Nejko je napisal/-a:in danes Petrol spet draži LPG.....0,814....
evolva je napisal/-a:evropska direktiva pravi da naj bi se cena plina LPG vrtela okoli 50% cene bencina s tem naj bi spodujali ekologijo, na loren linu je pravu tip da bi bil plin lahk tud po 40c pa bi še vedno vsi lahk služil, petrol pa s to podražitvijo .... nevem pokriva slabe naložbe ?
evolva je napisal/-a:evropska direktiva pravi da naj bi se cena plina LPG vrtela okoli 50% cene bencina s tem naj bi spodujali ekologijo, na loren linu je pravu tip da bi bil plin lahk tud po 40c pa bi še vedno vsi lahk služil, petrol pa s to podražitvijo .... nevem pokriva slabe naložbe ?
adis je napisal/-a:evolva je napisal/-a:evropska direktiva pravi da naj bi se cena plina LPG vrtela okoli 50% cene bencina s tem naj bi spodujali ekologijo, na loren linu je pravu tip da bi bil plin lahk tud po 40c pa bi še vedno vsi lahk služil, petrol pa s to podražitvijo .... nevem pokriva slabe naložbe ?
torej eu je z to zahtevo postavil nek cilj, katerega mora slo tudi uresničiti, a nikjer ne piše do kdaj je čas uresničitve.
plinaš je napisal/-a:adis je napisal/-a:evolva je napisal/-a:evropska direktiva pravi da naj bi se cena plina LPG vrtela okoli 50% cene bencina s tem naj bi spodujali ekologijo, na loren linu je pravu tip da bi bil plin lahk tud po 40c pa bi še vedno vsi lahk služil, petrol pa s to podražitvijo .... nevem pokriva slabe naložbe ?
torej eu je z to zahtevo postavil nek cilj, katerega mora slo tudi uresničiti, a nikjer ne piše do kdaj je čas uresničitve.
kje si na lastne oči videl to direktivo napisano ??? bi prosil za kakšno povezavo ali podobno ...hvala
adis je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:adis je napisal/-a:
kje si na lastne oči videl to direktivo napisano ??? bi prosil za kakšno povezavo ali podobno ...hvala
čakam na omenjeno direktivo, ker so se že nekateri zbunili in bi jo zelo radi imeli v svojih rokah ( odvetniki). ravnokar sem opravil izpit iz prava ( faks) in sem imel temo o eu ( direktive, odločbe, eu ustava ipd...) in za direktivo jasno piše, da gre za cilj, ki pa ni časovno določen do kdaj naj se uresniči in to naši politiki izkoriščajo dokler bodo lahko v tem primeru petrol.
plinaš je napisal/-a:
mene ne zanima kaj pomeni "direktiva " !!!!!! zanima me , če ta famozna direktiva sploh obstaja ??????? dokler mi noben ne pokaže na "papirju" to je to , do takrat te direktive ni oz.je samo rekla-kazala ... in če je ti nisi zvohal , ko si delal izpit je sploh vprašanje če kdo ve kaj o tem razen vaških "obveščevalcev" ...
ti čakaš na omenjeno direktivo... da jo bodo našli ali sprejeli???
adis je napisal/-a:čakam na omenjeno direktivo, ker so se že nekateri zbunili in bi jo zelo radi imeli v svojih rokah ( odvetniki). ravnokar sem opravil izpit iz prava ( faks) in sem imel temo o eu ( direktive, odločbe, eu ustava ipd...) in za direktivo jasno piše, da gre za cilj, ki pa ni časovno določen do kdaj naj se uresniči in to naši politiki izkoriščajo dokler bodo lahko v tem primeru petrol.
Buffy je napisal/-a:adis je napisal/-a:čakam na omenjeno direktivo, ker so se že nekateri zbunili in bi jo zelo radi imeli v svojih rokah ( odvetniki). ravnokar sem opravil izpit iz prava ( faks) in sem imel temo o eu ( direktive, odločbe, eu ustava ipd...) in za direktivo jasno piše, da gre za cilj, ki pa ni časovno določen do kdaj naj se uresniči in to naši politiki izkoriščajo dokler bodo lahko v tem primeru petrol.
Torej če te prav razumem je bol kot ne vse isti drek al direktiva obstaja al pa ne...![]()
Če se motim bom vesel popravka
plinaš je napisal/-a:adis je napisal/-a:evolva je napisal/-a:evropska direktiva pravi da naj bi se cena plina LPG vrtela okoli 50% cene bencina s tem naj bi spodujali ekologijo, na loren linu je pravu tip da bi bil plin lahk tud po 40c pa bi še vedno vsi lahk služil, petrol pa s to podražitvijo .... nevem pokriva slabe naložbe ?
janez007 je napisal/-a:Ke rje tudi mene pošteno pogrela tale zadnja podražitev, sem po internetu iskal to famozno direktivo, zaenkrat brez te sreče, sem pa zato našel tabelo s cenami LPG po EU. S to zadnjo podražitvijo smo glede na ceno na 2. mestu, dražje je le še v UK kjer je cena 83 centov na liter
plinaš je napisal/-a:janez007 je napisal/-a:Ke rje tudi mene pošteno pogrela tale zadnja podražitev, sem po internetu iskal to famozno direktivo, zaenkrat brez te sreče, sem pa zato našel tabelo s cenami LPG po EU. S to zadnjo podražitvijo smo glede na ceno na 2. mestu, dražje je le še v UK kjer je cena 83 centov na liter
to je res ..v €-centih ... po procentih glede na euro95 pa imajo cenejšega za več kot 7% od nas ( euro95 - 1,45€ )... tukaj se gleda razmerje avtoplina z bencinom... nisem sicer pregledoval a verjetno imamo najslabše razmerje ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov