ghandaed je napisal/-a:Sicer pa "res lepo" videt takšen nivo solidarnosti... ker nekateri posamezniki nočejo "subvencionirati" z nekaj evri letno velike večine ostalih ki so redni uporabniki avtocest in obvoznic.
Voith je napisal/-a:opazam da se vsi tujci al pa vsaj 95% vozi lepo brez vinjet.
super nadzor nimas kej.
Pavel_P je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:Voith je napisal/-a:opazam da se vsi tujci al pa vsaj 95% vozi lepo brez vinjet.
super nadzor nimas kej.
...še posebaj hrvaški zunanji minister...
Tu sem ostal brez komentarja. Vsi so videli, da so prišli (in odšli) brez vinjet, pa noben nič .. ah
kolesar je napisal/-a:kixs je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Glede označb so sedaj najbolj debilne zelene table čez avtocesto na katerih piše npr
CESTNINA - STOP 1200m. Že res, da se morajo tovornjaki in avtobusi ustaviti, a za vse ostale je ta STOP več kot zavajajoč. Ni čudno da se tujci ne znajdejo.
Te tudi mene motijo. Saj so zelo opazne in bi morali tisti STOP takoj prekriti.
kaj vse vas moti
Zois je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:Voith je napisal/-a:opazam da se vsi tujci al pa vsaj 95% vozi lepo brez vinjet.
super nadzor nimas kej.
...še posebaj hrvaški zunanji minister...
Tu sem ostal brez komentarja. Vsi so videli, da so prišli (in odšli) brez vinjet, pa noben nič .. ah
kaj pa kdaj je blo??
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov