NaceM je napisal/-a:7 MRTVIH na cestah ta konec tedna! Čestitke snovalcem povišanja kazni!
Ja res, ta zakon ljudi kar sili da vozijo 200 km/h in prehitevajo v nepregledne ovinke.
nebivedu je napisal/-a:Dans sem se vozil iz Jelšan proti kozini. Vsi italjančki vozijo 70 ali celo 50 tam, kjer je omejitev 90 in 30 in eden je celo 20 vozil tam, kjer je omejitev 50, ker se bojijo kazni. Umaknejo se ne, da bi lahko šel varno naprej, zato si s 85KM in 1480kg težkim avtom prisiljen prehitevat, če se hočeš kolikor toliko normalno in po omejitvah vozit.
Pa sej če bi bilo mrzlo ni problema počas vozit, ker pa pripeka orenk vročina, je tisto cijazenje ubijalsko in se dobesedno kuhaš v avtu.
Vedno bolj razmišljam, da bi plug montiral spredaj, da takega, ki vozi 20km/h skozi naselje kr iz ceste porineš na prvi večji vrt, ki je ob cesti in se pelješ dalje.
RedBull je napisal/-a:Saj predstavnilki amz-ja že dolgo govori,da naj bi naredili kaj v nasprotno smer,kot samo poviševati kazen,ampak kaj,ko to vedno naleti na gluha ušesa (saj je danes lepo povedal pri 24 ur-ah)
Joie de vivre! je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Dans sem se vozil iz Jelšan proti kozini. Vsi italjančki vozijo 70 ali celo 50 tam, kjer je omejitev 90 in 30 in eden je celo 20 vozil tam, kjer je omejitev 50, ker se bojijo kazni. Umaknejo se ne, da bi lahko šel varno naprej, zato si s 85KM in 1480kg težkim avtom prisiljen prehitevat, če se hočeš kolikor toliko normalno in po omejitvah vozit.
Pa sej če bi bilo mrzlo ni problema počas vozit, ker pa pripeka orenk vročina, je tisto cijazenje ubijalsko in se dobesedno kuhaš v avtu.
Vedno bolj razmišljam, da bi plug montiral spredaj, da takega, ki vozi 20km/h skozi naselje kr iz ceste porineš na prvi večji vrt, ki je ob cesti in se pelješ dalje.
Saj to... Maš dva ekstrema, totalne presrance in nepoboljšljive budale, vmes smo pa mi. Nihče se ne upa več prehitevati, tudi tam kjer je res varno. Zato prihaja do kolon in si gotov. V bistvu ni nikomur nič hudega, pač si 3 minute kasneje na cilju, a smo čisto preveč nestrpni da bi to lepo požrli in sprejeli kot dobro. Jaz se sicer vozim v koloni, ampak sem včasih čisto na koncu z živci. In to je tisto, ta balkanski temperament v nas, zaradi česar še tako inteligenten zakon ne bi uspel.
Vseeno ostajam optimist in pričakujem, da se bo počasi zbistrilo in bodo ljudje vozili lepo 53/93.
Joie de vivre! je napisal/-a:Največji Balkanci pa so definitivno motoristi, se vidi, da smo še bolj na začetni fazi moto kulture.
NaceM je napisal/-a:Zate pa sem rekel... Če jih boš dobil od mene, boš že vedel.....
opažam isto. Na začetku se je komplet kolona peljala čez naselje striktno 50, zdej pa je to že spet prej čudež kot pravilo, je pa vseeno bolj pogosto, kot pred spremembo zakona.aja izven naselja je pa hitrost spet začela padat na 70-80, prej pa včasih skor nisem dohajal nekaterih, tak so tiščali čez ovinke.Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz sem na začetku bil še optimističen, a očitno sem imel vedno srečo, da sem naletel na normalne voznike, ki so vozili lepo 90 oz. malenkost čez... Zadnji teden pa je bil čisti obup.
sašo5 je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Zate pa sem rekel... Če jih boš dobil od mene, boš že vedel.....
........in dobival bom od tebe še naslednjih par let, ti boš pa zaradi mene "osla" ki sem te sprovociral, oz. si se sam(osebno ne vozim v rdečo, ampak na prehitevalnem pasu blendam kot nor)kredit odplačeval.......če se ti splača......
izredni prihodki so vedno dobrodošli.....
Joie de vivre! je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:7 MRTVIH na cestah ta konec tedna! Čestitke snovalcem povišanja kazni!
Ja res, ta zakon ljudi kar sili da vozijo 200 km/h in prehitevajo v nepregledne ovinke.
NaceM je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:7 MRTVIH na cestah ta konec tedna! Čestitke snovalcem povišanja kazni!
Haska prevelikega ni (tiste žalostne števile zgoraj kažejo). Še sam si priznal, kako so ga eni zaradi tega zakona začeli srat na cestah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov