Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So maj 22, 2004 11:36 pm

BRAVO sm vidu posnetek in je res Cliotu se prižgala rdeča luč ampak če bolje pogledaš sta oba ubistvu isto štartala ampak le z malo prednostjo Clia.Sam Clio je Hondo stegnu za kr neki metrov.Dober pustmo ta dvoboj js bi rad povedu eno zadevo.

HONDO CIVIC je nažgal YUGO ZASTAVA bele barve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :vc :vc :vc :vc :vc :ue

Da sm lastnik une Honde bi na koncu draga dal ključe auta belem Yugotu pa šel domu neki koristnega delat.Eto toliko o Hondah.Pa da nebo kdo več reku da so Honde nepremagljive!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt So maj 22, 2004 11:41 pm

[HONDO CIVIC je nažgal YUGO ZASTAVA bele barve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :vc :vc :vc :vc :vc :ue

To je pa res zalostno ja!! Se en dokaz da je yugo pravi stroj! :)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 So maj 22, 2004 11:45 pm

Brez heca,poglej si Valetov filmček draga pod temo utrinki iz MB draga pa boš vidu o čem govorim.Folku ni blo nč jasno,še manj pa unim dvema ko sta dragala.

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt So maj 22, 2004 11:51 pm

Saj se ne hecam. Sem bil na prireditvi in sem videl v zivo.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Ne maj 23, 2004 9:29 am

Cudno da ta tip ni rekel, da si je sam naredil chiptuning. 135->chip->170.. nebi rekel
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne maj 23, 2004 9:59 am

BRAVO HGT je napisal/-a:[HONDO CIVIC je nažgal YUGO ZASTAVA bele barve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :vc :vc :vc :vc :vc :ue

To je pa res zalostno ja!! Se en dokaz da je yugo pravi stroj! :)

Hehe valda da je saj ma dosti KM pod pokrovčkom :lol: :lol:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne maj 23, 2004 12:03 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Ne maj 23, 2004 12:10 pm

hehe, cheesefrog 8)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne maj 23, 2004 1:21 pm

Posluši G-4S bolan nisem hvala bogu,tale filmček pa mi ne pomeni nč.Sm bil na dragu in vidu to kar sm vidu.Yugo je pelu scat Hondo in to je v tem trenutku važno.Zakaj?

Zato ker ste se hondaši spravili na unga s Cliotom,ki je res izzival na forumu amapk vseeno,Honde niso bogovi na dragih in to sem tudi na lastne oči vidu :shock: .
Clio 16v je pelu scat Hondo in to je prav tako naredu tudi Yugo Zastava!
Ker je vedno govora o Hondah in samo Hondah je tale post ravno pravšnji da se malo spustite na realna tla in se malo zamislite da Honde ne morejo peljat vsak auto na dragu "scat" kot ste to rekli v prejšnjih postih.

Tudi rumeni fičo-Zastava je premagal Renult 19 1.8 16v.Tudi ta podatek pove da močenjši auti ne zmagujeje vedno.
Kaj bi blo če bi Fičo nesu Hondo....eh brezveze o tem :D

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Ne maj 23, 2004 1:34 pm

Tukaj je se en dokaz, kaksno intelektualno stopnjo premore vecina tukaj.

Izjave, da ta prehiti onega, ker je ta predelan za gorske dirke, in ta gre mimo tiostega, ker ima sportni kolektor + cip tuning ... so naravnost otrocje. Moj necak je pred 5 minutami z boljsim in naprednejsim besednim zakladom opisal potek nesrece pri danasnji dirki F1. Pa ima 5 let.

Ampak hej .. smeh je pol zdravja in izjava, da M5 ni mogel mimo 178 konjske 10 let stare 19ke, je ba ibrkulska. K sreci sem enkrat poizkusil R19 16V in avto je res "mrtev" pod 4000 vrtljaji. Podobna stvar velja za VTije (proznost v 4. prestavi pri 80km/h). Potem se jim res utrga. Ampak primerjava s 3.6 litrskim vrstnim sestvaljnikom in podvojeno mocjo .. no, tukaj nastopi reklama za Milko ... 8)
Zadnjič spremenil gerchy, dne Ne maj 23, 2004 1:47 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne maj 23, 2004 1:36 pm

Yo gerchy ka si pa stem mislu da M5 ni mogu mimo 19ke?Kdo je to izjavu? :roll:

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Ne maj 23, 2004 1:39 pm

nebivedu je napisal/-a:Mel sem R19 kompletno predelano u williamsu, pa je imela 2.0 mašino , drug čip , druge kolektorje, pa kompleten izpušni sistem načrtovan u williamsu, pa je imela samo 178KM, ... Dokler avto ni pršu do 4000 obratov, me je nesu vsak avtoček ki je imel več kot 130KM, po 4000 obratih je imel pa M5 probleme( u bistvu sva vozila vzporedno pa ni mogu/hotu prehitet)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne maj 23, 2004 1:41 pm

G-4S je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:BRAVO sm vidu posnetek in je res Cliotu se prižgala rdeča luč ampak če bolje pogledaš sta oba ubistvu isto štartala ampak le z malo prednostjo Clia.Sam Clio je Hondo stegnu za kr neki metrov.Dober pustmo ta dvoboj js bi rad povedu eno zadevo.

HONDO CIVIC je nažgal YUGO ZASTAVA bele barve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :vc :vc :vc :vc :vc :ue

Da sm lastnik une Honde bi na koncu draga dal ključe auta belem Yugotu pa šel domu neki koristnega delat.Eto toliko o Hondah.Pa da nebo kdo več reku da so Honde nepremagljive!

Pa kaj si ti mal bolan, da maš take otročje poste? A se ti je dikson zdej podalšu, k si to vidu? Si zakompleksan zarad hond al kaj je tvoj problem??

Zdej si pa še tale video poglej (BTW... avto zraven je VIPER)

http://tp1.irb.hr/~nfrances/cheezevsal.mpeg

Tok o hondah :roll: :roll: :roll:

Ampak res no, kolk ste vsi zakompleksani zarad teh hond... Res vam ni lahko :roll:

se strinjam stabo mama tud povhn filmčkov k civic draga mah jebiga kokr je mojstr reku avto predelan za gorske derke! drugač pa jebiga blo je kar je blo! :wink:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne maj 23, 2004 1:42 pm

aja ok razumem :wink:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne maj 23, 2004 1:54 pm

darkdog24 je napisal/-a:aja ok razumem :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sam da razumeš :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne maj 23, 2004 2:46 pm

BTW jaz sem tut speko na dragu 1.4 90km hondo :D :lol:
Tolko vedeno da se jugoti niso za odstrel :lol:
Sicr pa je zaminivo da me ta honda na ilegalcu zmer spece... kar mi ni nic jasn... moramo probat pa bom porocal :wink:

Sam svaka cast unemu jugotu... tisto pa gre ko pra.... :bow

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne maj 23, 2004 3:37 pm

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne maj 23, 2004 3:55 pm

G-4S mene zelo moti to da nekateri hondaši enostavno nimate olike in spoštovanja do drugih avtomobilov na dragih.Če kdo omeni da po karakteristikah slabši auto bo premagal kako Hondo je potem takoj bum da to ni res in da Honda v primeru tega naslova pelje Cliota 1.8 16v "scat".
To se je pokazalo na MB dragu da sta sedaj že dva Yugota peljala Hondo "scat" in to me zelo veseli,ker od sedaj naprej upam da bodo nekateri hondaši se malo zamislili preden začnejo kritizirat nekatere izjave.

Prav tako nisem reku da lastnik Honde zamenja Hondo z Yugotom ampak sem reku da mu naj da svoje ključe in gre domu delat nekaj pametnega.Lastnik yugota pa je verjetno pameten pa se od svojega Yugota nebo loču.

Kreatorja tele teme ni bilo na dragu ker verjetni niti nima 16v-ja ampak je zato honda tekmovala z belim cliotom 16v in jo je Clio nesu za nekaj par metrov.RES je da je Clio štartal za malenkost hitreje,js bi reku da za manj ko sekundo kar se tudi vidi na posnetku ampak razlika v metrih na koncu je bila prevelika in v korist Cliotu,tako da je Honda v tem dvoboju poražena.To pomeni da je MOŽNO premagati VTI Hondo z Cliotom 1.8 16v in da je Clio pelu Hondo "scat" kot je lastnik Honde napisu v nekaj postih nazaj.
Honda mi negre v nos ampak mi gredo v nos nekateri lastniki ki te Honde vozijo,ker mislijo da če se pod haubo skriva VTI mašina da so potem bogovi na cesti.Nevem če si bil na dragu v MB sam bi mogu videt reakcijo od folka ko je Yugo stegnu tisto Hondo.

Če bi mel možnost bi tudi sam imel VTI Hondo,o tem ni dvoma,najbolj se mi dopade Civic al pa CRX tista dvosed al pa targa verzija.
Absolutno pa VTI izvedba.Tako da Honde so mi ušeč!!!

Ajde

lp

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne maj 23, 2004 4:13 pm

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne maj 23, 2004 4:43 pm

To se pa strinjam s tabo glede tega ego busterja 100%!!!!!!!!!!!!!!
Tudi mene v Velenju izzivajo velikokrat pobi na drag z raznimi auti ampak se ne spuščam v to ker vem da auto z 80KM in z naloženo feršeterkerijo negre nikamor.

Tudi autor tega posta ima prazne besede,kar me žalosti da vozi Renaulta.s tem da slabo luč meče na sebe jo meče tudi na nas renaultovce.

S tem komentarjem zapiram tole temo,ker bistvo smo videli in dojeli.
VSAK AUTO JE PREMAGLJIV NEGLEDE KATERE ZNAMKE JE (patudi če gre za Hondo ali Renulta)

LP :wink:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov