nebi vedu no.. moje dam notr jutri.
pogacarales je napisal/-a:Zanima me kako je z montažo xenon kit za seat alteo? Ali ima kdo to montirano na altei ali pa na novem leonu? Namreč nekdo ki montira xenon kit mi je rekel da se v ta avto ne da montirati xenon kit kar bi skuril računalnik,...
Zato vas lepo prosim če ima kdo kako informacijo kako je s tem?
lp
nejko307 je napisal/-a:no računalnika ne boš skuril........ je pa pri novejših avtih problem, ker ručunalnik izklopi luči zaradi premajhne napetosti... greš do avtoelektričarja da veže upore ...in stvar deluje....(potem računalnik zaznava napetost halogenskih žarometov in tako sta z kitom prijatelja (eden sveti -drugi sodeluje..)
![]()
![]()
(malo v šali malo zares..)
![]()
fuks je napisal/-a:mam xenon kit kupljen pri digitklik-u
mikko je napisal/-a:Ne vem če ima kdo, pa zakaj bi imel 8000K ? Že 6000K je preveč modro, be smart pa kupte 4300K, če bi imel jaz opcijo menjati, bi definitivno vzel 4300K.
Ne pa, da ti je avto ko novoletna jelka, pa še manjšo svetilnost ima večja kelvinaža.
extreme N je napisal/-a:no vsaj nekaj ne povedal kar je res. vec K kot ima, manjsa je svetilnost. ampak mislim da tistih 2800 lumnov pri 6000K je vec kot dovolj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov