banglades je napisal/-a:Imam vw tourana 2.0 2008 letnik.
Avto je bil pripeljan z moje strani iz nemčije. Zaj pa mene zanima kako naj naredim oz naložim navigacijo na avtoradio rns510? Ter sd kartice mi ne podpira oz napiše da ni kartica preverjena gre pa se za kartico SanDisk 4GB.
Hvala v naprej
svetilnik je napisal/-a:Par let nazaj sem si na svojo Garmin napravo naložil iz zemljevida, mape na računalniku slikovne koordinate krajev, oziroma lokacij kamor sem imel namen iti... mislim, da so slikice šle med priljubljene....
Sedaj pa me zanima, če ta spletna stran map s fotografijami še obstaja, ker je ne zasledim.
yashica je napisal/-a:Pozdravljeni,
Potrebujem nasvet. Namen imam kupiti novo prenosno navigacijo pa sem v dilemi kaj kupiti. O navigaciji nimam pojma zato je odločitev še toliko težja![]()
Katerega proizvajalca in model priporočate in zakajVrednost nakupa je nekje med 200-300€. Če se dobi kaj pametnega za manjši denar toliko bolje
![]()
Vsak nasvet je dobrodošel!
Lp
MacTron je napisal/-a:@yashica: Ze samo 10 strani nazaj da kaksen odgovor na tvoje povprasevanje, kaksno stran plus pa se dodatnega (v tem primeru, da se ravno ne gre v modele ze izlocene iz prodaje).svetilnik je napisal/-a:Par let nazaj sem si na svojo Garmin napravo naložil iz zemljevida, mape na računalniku slikovne koordinate krajev, oziroma lokacij kamor sem imel namen iti... mislim, da so slikice šle med priljubljene....
Sedaj pa me zanima, če ta spletna stran map s fotografijami še obstaja, ker je ne zasledim.
Slikovne koordinate krajev oz. bolj natancno picture geotagging je storitev, ki jo je Garmin z letom 2012 ukinil: https://connect.garmin.com/photos povod pa naj bi bil prav portal Panoramio od Googla: http://www.panoramio.com/map/#lt=41.677 ... b=1&pl=all Garmin naj bi Google maps ter GE (oba kompatibilna s Panoramio) zamenjal z Microsoft Bing-om (maps), ki pa je le podprt v kartografiji in nima geotagging portala s slikami. S spreminjanjem Pamoramio bi Garmin moral tudi spremeniti celotno zasnovo v aplikaciji. Poizkusi dodati slike z longitudo in latitudo (vidno v lastnostih fotografije pod GPS) v mapo na napravi \Garmin\JPEG\ vendar mora biti tudi podkrepljeno z .gpx. Slike pa morajo biti tudi dl z vsemi lastnostmi (EXIF data) in ne preko "shrani sliko" v poljubnem browserju. Malce igranja. Srecno.
svetilnik je napisal/-a:MacTron, kako pa v napravo iz zemljevida dodam točne koordinate določene točke, če že ne morem fotografij in pa zraven napišem ime lokacije...?
Mogoče je vprašanje malo smešno, toda želim si urediti točno določene točke... spomeniki, stavbe, celo drevoredi, umetnosti... dopust namreč...
nooblette je napisal/-a:Pozdravljeni.
Rabim nujno pomoč. Danes sem kupil ganc novo navigacijo garmin ki je ne morem polniti na avtoradiju.
Avtoradijo ima vhod usb. Pa vendar ko jo priključim preko usb (da bi se samo napajala) mi vrže na zaslon napis garmin in pa spodaj neko slikico,da je povezan z računalnikom. Ne morem jo normalno zagnatiNapajanje preko vtičnice za vžigalnik pa ne pride v poštev. Help needed!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov