Neyo-Neyo je napisal/-a:Jaz mam en uprašanje glede luči. Zanima me a se da dobit xenon kit za moj avto glede na to da sm gledu in mam kr ene čudne žarnce not ena je 9006 druga pa 9005![]()
![]()
shelton je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:Jaz mam en uprašanje glede luči. Zanima me a se da dobit xenon kit za moj avto glede na to da sm gledu in mam kr ene čudne žarnce not ena je 9006 druga pa 9005![]()
![]()
ti tipi žarnic so ponavadi pri kakem ameriškem ali japonskem avtu. 9006 je ponavadi zasenčena, 9005 pa dolga luč.
načeloma ni noben problem dobit 9006 kita, za 9005 pa ne vem.
shelton je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:Jaz mam en uprašanje glede luči. Zanima me a se da dobit xenon kit za moj avto glede na to da sm gledu in mam kr ene čudne žarnce not ena je 9006 druga pa 9005![]()
![]()
ti tipi žarnic so ponavadi pri kakem ameriškem ali japonskem avtu. 9006 je ponavadi zasenčena, 9005 pa dolga luč.
načeloma ni noben problem dobit 9006 kita, za 9005 pa ne vem.
extreme N je napisal/-a:če je 9006 zasenčena, 9005 pa dolga, poberes obe zarnice vn pa das bixenon na eno od podnozji zarnic 9006 ali 9005, ali se motim???
Tko naj bi mel dolge pa kratke xenon, ali bixenon obstaja samo za H4 ki ima 2 nitki v zarnici???
sprasujem ker ima sosed tudi take zarnice in je uprasu
hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov