Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To jul 17, 2007 10:19 pm

Courage™ je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:sori zaj sem malo zmeden.. v avto bom dal neoriginalne luči z lečo in xenon.

Bom lahko zdaj jaz še vedno štelal višino luči iz avta?

Zanima me glede pranja žarometov.. če ima kdo kako idejo kje kupit pralce žarometov, z celo inštalacijo do posode z vodo? je to drag poseg?

Ja se vedno bos lahko stelal luci iz avta.

Sicer pa tukaj v tej temi se dnevno nasmejim, vprasanja ki so bila obdelana ze 100 krat se vedno znova in znova pojavljajo. Boljse da ne kupujete xenon kita, ker ce ste nesposobni prebrat odgovore par strani nazaj potem boste nesposobni tudi pri montazi xenona.

Si prepričan, da bo lahko štelal višino luči iz avta? Dadek, odvisno je od modela aftermarket luči z lečo, ker nekatere nimajo motorčka in jim naštelaš višino samo z šraufencigrom.

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Sr jul 18, 2007 11:50 am

Zanima me kateri HID komplet je kakovosten? Kaj takšnega kot je na spodnjem linku nabrž ne, ali pač.
http://digitklik.si/categories/73-xenon

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr jul 18, 2007 11:59 am

Jst ga mam že eno leto, pa nimam problemov, tok, tok :lol: (med zimo je avto 3 mesece počival, tako, da je kit v delujočem stanju 9 mesecev)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jul 18, 2007 12:02 pm

Cash je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:sori zaj sem malo zmeden.. v avto bom dal neoriginalne luči z lečo in xenon.

Bom lahko zdaj jaz še vedno štelal višino luči iz avta?

Zanima me glede pranja žarometov.. če ima kdo kako idejo kje kupit pralce žarometov, z celo inštalacijo do posode z vodo? je to drag poseg?

Ja se vedno bos lahko stelal luci iz avta.

Sicer pa tukaj v tej temi se dnevno nasmejim, vprasanja ki so bila obdelana ze 100 krat se vedno znova in znova pojavljajo. Boljse da ne kupujete xenon kita, ker ce ste nesposobni prebrat odgovore par strani nazaj potem boste nesposobni tudi pri montazi xenona.

Si prepričan, da bo lahko štelal višino luči iz avta? Dadek, odvisno je od modela aftermarket luči z lečo, ker nekatere nimajo motorčka in jim naštelaš višino samo z šraufencigrom.

tote so..

http://cgi.ebay.de/1-Paar-Opel-Astra-G- ... dZViewItem
:( sej je res da še nisem nikoli štelal luči iz kabine.. pa vseeno mi je malo bad če nebo šlo :D te morem orginalne hranit doma da bom mel ob prodaji avta :D kaj pa motorček kak te zgleda to? gre prevekslat? :D

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr jul 18, 2007 12:12 pm

Dvomim, da imajo te motorček noter, ker so hudo poceni, tko, da boš moral z zunanje strani nastaviti višino in širino snopa.
A če gre prevekslati motorček, hmmm, vse se da, če se hoče, samo pomoje bo preveč dela.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr jul 18, 2007 12:14 pm

To se slike ne da vidt...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jul 18, 2007 12:22 pm

Cash je napisal/-a:Dvomim, da imajo te motorček noter, ker so hudo poceni, tko, da boš moral z zunanje strani nastaviti višino in širino snopa.
A če gre prevekslati motorček, hmmm, vse se da, če se hoče, samo pomoje bo preveč dela.

pomoje je potrebno pol žaromet razstavit ne? ma sej bom pustil orginalne doma za prodajo pol.. kako pa se z šraufncigerom nastavi pa nevem, bom vprašal tukaj ko bo tako daleč nakup, al pa če mi kdo napiše.. mislim šraufe bom že najdo... samo kako ustrezen snop nastavit?

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr jul 18, 2007 12:26 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=120

10m avto od stene, pa višino snopa na 60-70cm višine.

To stran preleti, je slika kako nastavit višino. :)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr jul 18, 2007 12:32 pm

S te slike se ne vidi ali so motorčki noter.
Razstaviti bi moral cel žaromet in narediti nosilce za motorček, kateri bi potem vrtel vijak, ki je sedaj namenjen ročnemu štelanju.
Snop nastaviš tako, da levi snop sveti 40 metrov daleč, desni pa 80m, štelaš pa v bistvu z imbus ključem ali imbus nastavkom.
Zadnjič spremenil Cash, dne Sr jul 18, 2007 12:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jul 18, 2007 12:34 pm

Lumpy_ je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=38134&postdays=0&postorder=asc&start=120

10m avto od stene, pa višino snopa na 60-70cm višine.

To stran preleti, je slika kako nastavit višino. :)

lumpek boma mi2 to skupaj naštelala ko bom tak daleč :D

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr jul 18, 2007 12:35 pm

cash, sem že dal link pred tabo, da mu pomagam do te strani :P

Ja al pa nekateri imajo da se z križnim odvijačem štela tud, vsaj na audiju je bilo tako, ki sem ga imel.

en off na hitro, ve kdo mogoče kje ima Corsa lenik 2005, za to nastavljanje višine kak vijak, če je skrit ali ne. Nisem še sicer gledal, ker mami svetijo luči v pod, pa blo tovarniško tak nastavljeno. :O

Veš da mož, sej veš :pivo hehe
Ni problema, ti bom pomagal če bo treba. 8)

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr jul 18, 2007 12:48 pm

Lumpy :lol: :lol: Ko sm pisu post, tvojga ni še blo in takoj po objavi sm vidu, da si dal že ti link, no pol sm pa hitro šou zbrisat tist del stavka. :oops:

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Sr jul 18, 2007 5:07 pm

pri stelanju na 10 m razdalje pazi da nebodo tla visela oz. da bodo tla pravokotna na steno drugace na 80m kar fajn vec ali manj nanese kot bi blo treba (visina namrec) :)
Extreme N

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr jul 18, 2007 7:16 pm

Sej se boma vozla pol en proti drugemu, pa si svetla v glavo, če so vredu nastavlene al ne. :lol: Ne me resno jemat. :oops:
Pač pelaš se pa vidiš ki ti je cut off linija. Pol pa malo popraviš pa je. Pa če maš leče se itak leva pa desna stran cut offa vlivata ena v drugo, tak da ko je ena vredu nastavljena, drugo samo poravnaš s to.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če jul 19, 2007 12:02 am

Tud amzs to naredi. Zdaj nevem če sam članom zastonj, ali vsem. Jaz sem član, pa naredijo zastonj.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 19, 2007 9:57 am

Valda da nardijo zastojn, kaj bi ti naj zaracunal, odprtje havbe pa dvakrat obrat z sraufncigerom ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če jul 19, 2007 10:00 am

Courage™ je napisal/-a:Valda da nardijo zastojn, kaj bi ti naj zaracunal, odprtje havbe pa dvakrat obrat z sraufncigerom ?

tebi ziher, ko maš dosti gnara :P

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če jul 19, 2007 11:30 am

DaDek je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Valda da nardijo zastojn, kaj bi ti naj zaracunal, odprtje havbe pa dvakrat obrat z sraufncigerom ?

tebi ziher, ko maš dosti gnara :P

:lol:

Ja samo men je blo smešno, ko sem tehničnega delal, pa mu rečem da smo xenone montirali, pa da mi naj nastavi luči, pa reče idi tja v delavnice ti morejo ZASTONJ naret sej si član. To sem jaz razumel kot da kasirajo oni to. Pusti ti njih, si hitro kaj zmislijo da bi mogo plačat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov