Addicted je napisal/-a:res so smešni. Tok se vtikujejo v stvari ki se jih ne tičejo, pa tok narobne in škdodljive so naše vinjete (predvsem) za njih, zdej jih pa kar naenkrat sami uvajajo. pravi so.
kolesar je napisal/-a:mim hišic, vsaj na štajerskem se pelje kolona 80km\h, pa že tukaj ponekod fajn fajn začutiš betonski sloj med hišicami..
eni bi se sam bunli, dj pomisli če se da bolje nardit? en starček s klubokom ko komaj vidi itak da se ne bo več ko 40 peljal mimo tistih hišic..
vajenc je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:mim hišic, vsaj na štajerskem se pelje kolona 80km\h, pa že tukaj ponekod fajn fajn začutiš betonski sloj med hišicami..
eni bi se sam bunli, dj pomisli če se da bolje nardit? en starček s klubokom ko komaj vidi itak da se ne bo več ko 40 peljal mimo tistih hišic..
http://www.zurnal.org/Tvegana-voznja-mi ... rska/57298
adis je napisal/-a:137€ so pa dragi hrvati ...to ti je EU druščina, če uvedejo vinjete bi moral mi kontra narest k oni, da NAM DARS posreduje zemljevid kako se izognit plačilu vinjete in katere ceste naj uporabljamo
pa dat to v medije, da vidimo njihovo reakcijo
BBoss je napisal/-a:adis je napisal/-a:137€ so pa dragi hrvati ...to ti je EU druščina, če uvedejo vinjete bi moral mi kontra narest k oni, da NAM DARS posreduje zemljevid kako se izognit plačilu vinjete in katere ceste naj uporabljamo
pa dat to v medije, da vidimo njihovo reakcijo
Ah c'mon no... pa ne bomo padli na njihov nivo. Točno to kar si napisal zdaj pričakujejo, da bo reakcija iz naše strani in da bo spet pregovarjanje. Idealna situacija, da se ne vtaknemo v njih oziroma jih celo pohvalimo za pametno dejanje.
Za njihov standard so pa cene take, da bo njihova AC še vedno samevala tako kot vsakič izven turistične sezone.
lublancan je napisal/-a:mislm, da tisti, ki morajo plačati cestnino (tovornjaki, avtobusi) potrebujejo več pasov, kot tisti, ki se samo peljejo mimo
tud razvrstiti se je potrebno na levi pas avtoceste - desni je pred cestnino namenjen samo tovornjakom
in ko so vsi ljudje že lepo v koloni, ki pelje 40 na uro, se lahko bp peljejo samo skozi 1 cestninsko postajo in jih ne rabijo 5
Strokovnjak je napisal/-a:Glede označb so sedaj najbolj debilne zelene table čez avtocesto na katerih piše npr
CESTNINA - STOP 1200m. Že res, da se morajo tovornjaki in avtobusi ustaviti, a za vse ostale je ta STOP več kot zavajajoč. Ni čudno da se tujci ne znajdejo.
kixs je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Glede označb so sedaj najbolj debilne zelene table čez avtocesto na katerih piše npr
CESTNINA - STOP 1200m. Že res, da se morajo tovornjaki in avtobusi ustaviti, a za vse ostale je ta STOP več kot zavajajoč. Ni čudno da se tujci ne znajdejo.
Te tudi mene motijo. Saj so zelo opazne in bi morali tisti STOP takoj prekriti.
Po forumu brska: Renault VG in 12 gostov