RENO911 je napisal/-a:Mi je skoraj vseeno, če je tisti pred mano pijan, pelje prehitro ali karkoli, dokler pelje tako, da ne ovira prometa in da ne dela problemov po cesti. Me veliko bolj skrbi kako to, da nihče ne kritizira tega, da ima izpit za avto tudi tista tretjina voznikov in voznic, ki delajo v prometu samo zastoje in povzročajo prometne nesreče, ki se jim vedno za las izognejo, zaradi njih pa nastradajo drugi. Nekateri vozijo debilno, nepredvidljivo, da se z voznikom, ki pelje čez naselje 80kmh in 0,8 promila alkohola v krvi, sploh ne more primerjat, mogoče se lahko s kakšnim šimpanzom, če bi ga dali za volan in ga za silo naučili vozit avto.
Pa tudi velika večina voznikov (predvsem voznic) z mobiteli v roki je nevarnejših od nekoga, ki ve avto vozit normalno (lahko njegovo obnašanje na cesti preostali udeleženci v naprej predvidijo) in pelje čez naselje 80kmh.
se podpisem tle spodi.
mene tut ne zanima kaj se pretaka po voznikovi krvi dokler navigira svoje korito tko kot je treba in predvsem predvidljivo.