, ki se zgražate nad X-om - res je, da ni bil ravno 100m za vozilom pred njim, mislim pa, da je X ciljal na to, da je vozilo pred njim cel čas vozilo po 2 pasovih in to kljub temu, da je bila polna črta. Ali je x hotel prehitet avto pred njim ali ne, tega ne vem, definitivno pa drži, da se po dveh pasovih hkrati ne vozi!
AAAAAAND we haaaaave a WINNER.

Dodal bom še tole, da ja, priznam tudi sam bi bil v prekršku, če bi avto prehitel po odstavenm. Če bi ga lahko, bi ga. Sedaj me pa razcefrajte, kako sem bil nevaren na cesti, bi s tem ogrožal sebe, oba avta, muhe, mravljince, pa še Gosiča pred LCD-jem. Kako ljudje ne vidijo nekoga, da vozi po dveh pasih. Vidijo samo mene, kako divjam po cesti in rešujem ( si bom kar sposodil tvojo besedo, ker mi je všeč) G. Varnost. Vidim, da si veliko na soški in zna biti, da se voziš mimo mojega novega doma. Sicer sedaj bo očitno, da podpiram tiste, katere ovce se strinjajo z mano, ma jebat ga. Pustimo jim veselje. Ko bo pršut dozorel, vabljen na kako fetko, dve, tri. Seveda deci kvalitetnega vina ne uide, če nisi začetnik. Če ne boš dobil sok.
abbe je napisal/-a:kar se pa tvojega primera tice pa nimas kj to se dogaja.najbol me pa takih primerih moti da tisti avto ki je za tem ki dela kolono nikakor ne upa prehiteti,pa se en avto za njim tudi ne uni naslednji pa itak cakajo da tadva prehitita.in kaj se potem naredi.po se pa najde kaki tak kot sem jaz pa se spravi prehirtevat 4 avtomobile v susu (vem da je to kolona in da se ne sme,sam ce sm precenu da bom uspel poj vem da bom,pa se avto mi to omogoca)ampak glej ga zlomka k zacnem prehitevat se pa un prvi spomne da bo pa on tut (ker me je ocitno vidu in je mislu da pa on tut lahko) po pa jaz moram zavirat na polno da ga ne pocm.idiotizem v glavnem.nevem kaj je cakla s prehitevanjem roliko ravnin
Ahhhaaaa. Ne predvidevaš dobro. In kako si upaš prehitevat 4 avte skupaj. To je že kolona. Si v prekršku.

Divjak. Tudi dokaj neuravnovešena oseba si, če se ne moreš vozit za njimi.
DragonForce je napisal/-a:Tisti odsek sploh ni mišljen kot dvopasovnica, tisto na desni, po čem si ti vozil X-Hair, je odstavni pas, če si mogoče že slišal zanj.
Tam vsi vozijo po omejitvah in si ti izpadel norec, s svojim vijuganjem in rinjenjem v Škodo pred tabo. Podobno kot pri tistem Mercedesu B, ki te je ''zadrževal'' in nisi mogel prehiteti

Res ni mišljen kot dvopasovnica. Odstavni pas praviš. Pa veš da sem slišal, pa tudi vem zakaj je namenjen. Pa sej pravim, tukaj bi bil v preršku, ker bi si dovolil cestni norec z bosanskim nadomestom to prehitet s hitrostjo katera bi bila po omejitvah. Še vedno se nekak ne morem načudit, da nobeden ne vidi spredaj enega, kateri ne ve kej bi se vozil. Problem bo, ko bo tale star čiča naletel na eno neuravnovešeno osebo. Dosedaj v svojih, recimo, 85 letih še ni naletel. Mu tudi osebno želim, da ne bo. Bo spet pisalo v časopisu, mlad norec pretepel starejšega občana. Nikoli nobeden ne ve kaj je bilo vzrok tega. Naša vrla vlada z ministrstvom in Kresalko bojo pa tako obrnil, da bojo spet dobili izgovore za višanje kazni. Beeee beeee beeee Ja ja ja, ni treba omenjat, da naj se vozim pa počasi, da ne bo položnicc domov. Problem tiči drugje. Če ga dosedaj nisi razbral v tej temi, ga tudi sedaj ne boš in se ti opravičujem, ker tako mislim.
Hauk, govoril sem