Ko ste me že tako složno napadli, naj odgovorim po vrsti.
Sašo
Kot običajno si razumel samo del, povsem pa si spregledal tole "(ne samo zdravljenje, ostalega je lahko še precej več)". To ostalo se nanaša na:
- v prvi vrsti čustvena škoda vseh prizadetih, pa tudi njihovo spremenjeno (oteženo) življenje, drugačne možnosti otrok (npr - manj denarja, oteženo šolanje + vse ostalo), morebitna skrb za invalida itd itd.
- državo in družbo stane nesreča precej več od zdravljenja in ta številka je običajno večja od samega zdravljenja. Tu resna analiza seveda ne zajame samo "direktnih stroškov", pač pa tudi vse posredne izgube (npr - če nekdo, ki ravnokar končuje študij, umre v prometni nesreči, je to ogromna posredna škoda za družbo oz državo in to se za silo da izračunat.). Tu sploh niso zajeti poslabšani pogoji življenja prizadetih.
Poglejmo to statistiko:
vir je napisal/-a:V zadnjih letih je kar vsako tretjo prometno nesrečo s smrtnim izidom povzročil alkoholizirani udeleženec v cestnem prometu. Če upoštevamo le škodo zaradi smrtnih žrtev, smo imeli od leta 1991 do leta 2005 v prometnih nesrečah, v katerih je bil povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola,
1.777 mrtvih ali za
več kot milijardo evrov materialne škode oziroma okoli 67 miljonov evrov na leto.
Torej (samo za alkoholizirane povzročitelje) pride povprečno na mrtvega
več kot pol milijona evrov (!) samo materialne (!) škode. Verjetno tu ni mišljeno samo zdravljenje in zvit pleh, a to še vedno niso vsi stroški oz škoda. Na zahodu imajo te številke bolj natančno ovrednotene, vsekakor pa so številke take, da marsikje vplivajo na BDP.
In to je samo majhen del problema. En del je tudi ta dilema - "NAJ PLAČA VSE STROŠKE ZADRAVLJENJA SAM". Kako naj bi to izgledalo - da pred operacijo iščejo še zadnji drobiž po žepih? S takim načinom bi nekatere manj premožne skoraj kar obsodil na smrt oz bi bili v zaporu zaradi dolgov do smrti.
Upam, da vidiš nedorečenost tvojega "basta".
Patrik
Žal si me povsem narobe razumel. Moj post se je nanašal samo na dejcc-evo
zavestno izogibanje pasovom, čeprav sam priznava, da se
zaradi varnosti drugih pripne - torej se varnosti zaveda. Ker je pri tem lapal o zakonih, sem mu pač tako odgovoril - da vidi, da so stvari malo širše - in to samo hipotetično. Niti za trenutek nisem pomislil na revčka s Ptuja ali podobne primere.
Sam sem zelo za solidarnost (to bi lahko v vseh teh letih menda tudi opazil - ne vem, zakaj tako razburjanje?!) in nisem za to, da vsak sam plačuje zdravljenje v takih primerih. (Drugo so razni adrenalinski športi, kjer bi morali imet malo povišano premijo.)
Pokazal sem samo na hipotetično širše pojmovanje zakona v smislu vplivanja na družbo in to samo zaradi "izzivanja" dejcca, ki se
zavestno ne priveže, čeprav ve za varnost, hkrati pa predlaga zakon, ki bi bil velik skok nazaj v prejšnje tisočletje. Tudi - ne vem, zakaj ta s Ptuja ni bil privezan (lahko je bilo samo enkrat?), me niti ne zanima - samo
ŠKODA GA JE!
Sožalje vsem prizadetim!
"ali je človek pripasan ali ni pripasan, vsake duše je škoda, sploh pa tako mlade." - s tem se povsem strinjam! Ravno zato sem tudi razmišljal, da bi Prokarjonov (prvi - in tudi kot tak precej neprimeren) komentar zbrisal, a tega nisem storil.
Zaradi nerazumevanja in žalosti ob izgubi seveda - kljub žalitvam ("ampak tako kot pa se ti obnašaš in povrhu še si moderator je sramota. velika sramota. " - kje si to sploh našel ?!?) - sankcij tokrat ne bo.
Ponavljam - sem za solidarnost, tisti odgovor dejccu je bil samo zaradi širšega vpogleda na problem "liberalizirane" odgovornosti (dejcc - vsak zase - tak naj bo zakon). Tvoja poanta je tokrat povsem zgrešila.
dejcc
S tem se pa žal strinjam. Ne vem, kako bi se te stvari (tudi pr. nesr.) dale urediti vsaj minimalno, vsekakor pa pretirano oz neustrezno normiranje življenje prej bistveno poslabša kot ne. Nekaj primerov je že tu (ZVCP?).
--------------------------------------------------------------------------------
Vsekakor so glede prometa za povišane premije (tudi zdravstvene?) druge, primernejše poti - npr pogostost prekrškov, nesreč, kazenske točke itd - pač nekaj, kar nekoga označi kot nevarnega na cesti.