zgagaxxl je napisal/-a:Pa si mu odkljukal, da naj se izogiba makedamskih cest?
Po kateri karti voziš? CN, AR al obe hkrati? In katere verzije kart imaš?
zgagaxxl je napisal/-a:Evropa je trenutno zadnja 2012.20. Imaš mogoče unga 3790 z NuLife nadgranjo? Potem imaš brezplačne nove karte EU dokler mašina lafua,
drugače ti pa pripada nadgradnja v roku 90 dni od prvega fixa GPS signala. Za nastavive izogibanj pa pojdi v nastavitve in navigacija. Ne vem
točno kje. Jst imam Nuvi 765 in je mau drugačen meni.
Berem pa po forumih, da so bile težave v izračunih pri nekaterih modelih 3790. Poizkusi še nadgraditi FW, drugače pa pokliči v Šenčur.
Enim so menjali naprave in je bilo potem OK.
B|ind je napisal/-a:Jaz pa potrebujem navigacijo. Dal bi tam nekje cca. 200€.
V čem je splohg razlika razen v velikosti zaslona recim med navijem za 140€ ali za 230€.
Torej katerega garmina vzet ? In predvsem mi je pomembno da zadevo prižgem in deluje ali je v vsakem primeru treba kake karte gor nalagat ?
Imam pa namen ga it kupit jutri v Big Bang..
Tak da prosim za kak dober nasvet kaj kupiti !
hvala
Kegl je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Jaz pa potrebujem navigacijo. Dal bi tam nekje cca. 200€.
V čem je splohg razlika razen v velikosti zaslona recim med navijem za 140€ ali za 230€.
Torej katerega garmina vzet ? In predvsem mi je pomembno da zadevo prižgem in deluje ali je v vsakem primeru treba kake karte gor nalagat ?
Imam pa namen ga it kupit jutri v Big Bang..
Tak da prosim za kak dober nasvet kaj kupiti !
hvala
jst mam nuvija 1350, pred letom sm ga kupu za okol 150€ pa sem zadovoljen...do zdej me je pripeljal vseposod (tut v Munchen direkt do hostla), edino kar sem updajtal karto, ker maš eno đabe+naložu sem si adria route (potegnu dol z neta)
zgagaxxl je napisal/-a:Pa posodabljate karte na garminih al še vedno furate tiste iz leta2008?"
Se še ni zgodilo, da me garmin ne bi pripelajl na cilj. Če že do hiše ne pa vsaj v ulico, ker pa tut ni problem pogledat okoli kje si.
Pa še to se je dogajalo v kakšni zakotni vasici.
Kegl je napisal/-a:naštimaš lahko najhitrejša pot, najkrajša itd. Mogoče maš naštiman najhitrejša in te je peljal po bližnjicah
Po forumu brska: mjakop in 5 gostov