goldhorn je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:kixs je napisal/-a:Na Financah ze nekaj casa oglasujejo.
Ocitno bi radi tole res sforsiral. Sam danes, ko so vinjete, bodo tole zelo tezko.
Ja firma si išče biznis...
Ja vse lepo in prav... vendar kaj ima posel, ki se ga dobi na razpisu veze z oglaševanjem smrtnikom?
Pavel_P je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:Voith je napisal/-a:opazam da se vsi tujci al pa vsaj 95% vozi lepo brez vinjet.
super nadzor nimas kej.
...še posebaj hrvaški zunanji minister...
Tu sem ostal brez komentarja. Vsi so videli, da so prišli (in odšli) brez vinjet, pa noben nič .. ah
kixs je napisal/-a:goldhorn je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:kixs je napisal/-a:Na Financah ze nekaj casa oglasujejo.
Ocitno bi radi tole res sforsiral. Sam danes, ko so vinjete, bodo tole zelo tezko.
Ja firma si išče biznis...
Ja vse lepo in prav... vendar kaj ima posel, ki se ga dobi na razpisu veze z oglaševanjem smrtnikom?
Si ze kdaj slisal za javno mnenje?
adis je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Na pop tv je reklo, da ko so odšli so naflikali vinjete. Ampak vseeno škoda k mu niso najvišjo kazen upalili! Pa kaj si misli hrvat zarukan!!!![]()
![]()
pazi na jezik kajti prepričan sem, da na tem forumu tudi kak hrvat sodeluje ...
NaceM je napisal/-a:Zois je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:Voith je napisal/-a:opazam da se vsi tujci al pa vsaj 95% vozi lepo brez vinjet.
super nadzor nimas kej.
...še posebaj hrvaški zunanji minister...
Tu sem ostal brez komentarja. Vsi so videli, da so prišli (in odšli) brez vinjet, pa noben nič .. ah
kaj pa kdaj je blo??
Včeraj, ko je tega Jandrokoviča Rupsi tako očetovsko trepljal po rami.Se je vidlo, da so vsi hrčkasti avtomobili brez vinjet. Minister Gregor (pardon... Rupel) pa nič!
(Saj vem, da diplomatski avti imajo gotovo spet kakšno luknjico in izjemo/privilegij, vendar govora na pogovoru z našim bradonjo, je bilo ravno o vinjetah - hrvaški mulček je pač zagovarjal trditev, da bi se naslednjič pripeljal rad s cenejšimi - 10-dnevnimi vinjetami, pa glej ga zlomka.. Tudi te, ki bi jo moral plačat.. JE NI.. Pa se nekaj kürči.)
adis je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Na pop tv je reklo, da ko so odšli so naflikali vinjete. Ampak vseeno škoda k mu niso najvišjo kazen upalili! Pa kaj si misli hrvat zarukan!!!![]()
![]()
HOLLAND je napisal/-a:adis je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Na pop tv je reklo, da ko so odšli so naflikali vinjete. Ampak vseeno škoda k mu niso najvišjo kazen upalili! Pa kaj si misli hrvat zarukan!!!![]()
![]()
Da ne bo kdo mislu. Jst nimam čisto nič proti Hrvatom ampak me hrvaški politiki pa tko razkurijo k enostavno zanje ne velja nič. Ampak to je že druga tema. Se opravičujem če sem koga užalu, pa še enkrat povem, da nimam čisto nič proti Hrvatom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov