Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

Napisal/-a G-4S To feb 24, 2004 11:01 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 24, 2004 11:02 pm

eXtreme je napisal/-a:Prispevek je bil kul, lahko bi sicer pokazali se kaksen drag, in mogoce kako hondo, ki se zavrti tja cez 8k rpm (that's the sound man) :twisted:

SAFRANE: kaj je bila tista scena s qwerty pa motoristom? jest sm bil takrat ravno tam na finish lineu, ko pride tisti raz.pizden motorist, neki qwety tezi, pol pa se un trikotnik brcne. sm samo :shock:
drgac, se v kranju se kej draga?

edin pugija s krofom v rok sm prepoznov :wink:

V kranju se draga ne... Sploh. Scena umrla u 0.

:sadd
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S To feb 24, 2004 11:06 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme To feb 24, 2004 11:12 pm

Kaj pa je s klubom DRTK? Kdo ga je sploh ustavnovu pa kdo so (bli) clani? Sej nevem, v lublan se nikol nism biv prov dolg (beri po 22uri), ampak v kranu so bli zanimivi dragi, dobri avti predvsem :twisted:
Skoda res :cry:

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale To feb 24, 2004 11:14 pm

Daleč najboljši argument celega prispevka je bil tisti Zoranov: "večina oblik (sedaj legalnega) dirkanja se je začela na tak način kot potekajo te dragi tu"

:bow :bow

Na tem bi bilo treba gradit - to so pač pionirski začetki in vse kar se v zvezi s tem počne bi po mojem mnenju moralo it v smeri tega, da je to podlaga za legalne drag dirke. Tudi prispevek bi moral biti še bolj zastavljen v tej smeri; no saj malo so nakazali kako bi bilo priporočljivo imeti neko namensko stezo za drag.

Moje mnjenje ;).

P.S. seveda je bilo lepo videt znane obraze po TV 8) :-P
Slika Slika

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole To feb 24, 2004 11:18 pm

Ja, dost kul prispevek res! Sem sicer vedu da bo to pa un o varnosti (novinarji pac nej bi bli kao objektivni - good side/bad side), ampak v splosnem pa ni da bi reku, da je bil kej negativn... Dobr ste jim povedal (ok tista PI... je bla mal izven konteksta), ampak, vsa čast.

Začetek je, že čakam na Trenja: Dragerji vs. Plavi :lol:

lp
Slika

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist To feb 24, 2004 11:20 pm

Matt je napisal/-a:ja eden od "govorcev" sem bil tudi jaz - un ko pravi da se za denar ne dirka. (a gre kdo z mano dikrat za 100 Euro) hehe

Malinovc grem jest če si upaš :lol: JOKE, zdej si pa ratu ornk medijska osebnost....

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To feb 24, 2004 11:23 pm

maky je napisal/-a:...pa qwerty ko je mela intervju...

pismo, smo z mojimi starski gledal (vnaprej so vedla kaj dogaja ze dolg cajta, k sem vedla termin oddaje pa tud da bom v oddaji P!), pol pa vidm da mene snemajo k dobim uno kazen... sem sam cakala ce me bojo prepoznal... pa me niso. :(
Zadnjič spremenil Qwerty, dne Sr feb 25, 2004 12:32 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt To feb 24, 2004 11:25 pm

Alfist je napisal/-a:
Matt je napisal/-a:ja eden od "govorcev" sem bil tudi jaz - un ko pravi da se za denar ne dirka. (a gre kdo z mano dikrat za 100 Euro) hehe

Malinovc grem jest če si upaš :lol: JOKE, zdej si pa ratu ornk medijska osebnost....

ammm kdo si ze ti? po pm
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To feb 24, 2004 11:25 pm

SAFRANE je napisal/-a:jest se spomnem k smo mel drag v Kranju (blo ene 100 avtov) so ga eni tud mal pil drgač je blo vredu ker smo prav stožce na koncu ceste postavl tko da dejansko nobeden tud NI MOGU pridt na cesto ampak je bil s tem prisiljen da je obrnu in šel po drugi poti. To je blo še nekak-samo vseeno se je takrt pol zgodu tist dogodk z qwerty pa motoristom ipd. skratka tudi to ni 100%

jest kot sm že reku podpiram edino zoranwagenovo izjavo=drugih pa ne!

lp
johny

Safy, kaj ti pa je? sej motorist je čist preživu. Se je vse OK končal. Pa tist je blo u Naklem, ne v KR. in: PRID VEČKRAT NA DREG (jaz sem te sam enkrat vidla, pa sem skor zmer zraven) PA BOŠ VIDU DA ALKOHOLA NI!!! Ne vem zakaj tega nočte verjet, pismo.

Drgač pa: zoran je res dobr podal zakljucno, je za pohvalt.

eXtreme: tko je blo: motorist je prpelu nasprot, pa sem se sam bolj desno zapeljala (vozila na levem pasu) in z gasa stopla. tko da je sel lepo mimo. pol je pa nazaj do mene prpelu - naprej pa, ker si bil na cilju, ves kaj je blo. :(

lost1
Novinec

Napisal/-a lost1 To feb 24, 2004 11:39 pm

No da neki povem.

ALKOHOLA NI !!!!! In to si upam trdit zelo zagotovo !!Takoj ko vidimo da je nekdo prinesel alkohol mu povemo jasno in glasno da nej se pobere od tam.Ce seveda nebo usposteval nasveta,mu bomo pripomogli k odstranitvi ali pa mogoce dali nasvet policiji da je pijan?

Zakaj?

ZATO KER NE MARAMO ALKOHOLA ZA VOLANOM!!!!

In tista izjava k je bla glede alkohola je bila misljeno smrtno resno!

monstaa: dej ne nabiji,ok?Ker nimas nikakrsne drag scene in te nima kej u slabo luc spravit.Tako da sam ne fantaziraj,ker bos postal Vseved #2.

Safrane,pridi pa bos videl.PS: tole ni Kranj.Takrat ni bilo MiNeRjev ko se je dirkalo v Kranju,prav tako in MiNeR organiziral takrat.

Zdej pa nimam vec casa za replyat vam,ko dobim posnetk,upam da jutr k grem iskat, objavim link.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To feb 24, 2004 11:42 pm

lost1 je napisal/-a:No da neki povem.

ALKOHOLA NI !!!!! In to si upam trdit zelo zagotovo !!Takoj ko vidimo da je nekdo prinesel alkohol mu povemo jasno in glasno da nej se pobere od tam.Ce seveda nebo usposteval nasveta,mu bomo pripomogli k odstranitvi ali pa mogoce dali nasvet policiji da je pijan?

Zakaj?

monstaa: dej ne nabiji,ok?Ker nimas nikakrsne drag scene in te nima kej u slabo luc spravit.Tako da sam ne fantaziraj,ker bos postal Vseved #2.

Safrane,pridi pa bos videl.PS: tole ni Kranj.Takrat ni bilo MiNeRjev ko se je dirkalo v Kranju,prav tako in MiNeR organiziral takrat.

Zdej pa nimam vec casa za replyat vam,ko dobim posnetk,upam da jutr k grem iskat, objavim link.

jst ti bom pa sam reku, da ne s***! resno... alko je že bil, vidu na lastne oči :wink:

--------

je pa res, da ni to pijanica do nule, ampak par pirov v riti, ravn tok da so pogumni
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso To feb 24, 2004 11:50 pm

No pa sem si jaz tud zdaj pogledal ta posnetek.Morem rect da kr zanimivo.Me pa zanima a vsi ki so govorili pred kamero so iz tega foruma.
AH NI NAM LAHKO!

lost1
Novinec

Napisal/-a lost1 To feb 24, 2004 11:50 pm

No dej prid na drag,pa mi povej kater je pijan tam?Dej prosim?

In povrh usega ce si ga ze videl,bi mu lahko kaj rekel,ne pa da gledas samo.

Verjemi da ni to zbor za popivanje.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To feb 24, 2004 11:52 pm

soso je napisal/-a:No pa sem si jaz tud zdaj pogledal ta posnetek.Morem rect da kr zanimivo.Me pa zanima a vsi ki so govorili pred kamero so iz tega foruma.

Ne.

Večina jih je iz foruma mobisux.com. Gre za skupino, ki se dobiva na teh dregih in je tudi sodelovala pri pripravi tega prispevka za P!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To feb 24, 2004 11:54 pm

lost1 je napisal/-a:monstaa: dej ne nabiji,ok?Ker nimas nikakrsne drag scene in te nima kej u slabo luc spravit.Tako da sam ne fantaziraj,ker bos postal Vseved #2.

Kot prvo naj ti povem da se ocitno nisi slisal za svobodo govora!
Jeba no glavno zdaj ves! :lol:
In kot drugo forum kot forum je zato da se izmenjujejo mnenja tudi negativna in ne sam pozitivna!
Ce ti kaj ne pase preslis, sicr pa ni nic osebnega na tebe padalo!
LP se naprej :wink:
Zadnjič spremenil monster_d, dne To feb 24, 2004 11:58 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To feb 24, 2004 11:55 pm

lost1 je napisal/-a:No da neki povem.

Zakaj?

heheh NI RESSSSSSSSSSSSS !!!!

bil sm zravn ko so dal pijačo na plan pa si bil čist brez KOMENTARJA!!!!
točno veš kerga mislm tist z BMW compact črnim :wink:
Zadnjič spremenil _VeNoM_, dne To feb 24, 2004 11:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To feb 24, 2004 11:56 pm

hja... ubistvu :D
------
tole je kr neki... ne vem kwa sm to napisu :oops:
Zadnjič spremenil HUGO_BOSS, dne Sr feb 25, 2004 12:10 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr feb 25, 2004 12:08 am

lost1 je napisal/-a:No dej prid na drag,pa mi povej kater je pijan tam?Dej prosim?

In povrh usega ce si ga ze videl,bi mu lahko kaj rekel,ne pa da gledas samo.

Verjemi da ni to zbor za popivanje.

lej, ne kurči se name, OK?
če že tako to zagovarjaš, potem glej okoli in če se maš za neki a ne... je to pol
tvoja dolžnost!
jst s tem nimam problema, zarad mene če ga trije prnesejo, mene to ne mot,
pa kr se droge tiče a ne... sploh nam začel!
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr feb 25, 2004 12:11 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:
lej, ne kurči se name, OK?
če že tako to zagovarjaš, potem glej okoli in če se maš za neki a ne... je to pol
tvoja dolžnost!
jst s tem nimam problema, zarad mene če ga trije prnesejo, mene to ne mot,
pa kr se droge tiče a ne... sploh nam začel!

:bow :bow To Hugo-Boss
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov