ule je napisal/-a:Logična je prepoved novih vozil, kateri ne ustrezajo normativom (to zastopim kot kazen za proizvajalca avtomobilov).
Zelo nelogična je pa prepoved uporabe avtomobilov, kateri so že na cestah, ker se poleg njih vozi še ogromno vozil, kateri so v nižjih EURO razredih. Poleg tega so v večini primerov že plačani, zato proizvajalec nima nekakšne škode/kazni od tega. V slabo voljo se tukaj spravi samo kupca samega, kateri pa z goljufijo VAG koncerna nima nič.
Nekdo naj mi odgovori na spodnje vprašanje:
Zanima me če kdo pozna koga, ali pa je tudi sam tukaj na forumu in mu je bil ob nakupu novega vozila pomemben tudi ta podatek?
dask je napisal/-a:Poznam en primerek, ki je kolebal med dvema modeloma in se odločil na osnovi izpusta C02 - za NOx pa po mojem pred tole afero 95% ljudi ne bi vedelo, kaj to pomeni.
lancia hf je napisal/-a:Ne, ker te imajo homologacijo urejeno in onesnažujejo okolje v okviru takratne homologacije.
uros11 je napisal/-a:Zelo logično. Verjetno si mislil, da te moti, vendar nimaš kaj, ker so vozila skladna s predpisi. Ker bi bilo čudno, če bi imel peč na premog speljano v sobo, vendar te ne bi motilo, ker bi bilo to dovoljeno, prdec v sobi, ki bi presegal standard bi te pa motil, ker ni po predpisih. Get the point?
lancia hf je napisal/-a:Ne, ker te imajo homologacijo urejeno in onesnažujejo okolje v okviru takratne homologacije.
ule je napisal/-a:Torej tistih "nekaj" 20+ let starih delovnih strojev, kamionov, traktorjev te pa ne moti?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov