saguj je napisal/-a:Hvala vendar ne razumem kaj dosti.
Katerega naj kupim prvega ali drugega iz povezave, je kakšna razlika mogoče med njima,hvala.
grega983 je napisal/-a:
pri meni lepo shajajo z aralom, 32 let star turbo bencinski italjan pa lepo laufa na castrolu. Samo da je cena prava in gradacija pa je to to
sašo5 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:
pri meni lepo shajajo z aralom, 32 let star turbo bencinski italjan pa lepo laufa na castrolu. Samo da je cena prava in gradacija pa je to to
predvidevam, da je to ta Lancia na sliki - katerega Castrola vlivaš? Ker naj bi bila spodnja cifra dokaj nizka in zgornja visoka....tukaj bi neka zadeva 5-50 po moje lepo klapala, ta motor sicer prebavi vse, turbina pa zna probleme delat (garež na osovini) Nekak ne vidim primernega Catrola za to....
PS moj Punto 1.2 70 gre na tega: http://www.motornaolja.com/produkt/motu ... ess-5w-40/
grega983 je napisal/-a:Kaj pa če bi v fiata nalil kaj drugega kot shell/selenia ?
Kot vidim nimaš nekega ultra supedruper spejšatla ki nebi uspel shajati s temi precenjenimi olji. Lepo mu privošči bilokakšno sintetiko predpisane gradacije pa ima da laufa.
Jtd-ji pri meni lepo shajajo z aralom, 32 let star turbo bencinski italjan pa lepo laufa na castrolu. Samo da je cena prava in gradacija pa je to to
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov