limas je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ne samo za olje tudi za rublje se tepejo.
Za rublje se še ne tepejo, ampak bodo prisiljeni v nakup rubelj in upoštevanje ruskih pogojev: rublje za plin.
Drugače bodo zmrzovali, pa tudi industrija se bo zaprla. Rusija dobavlja EU plin na dnevni bazi v vrednosti 800.000 eur. Od danes samo v rubljah, stare pogodbe za dobavo pa seveda še veljajo, ampak kmalu potečejo.
limas je napisal/-a:Ko že omenjaš "rešitev", pa izvoli, predstavi svojo rešitev, saj je forum temu namenjen.
void je napisal/-a:Podpis Berlonso. Dolgoročno je pač Europa doomed. Brez poceni energije in dragih surovin bomo nekonkurenčni, potisnilo bo miljone ljudi v revščino, postajali bomo vse manj važni v vsemu, kar bo še pospešilo propad. Indijci, kitajci in tudi amerikanci si pa bodo "gladili brado". Ampak prav nam je, sej smo si sami krivi ker smo vedli šli z roko v roki z ameriškim imperializmom. Amerika si je pa vedno želela slabo in od amerike odvisno od europo.
cruiser1 je napisal/-a:limas je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ne samo za olje tudi za rublje se tepejo.
.........Še kako bo Putin vzel eure in dolarje, če bo želel kaj prodati in dobiti denar. Z Rublji si lahko samo rit briše.
void je napisal/-a:To ubistvu nas ne zanima v kakem položaju bodo oni v novem geopolitičnem svetu. Nas zanima kje bomo mi, in naše politične elite dobro delajo v smeri da bo to velko sranje za nas. Sej ne vem, al to delajo zanalošč, al so kupljeni od Amerike, al so enostavno totalno nerealni in power drunk.
kseb je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:limas je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ne samo za olje tudi za rublje se tepejo.
.........Še kako bo Putin vzel eure in dolarje, če bo želel kaj prodati in dobiti denar. Z Rublji si lahko samo rit briše.
Zakaj bi Rusija potrebovala dolarje in eure? Plin in nafto lahko prodaja drugam. Veliko je potrebujejo Kitajci in Indijci. To je količinsko skoraj pol sveta.
cruiser1 je napisal/-a:void je napisal/-a:To ubistvu nas ne zanima v kakem položaju bodo oni v novem geopolitičnem svetu. Nas zanima kje bomo mi, in naše politične elite dobro delajo v smeri da bo to velko sranje za nas. Sej ne vem, al to delajo zanalošč, al so kupljeni od Amerike, al so enostavno totalno nerealni in power drunk.
In kaj bi ti in vi radi? Da se pridružimo Putinu in podpiramo njegovo politiko? Da postanemo nova Belorusija? Ali kaj dejansko želite? Ne razumem in vas tudi ne želim, razumeti. Ne trudite se razlgati, proruska propaganda me ne zanima. Nikoli me ni in me ne bo. Sem prozahodno usmerjen od nekdaj. Tako to je, prepričal ali spreobrnil me ne bo nihče.
cruiser1 je napisal/-a:void je napisal/-a:To ubistvu nas ne zanima v kakem položaju bodo oni v novem geopolitičnem svetu. Nas zanima kje bomo mi, in naše politične elite dobro delajo v smeri da bo to velko sranje za nas. Sej ne vem, al to delajo zanalošč, al so kupljeni od Amerike, al so enostavno totalno nerealni in power drunk.
In kaj bi ti in vi radi? Da se pridružimo Putinu in podpiramo njegovo politiko? Da postanemo nova Belorusija? Ali kaj dejansko želite? Ne razumem in vas tudi ne želim, razumeti. Ne trudite se razlgati, proruska propaganda me ne zanima. Nikoli me ni in me ne bo. Sem prozahodno usmerjen od nekdaj. Tako to je, prepričal ali spreobrnil me ne bo nihče.
emozul je napisal/-a:Samo, po kakšni ceni bodo prodajali kitajcem in ostalim državam. Rusi bodo zelo na slabšem oz. čisto v podrejenem položaju.
emozul je napisal/-a:Sam ne podpiram vojne, da bi bil pa usmerjen prozahodno mi pa tudi na kraj pametni ne pride. Toliko gorja in zločinov kot so oni po svetu naredili, moraš biti pa res čuden, da jih zagovarjaš.
void je napisal/-a:
Kaj pa če bi "demokratični" in "moralni" zahod pustil Ukrajino pri miru zadnjih 20 let, namesto da je uporablja kot proxy za izzivanje Rusije? 99% verjetnosti je da pol sploh ne bi bili v tej pizdariji zdele.
Kaj pa tisti ki ne podpiramo niti zahodno politiko in rusko imperialistično politiko? Kam mi spadamo? Aja itak, pod Rusko propagando![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov