Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali blendate,ko opazite policaje

da
52
71%
ne
10
14%
občasno
11
15%

Skupaj glasov : 73

Uporabniški avatar
Sopr
Nov uporabnik

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Sopr Ne jan 15, 2006 5:00 pm

Jaz vedno blendam, samo zdi se mi da drugi ne, ker jaz sem že 3krat priletel na radar in plačal kazen...

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Ne jan 15, 2006 6:35 pm

Kaj je z vami in s temi 2 leti starimi temami...jih ne mortepustit umret...

a lahko vprašam kaj je pravzaprav narobe če se stare teme oživljajo, še posebej take ki so še vedno aktualne? vedno se namreč najde kdo, ki se obregne ob to, da je nekdo odgovoril na staro temo :? po drugi strani pa se nonstop pritožujete nad odpiranjem novih tem, namesto da bi se uporabljal iskalnik.

če pa že vodstvo foruma meni da je odgovarjanje na par mesecev stare teme nesmislno pa naj se naštima autozaklep teme po npr. 3 mesecih od zadnjega odgovora.

se oproščam za tale offtopic.

LP

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jan 15, 2006 7:16 pm

Volvo5er je napisal/-a:
Kaj je z vami in s temi 2 leti starimi temami...jih ne mortepustit umret...

a lahko vprašam kaj je pravzaprav narobe če se stare teme oživljajo, še posebej take ki so še vedno aktualne? vedno se namreč najde kdo, ki se obregne ob to, da je nekdo odgovoril na staro temo :? po drugi strani pa se nonstop pritožujete nad odpiranjem novih tem, namesto da bi se uporabljal iskalnik.

če pa že vodstvo foruma meni da je odgovarjanje na par mesecev stare teme nesmislno pa naj se naštima autozaklep teme po npr. 3 mesecih od zadnjega odgovora.

se oproščam za tale offtopic.

LP

Odvisno od teme. Tema v kateri vsak pove..jaz blendam, jaz ne blendam kakšnega hudo konstruktivnega epiloga itak ne bo dobila. In meni se zdi neumno da nekdo potegne na plan takšno temo, samo zato da napiše...."ja, jaz tudi blendam."

Zakaj potem torej ni ql avtomatsko zaklepanje...ker obstajajo tudi koristne teme na forumu, kjer bi se kakšen problem oziroma rešitev le tega lahko našla tudi po pol leta.
OK? ;)
Ta tema pa bolj težko prinese kaj konstruktivnega ali pa koristnega, razen da 10% uporabnikov pove ali oni blendajo ali ne... :) In ja, vem da je na forumu še kakšna bolj neuporabna tema, da ne bo pomote! To je skoraj isto koristna in aktualna tema kot da bi postavil anketo s katero roko si kdo briše zadnjo plat...

Pa BTW: Vodstvo foruma so administratorji, ne pa mi moderatorji. Mi smo bolj smetarji kot pa vodstvo :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Cross
Nov uporabnik

Napisal/-a Cross Ne jan 15, 2006 10:53 pm

dvomim da bi sploh kdo pr ns pogruntu da se blenda zarad radarja, jz priznam da nebi. jz poznam blendanje samo zarad luči, to zmeri nardim, radar pa bi verjetn pogruntu pol k bi že plaču kazen :P
Supression!

andrazzupan
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a andrazzupan Ne jan 15, 2006 11:37 pm

Zmerej kokr pulcaji merjo z radarjem blendam, če pa gdo ne voz z lučmi sem se pa že naveličov žmigat.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne jan 15, 2006 11:49 pm

No jst pa ne blendam z razliko od vas....a zakaj...poglejte iz kje sem - mi je škoda žarnic :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
krucymucy
Novinec

Napisal/-a krucymucy Po jan 16, 2006 12:21 am

vedno vsaj naslednjim nekaj avtomobilom, ki jih srecam.
nato upam da bo za mano kdo delal isto uslugo drugim ...

pricakovat od penzionista da bo blendal je prevec optimisticno. za njih smo itak vsi norci in si zasluzimo kazen ... :x
Always looking for another

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 Po jan 16, 2006 3:53 am

Jest tud redno blendam, kokr vidim polcaje ob cest, ko sm na varni razdalji začnem blendat...zakaj, ker se mi zdi fajn, da ostale opozorim, res pa je, da mal na avte gledam, če se nasprot mene zapele kak hud avto, vreden nad 5miljončkov, temu zihr ne bom poblendal, ostalim smrtnikom pa z veseljem, naša država nas že tko preveč izkoriščuje, pol bi pa še polcajem dajal... :twisted:

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 Po jan 16, 2006 3:56 am

aja pa da ne bo kdo spraševal zakaj nočem unim avtom nad 5miljonov blendat, ker se mi še ni NIKOLI zgodilo, da bi kdo s kakšnim dragim avtom men poblendov, amapk sam smrtniki, pa sm kr dost na cest...letno okol 60tisoč km

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Po jan 16, 2006 7:29 am

Vedno kadar vidim radar blendam. Nikoli ne veš, kdaj bo kdo tebe rešil. Kar se tiče pa blendanja, ti pa policaj ne more dokazati, da si blendal. Naj raje ceste zrihtajo, da ne bo tolko lukenj in s tem tresenja med vožnjo. :D Tak, da se da z malo boljšo pritožbo vse rešit. ;)

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Napisal/-a Volvo5er Po jan 16, 2006 7:39 am

res pa je, da mal na avte gledam, če se nasprot mene zapele kak hud avto, vreden nad 5miljončkov, temu zihr ne bom poblendal, ostalim smrtnikom pa z veseljem

Ma dejte nehat s takimi!

pa bodte vi boljši od ljudi ki vozijo drage avte (so pa še zmeraj popolnoma navadni smrtniki; dandanes je že vsak nov avto srednjega razreda vreden nad 5 mio sit),
pa ne delat razlik komu bote blendal in komu ne!!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po jan 16, 2006 9:08 am

Bolj kot berem tole temo, bolj se mi zdi, da bi blo fajn v CPP vključit tole blendanje. :P Sam pa obvezn blendam, neglede na avto, je lahka vredn 1 SIT al pa 100 miljonov, se mi zdi, da ni vredn metat denarja v koš(beri državi), k pol tega dnarja ne znajo koristn ponucat, Neb reku, k za tele kazni država pobere keša še pa še, da bi mal ceste popravl pa vse skup, ne pa da si zadnje žepe bašejo.

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Po jan 16, 2006 12:03 pm

ziv...
100% zmer blendam.........samo zalostno je, da mi jih samo 20 % blenda.....
zato lepo podpiram naso preljubo slovenijo...... 8)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po jan 16, 2006 2:23 pm

Ker se je nabralo že 152 odgovorov (več ali manj enakih) in opažam da imate veselje debatirati,je zdaj postavljena anketa,naj ta govori sama zase.

Odgovorov ni potrebno pisat,ker več ali manj so si vsi isti.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Gost

Napisal/-a Gost Po jan 16, 2006 7:45 pm

radar je napisal/-a:ziv...
100% zmer blendam.........samo zalostno je, da mi jih samo 20 % blenda.....
zato lepo podpiram naso preljubo slovenijo...... 8)

podpis pod tole

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po jan 16, 2006 8:35 pm

Občasno blendam, ker včasih res nima smisla npr. če je kaka ženska za volanom je velika verjetnost, da ne bo poštekala zakaj sem ji blendal (pod pogojem, da bo sploh opazila) in takrat ne blendam. Če je pa je pred mano kdo, za katerega se mi zdi, da bi lahko dojel, potem poblendam. To je po navadi razvidno že iz izgleda voznika avtomobila kdo dojame in kdo ne :)
Nekdo, ki fura npr. matiza naliman na šajbo mu po moje ne bo jasno za razliko od voznika bmw-ja ali honde. :P

P.S: Res sem na polno posplošil tole, so izjeme k vsakemu pravilu :)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To jan 17, 2006 2:16 pm

Jaz vedno blendam, ker se mi to vidi edina fer varianta, da zafrknemo modre angele. To je nekakšna vozniška solidarnost.
Slika

traktorist
Novinec

Napisal/-a traktorist To jan 17, 2006 3:13 pm

ja itak da poblendam. tud drgi full blendajo. To je čist pošteno da to laufa. enkrat mi je en motorist v vrhniki pomahal, pa mi je blo tkoj jasn ker so me tam že enkrat osmodil.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To jan 17, 2006 3:49 pm

sam na teh naših cestah je tolko grbin, da zgleda kot da vsak drugi blenda :twisted:
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 To jan 17, 2006 4:41 pm

ja, res je :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov