carmender je napisal/-a:Problem crash testov in Renaultovih petih zvezdic je predvsem v tem, da se tam zaletavajo čisto drugačni avti, kot pa jih potem prodajajo! So zelo prirejeni za teste. Če mene prasate sem za veliko ladjo s čim manj konji, da ne gre prehitr, pa še mulo se bo mnj vozu, k ne bo mel dnarja za bencin, ker velika ladja z majhnim motorjem več žre!
carmender je napisal/-a:Ok, Ok jest sem pač to slišov kot še kar resno informacijo, sam roke v ogenj pa ne bi dal! Se je pa treba zavedat, da danes dobr dnar, hitro lahko spremeni kaksno neodvisno organizacijo v malo manj neodvisno! Ni pa nč nujno! Brez zamere.
Miholl je napisal/-a:fora v varnosti renaultov je seveda v zgradbi kletk pa teh pizdarij-ampak to itak vse tovarne obvladajo,najbol važna zadeva je pa TEŽA avtomobila!!Renaultova vozila so narejena čim lažje, ker težji je avto večji bo masakar na drugem in na dotičnem avtu.Laguno so npr. nevem kok cajta rihrtal da je dobla 5 zvezdic. zakaj? ker je bla 70 kg pretežka. je pa kr problem 70kg napraskat vn pr seriskem avtu.to je bil primer. ker če mene prašaš se grem raj zaletet z bemwejevo 7mko kokr pa z recmo cliotom pa bimmer nima 5 zvezdic-spet primer. Fora je da hude in kvazi varne ladje ala bimmer al pa merca nimajo 5 zvezdic ker so-pretežki...
Miholl je napisal/-a:fora v varnosti renaultov je seveda v zgradbi kletk pa teh pizdarij-ampak to itak vse tovarne obvladajo,najbol važna zadeva je pa TEŽA avtomobila!!Renaultova vozila so narejena čim lažje, ker težji je avto večji bo masakar na drugem in na dotičnem avtu.Laguno so npr. nevem kok cajta rihrtal da je dobla 5 zvezdic. zakaj? ker je bla 70 kg pretežka. je pa kr problem 70kg napraskat vn pr seriskem avtu.to je bil primer. ker če mene prašaš se grem raj zaletet z bemwejevo 7mko kokr pa z recmo cliotom pa bimmer nima 5 zvezdic-spet primer. Fora je da hude in kvazi varne ladje ala bimmer al pa merca nimajo 5 zvezdic ker so-pretežki...
tom2 je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:fora v varnosti renaultov je seveda v zgradbi kletk pa teh pizdarij-ampak to itak vse tovarne obvladajo,najbol važna zadeva je pa TEŽA avtomobila!!Renaultova vozila so narejena čim lažje, ker težji je avto večji bo masakar na drugem in na dotičnem avtu.Laguno so npr. nevem kok cajta rihrtal da je dobla 5 zvezdic. zakaj? ker je bla 70 kg pretežka. je pa kr problem 70kg napraskat vn pr seriskem avtu.to je bil primer. ker če mene prašaš se grem raj zaletet z bemwejevo 7mko kokr pa z recmo cliotom pa bimmer nima 5 zvezdic-spet primer. Fora je da hude in kvazi varne ladje ala bimmer al pa merca nimajo 5 zvezdic ker so-pretežki...
Te lahko samo vprašam, odkje si našel sedaj ravno teh 70kg? A si bil morda zraven, ko so razvijali Laguno (ko jo že ravno omenjaš) v vseh fazah razvoja? Samo vprašam...Poleg tega ne vem zakaj primerjaš tu dva extrema od avta po teži? Stran ali dve nazaj je nek uporabnik (Jerry) lepo razložil kako in kaj, ne vem zakaj se sedaj spet "buče prodaja"...
Sicer je pa tako, ker Renaultov nekateri ne marate, jih je pač treba malo popljuvat. In nekateri to počenete neobjektivno. Zavist pa taka...
LP
lenivec je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:No, sej zato pa je kot je. Jest se pa raje vozim v malo večjem avtu z več opreme. Starost me ne moti. Včasih so starejši avti oblikovno veliko bolj privlačni kot mali avti, katerih oblika gre hitro iz mode.
kak komu, sam še vedno je pa avto star in z starostjo pač pridejo menjave raznih delov ki pa so pri velikih avtih dražji
lenivec je napisal/-a:kak komu, sam še vedno je pa avto star in z starostjo pač pridejo menjave raznih delov ki pa so pri velikih avtih dražji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov