tristan01 je napisal/-a: Vsak vsaj malo izkušen motorist pa ti lahko potrdi kako nevarno je zaviranje z motorjem na bankini oz tik ob bankini kjer je polno peska in druge umazanije.
In vsak malo bolj izkušen motorist najbrž ve, kaj se dogaja za njim. Tale je očitno šel po tem načelu.
~toMmy~ je napisal/-a: Pač standardna slovenska sebičnost in neupoštevanje ostalih udeležencev, sem pa prepričan, da ga motorist niti približno ni opazil v špeglju, ker je "prehiter", da bi se ukvarjal z ostalim prometom.
Sam tristan bo spet našel, da zagovarjamo avtomobilista, smo proti motoristom, hočemo da se nam vsi umikajo, smo nestrpni v prometu, ....... bla bla bla. Vsi tisti ki pa delamo/jo km po norih slovenskih cestah pa takoj vemo/jo v čem je debata.
abbe je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=hP0EnCKzApE
pa ke se ti to clovek vozis da mas skos take posnetke?al tm res folk ne zna vozit al pa si ti magnet za telebane.
Že ne vem več s kakšno hitrostjo naj se vozim, da se mi to nebi več dogajalo. Rikverc mogoče?

Folk že zna vozit, sam jih en spolni organ briga za druge. Kombi sem prebolel, šel dalje, passat je bil višek. Obrnem in za njim, da mu j***m vse po spisku. K sreči sva se dobila na semaforju v Zali. Pristopim do okenca in

Pa ne se jebat. Možakar katerega sem inštruiral 6-7let nazaj.
X :Pa jebemti, človek, pa ne moreš tako.
M:Kaj?
X: Kaj........a.......pa..........ne moreš tako
M: Se je bilo vse OK.
X: pa sej ni res, ustrašil sem se te in butnil po zavori. Pa če bi prišel 2s prej?
M: Bi jaz prej zavil v ovinek, brez panike
X:

(pogledam ženo)
M: Bolj se ti boj takih, ko prehitevajo v nepregleden ovinke ( tipično valjenje na druge in opravičevanje svojega dejanja )
X: Ne ne ne ..... maah...
M: Jest tk vozim že 20 let ( še pohvali se )
X:

Jah......kaj nej rečem, dobro se vam pohaja.
In počasi odpeketam....brezveze.
Glavno da naši vrli varuhi pravice zahrbtno postavijo radar in delajo za našo usrano, ničvredno, smrdljivo, zahrbtno, drekastno varnost v cestnem prometu in ovce to podpirajo, dokler ovca sama ne nabaše mino. Potem so pa inkasanti, po forumih se pojavijo novi alterji in kako se pritožit, bla bla bla.....
http://www.youtube.com/user/112umberto? ... wBJbEgVyWo 
Aja, ne, saj s prvim julijem boljše bo .....

Beeee beeee beeee