Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr sep 08, 2004 11:14 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:zdej ste začel bmw-je pripisovat že čapcem :P
Sej ne rečem, da se ne vidi po mestu kakšnega prepotentnega mladeniča (ni nujno da je doma južneje od kolpe), oblečenega v trenirko in švic majčko, da kaže kolk steroidov je požru, ki je naslonjen na vrata in po bavarcu nabija musko in kur gume (na konc se ti pa še čist za rit nalima in ti sledi :x ) .
Ampak vseen sm mnenja, da ste tisti, ki pravte da je to bosanski al pa čefurski avto, le fouš.

aja safrane, a nisi ti že kupu enga hudga Audija A8 al A6??

steroidov se ne papa :roll: :wink:
pa tud če je kdo nabildan si mu ti fouš :roll:
drgač pa vsi nabijate muzko ne pa samo ˝čefurji˝, glih dons sm vidu ene 3-4 hjundaj kupeje pa muza do fula :lol: :lol:

sej tist o papanju steroidov in neproporcionalnih mišicah sm mislu bl kot zajebancijo in nism nobenmu fouš če je čez rame širok kt hummer. kr poglej varnostnike po lj. diskačih-vsi zatečeni :P
itak da nabijamo musko, sam v mejah normnale..
Let there be rock!

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če sep 09, 2004 8:37 am

A ni bla to tema na Saffijev avto????

Bi blo dobr to zaklent, k bomo zvedl kdo vse je še čefur.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 09, 2004 8:38 am

Magnifico :EE
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če sep 09, 2004 9:02 am

Slide je napisal/-a:Magnifico :EE

pa peder tut :lol:
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če sep 09, 2004 9:13 am

SAFRANE je napisal/-a:oh...brez veze se kregat

jest se opravičujem če sem koga zdej s to izjavo užalu, to res ni bil moj namen.
Je pa dejstvo da 5ka je ratal čefurski avto-kle mi pa noben ne more rečt nazaj da to ni res! je tko ? sej a sm jest kej reku, da je avto zato ker so zdej nanj ful navalil čapci, kej slabši ? da čapci slabše vozjo ? a je bla sploh kšna dejanska žalitev čapcem ? NI BILA!
edino kar sm reku, je pa dejansko res in nobeden mi ne more ugovarjati: da je bmw serija
5 postal avto ki ga več ne furajo direktorji, ampak so nanj navalili čapci.
Če pa to katerega zdej žali ali pa da se počuti napadenega, potem se mu pa tukaj pred vsemi čist lepo opravičim!

pa LP
JOHNY 8)

ZDEJ PA PROSM MODERATORJE (DARKDOG,PUGI ETC.) DA VSE TEME KI SO SE V MOJEM TOPICU NANAŠALE NA JUŽNAKE POBRIŠEJO (to pomeni skor polovico 6 strani, skor celo 7 stran in vso 8 stran) KER V TEM TOPICU SE GRE ZA DRUGO TEMO IN NAJBL MI GRE NA JETRA FOLK KT JE Super_98 K SE NAPRDNE IN PIŠE SAM DA PROVOCIRA! PROVI IŠČE NEKI! PA DEJ , ODPRI SVOJ TOPIC PA SE IZPIŠ, NE PA TAM KJER JE TEMA ČISTO DRUGA.
HVALA.

Sam je pa neki res. Naši južni bratje, so dolga leta živel kot siromaki, prvošli so si lohk sam zastavo 750, no dons je cifra ista sam da je BMW. Ampak novih ne morjo pol pa stare kupjo. Pač hočejo pokazat da niso reveži, čeprov si od tega avta od hrane trgajo, žalostno.

Je pa tud res če hočeš bit po domač povedan in, al pa taglavn, pol prid v poštev nov avto. Drgač pa Safranu želim velik srečnih kilometrov, ker avto ni slab in s tem ko je nova 7-ka ven pršla še ne pomen da je zastarel, je pa bolj zanesljiv od nove sedmice.

P.S. Zame so čefurji tisti k se ne znajo obnašat, ne na forumu, ne nacest.... nikjer. Ne smatram pa južnake za čefurje. Tko da če je bla izjava na mest, so se mogl prec čefurji oglast.... no zdej pa sami veste kdo je pa kdo ni.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 09, 2004 9:57 am

@Safrane: Torej, če prav razumem: Najprej kupijo take avte nove direktorji, potem pa čefurji? Torej najprej je en direktor kupil novo sedemko, zdej jo boš pa ti, Safrane? :lol:

In zakaj moraš vedno znova povdarjati da imajo samo še čefurji take petke? Če s tem ne misliš nič takega, zakaj potem?

@Mikimous: In zakaj bi si od ust trgali? Kakšni že, ampak se ti ne zdi da malo preveč posplošuješ? Petka, taka kot jo Safrane misli, je lahko tudi samo leto ali dve stara in še vedno dražja kot marsikateri nov avto in s tem ne mislim v rangu polota. In sedaj je človek, ki si je kupil praktično nov avto, malo rabljen, po končno normalni ceni za tako klaso in opremljenost, čefur.

Ampak sta pa, oba. :roll:
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če sep 09, 2004 10:06 am

Nixxon je napisal/-a:
@Mikimous: In zakaj bi si od ust trgali? Kakšni že, ampak se ti ne zdi da malo preveč posplošuješ? Petka, taka kot jo Safrane misli, je lahko tudi samo leto ali dve stara in še vedno dražja kot marsikateri nov avto in s tem ne mislim v rangu polota. In sedaj je človek, ki si je kupil praktično nov avto, malo rabljen, po končno normalni ceni za tako klaso in opremljenost, čefur.

Ampak sta pa, oba. :roll:

Ja ampak v ta razred polo ne paše, a se strinjamo.
V poslovnem svetu pa če se že hočeš kazat, vela sam nov avto, starega ma lohk vsak.
Ne posplošujem, niso vsi isti, vendar pa lohk v ist koš mečemo take ki imajo taka vozila. Poglej Hrvate, pa nimam nič proti njim, majo telofone zadnji krik mode, vsaj 70%, jest sem mu pa do pred dveh dni 4 leta star cegu, pa mi ne gre slabo. s tem posploševanjem sem hotu povedat, da ljudje ki imjo manj finančnih sredstev, da nekateri hočjo na tak način pokazat, pa je to bolj znano pri naših južnih bratih.

Če pa pogledamo mal prod severu. Nemci naprimer, majo nove avtomobile, vendar je tudi ogromno starih, pa ljudje niso glih reveži, samse jim neumno zdi zapravljat vsake 4 leta za nov pleh.

O tem bi se dalo razpravljat. Nočem pa nobenega užalit.

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Če sep 09, 2004 10:33 am

Safran.

Mal preveč imaš ČE-jev, BAJE-jev,......

ČE je BMW (tvoj bodoči) res tko dobr kokr govoriš, je mal čuden, da ga ni že kakšen "taprav" Nemc kupil. Ne pa da bo tebe čakal, da zbereš kinto.

A bi bil rad nekaj, pa ne moreš bit.

LP

Nasty

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če sep 09, 2004 10:42 am

Nasty je napisal/-a:Safran.

Mal preveč imaš ČE-jev, BAJE-jev,......

ČE je BMW (tvoj bodoči) res tko dobr kokr govoriš, je mal čuden, da ga ni že kakšen "taprav" Nemc kupil. Ne pa da bo tebe čakal, da zbereš kinto.

A bi bil rad nekaj, pa ne moreš bit.

LP

Nasty

A zdej bomo pa še drugam zabredl. Safran je to temo odpru, da je pokazu kakšen avto misli kupit. Komentarji naj bi bili na temo tega vozila.

Zakaj iščete pravokacije, potem se pa zgodi da se kdo zagovori, misli drugače, pol pa udri po njim. To ni namen tega foruma.

Bi prosil, da v bodoče v kolikor ne prvoščite dotičnemu članu novo ali rabljeno vozilo se prosim vzdržte.

Novinci pa preberte tole:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=16568

Namen tega foruma, pa mislim da je o združevanju, druženju, ne glede na versko pripadnost, narodnost in politično prepričanje.

P.S. sem sem napisal zato ker, nekateri sam čakajo da lohk po določeni temi pluvajo.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Če sep 09, 2004 10:44 am

pa dejte že enkrat mir s tem nacionalizmom, ker vas mam pol ku**c!
forumu se reče avtomobilizem.com, ne pa sovražim.ovajonaj.sh!
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če sep 09, 2004 10:45 am

super98 je napisal/-a:Lejte jst niti najmanj nisem nobenmu fouš...tega me pač doma niso naučil.

Moja izjava o čefurskem avtu je povezana s tole debato:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17755

V njej je safrane izjavu da je BMW 5ka čefurski avto...saj čefurji vozjo velke in ne vem kakšne avte (nek se vidi raskoš & stuff)...in zdej si kupuje še večji (bolj čefurski?) avto!!

Men osebno sta, da ne bo pomote, 5ka in 7ka do konca huda avta (čefur pač)... Ok no tista plava notranjost ni lih po mojem okusu.

In potem tisto ''duvanje'' z denarjem...ej stari mislm 8 mio!!! Sej če maš mau pojma se ti sanja kolk tak avto približno stane (vsaj večini uporabnikov tega foruma se sanja). In ni prvič da se safrane širokousti o svojem denarnem stanju. Jst firma, jst denar, jst in moj oči bla bla...kaj boste vi papki k furate golfe VR6 brez park senzorjev...

Ej safrane pa ti nisem fouš če maš, sploh ne, sam dej se mau spust, pa realno poglej na svet. Večina nas tuki mamo avte v precej manjših vrednosti (pa tut če je to VR6 za 350.000 sit), ampak ljubezen do avta in benza se ne gleda čez denar. Ni treba pol vn uletavat BMW 5ka je zame čefuraj...

Tvoj (bodoči) BMW je hud ni kej (OK no plava notranjost)...upam da ga boš res kupu, pa da ne bo kej vmes pršlo (je blo treba novo streho narest, pa ploščice, pa grem rajš v USA za 1 let...), ker tazga folka je dost in preveč...sej veš kaj pravjo: pes, ki laja ne grize! :wink:

No evo, kle se pa jest podpišem. Sploh pod >bold< tekst.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz Če sep 09, 2004 10:45 am

Safran,
nehi se vn metat... itaq pa se mi zdi vse tole nabijanje ze brezveze, se posebej ce predpostavke temeljijo na tem, kaksne avte vojo direktorji, kaksne cefurcki, nc se nismo omenil vegetarjanciou, pa diabeticnih bolnikov... haloooooo...

Zgleda da en folk kupuje avte po tem, kaksn (drug) folk jih kupuje, madona, a ni vazn da je avto teb vsec... pa ta tipicno slovensko nabijanje ta avto je pa tak (cefurski, direktorski,...), a ce ga jst nabavm sm pa direktor?! :lol:

Ne se hecat no,

Safran ti pa uzivi svoj avto, pa ne bit tok tipicn slovenc, ka zgleda da avto kupujes sam za to, da bos pol zgledu direktor... lih zarad tega si pa kmet.

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Če sep 09, 2004 10:51 am

Name je bilo replicirano.

Mislim pa, da to velja za VSE.
Uvedi link HVALIM SE, SOLIV VAM BOM PAMET,... pa bo za nekatere super.

PS
Nisem novinec.

LP

Nasty
Zadnjič spremenil Nasty, dne Če sep 09, 2004 10:56 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Če sep 09, 2004 10:55 am

Klausz je napisal/-a:Safran ti pa uzivi svoj avto, pa ne bit tok tipicn slovenc, ka zgleda da avto kupujes sam za to, da bos pol zgledu direktor... lih zarad tega si pa kmet.

pa najprej kupi avto, pa pol piš o njem! tk je tut blo govora o saabu, pa jaguarju, pa še pa še....
sj ne rečem, avto je ql, sam ti mal pretiravaš s hvalami na svoj račun! marsikdo od nas bi se tut lahk pohvalo s tem, kolk dnarja ma, pa kakšen avto bi si lahko kupu (na lizing), pa se ne.... :?:
škoda da se tako dober forum spusti na tako nizko raven, kot se je v tem postu..... :cry: :oops: shame on us all!
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če sep 09, 2004 10:57 am

Ta tema je en tak bullshit, da večjiega še nism vidu. Safran, dej enkat tako temo odpri, k se folk ne bo kregov. Svetujem ti sledeče - da si dokler ne dobiš avta čis tih, ker je brezveze se pričkat kere barve nej bodo predpražniki.

Ko dobiš avto, odpri temo v Galeriji - Jazt sem Safran in vozim BMW. Je na lizing in upam, da ga bom v tem življenju odplačal.

Stari, zarad tele teme ne boš nič bolši izpadu, prej slabši. Mah sej bi še velik povedal, pa nočem izpadt ko župnik...

Temo zaklepam nepreklicno!
Slika

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So okt 16, 2004 8:00 pm

Safrane, zdaj bi bil pa ze cas, da nam zaupas, kako si kaj zadovoljen s svojo novo raketo :wink: Zelo sem firbcen, kako se tista rec kaj obnese v praksi... :D

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So okt 16, 2004 8:10 pm

_Jerry_ je napisal/-a:Safrane, zdaj bi bil pa ze cas, da nam zaupas, kako si kaj zadovoljen s svojo novo raketo :wink: Zelo sem firbcen, kako se tista rec kaj obnese v praksi... :D

dj prosm ne pogrevaj mrzle juhe.... :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So okt 16, 2004 8:17 pm

šmeks je napisal/-a:dj prosm ne pogrevaj mrzle juhe.... :D

Nobena juha se ne poje tako vroca, kot se skuha... :EE

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ So okt 16, 2004 8:24 pm

_Jerry_ je napisal/-a:Safrane, zdaj bi bil pa ze cas, da nam zaupas, kako si kaj zadovoljen s svojo novo raketo :wink: Zelo sem firbcen, kako se tista rec kaj obnese v praksi... :D

LOL !!!
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n So okt 16, 2004 8:30 pm

_BANDIT_ je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:Lejte jst niti najmanj nisem nobenmu fouš...tega me pač doma niso naučil.

Moja izjava o čefurskem avtu je povezana s tole debato:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17755

V njej je safrane izjavu da je BMW 5ka čefurski avto...saj čefurji vozjo velke in ne vem kakšne avte (nek se vidi raskoš & stuff)...in zdej si kupuje še večji (bolj čefurski?) avto!!

Men osebno sta, da ne bo pomote, 5ka in 7ka do konca huda avta (čefur pač)... Ok no tista plava notranjost ni lih po mojem okusu.

In potem tisto ''duvanje'' z denarjem...ej stari mislm 8 mio!!! Sej če maš mau pojma se ti sanja kolk tak avto približno stane (vsaj večini uporabnikov tega foruma se sanja). In ni prvič da se safrane širokousti o svojem denarnem stanju. Jst firma, jst denar, jst in moj oči bla bla...kaj boste vi papki k furate golfe VR6 brez park senzorjev...

Ej safrane pa ti nisem fouš če maš, sploh ne, sam dej se mau spust, pa realno poglej na svet. Večina nas tuki mamo avte v precej manjših vrednosti (pa tut če je to VR6 za 350.000 sit), ampak ljubezen do avta in benza se ne gleda čez denar. Ni treba pol vn uletavat BMW 5ka je zame čefuraj...

Tvoj (bodoči) BMW je hud ni kej (OK no plava notranjost)...upam da ga boš res kupu, pa da ne bo kej vmes pršlo (je blo treba novo streho narest, pa ploščice, pa grem rajš v USA za 1 let...), ker tazga folka je dost in preveč...sej veš kaj pravjo: pes, ki laja ne grize! :wink:

No evo, kle se pa jest podpišem. Sploh pod >bold< tekst.

On bi sam rd se pohvalu da ma dost kesa ker je 4 avte iz tujine prpelu pa neki zasluzu, zdej se pa tuki bohota neki. Ce bi pa on 5-ko kupoval bi biu pa tih s temi cefurskimi izjavami. Pac eni so naduti in morjo to sproscat non stop, jst osebno tak folk iz dna srca sovrazm. Kar s epa tice 7-ke (meni osebno prevelik avto).

LP,
Zm3-D3n P.S.: Se podpisem se pod zgornej dva citata!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov