Energetik81 je napisal/-a:Za divjo vožnjo v KC se kliče rešilca in ne divja z osebnim avtom.SuperVeloce je napisal/-a: Marsikdaj grem na hlape med vožnjo, ampak ne vem če kdo od nas tukaj čisto izpraznjenega parkira pred hišo in ga na hlape zjutraj vžiga (sploh pozimi). Pri večini novejših in večjih avtov pri prižgani lučki narediš dovolj km za najbolj divjo vožnjo življenja v klinični LJ (z moje lokacije)
Sicer pa tudi jaz ne razumem folka, ki vozi na zadnje hlape, kakor da je težko tankat 1x več na mesec, pa imaš ves čas vsaj 1/3 tanka. Jaz grem tankat večinoma takrat, ko se mi prižge lučka, ker imam takrat še ~12L v tanku in lahko s tem prevozim še pol SLO. Če pa grem na daljšo vožnjo ~200km v obe smeri, potem grem tankat tudi, če je še 1/3 tanka polnega.
Seveda, nikjer ne pravim da bi se igral vlogo rešilca, le pravim da je težko verjetna situacija, kjer ostaneš na cesti zaradi zaprtih črpalk na nujni vožnji oz. premalo časa za tankat. ok, razen če si bogu za hrbtom daleč od vsakršne bolnišnice