fastfury je napisal/-a:Ej fak, sm zdej celo temo prebral. Pa kva je z vami folkKO sm se prvič pojavu na tem forumu sm mislu, da bom tuki srečal folk s podobnim mišljenjem kot ga imam jaz: LJUBIM VOŽNJO Z AVTOMOBILOM! Skratka važno da se pelje, če se le da uživaško na kakšni prazni cesti! Pol pa se tuki folk krega kater avto je boljši, pa ker ma za sekundo boljše pospeške??? Halo? Moj prvi avto je bil Fiat P126 - bolha, kalimero kakorkoli ka že poimenujete z 24 KM pa mi zato ni bil nč manj uživaški. Pol sm meu Jugota, zdej pa Seat Ibizo 1.3 Skratka z vsemi sm užival v vožnji! Zapomnite si: ni važno kašn je avto, važno je KDO GA VOZI IN KAKO GA VOZI! Sej bi tut jz meu BMW M3 in še vse ostalo podobno ampak to je žal rezervirano za tiste k imajo dnar. Zaenkrat sm zadovoljn z vsakim konjem več.
Pa lp
fastfury je napisal/-a:Se strinjam s tabo Demo, ampak mi še zmeri ni jasno kako lahko folk poda "mnenje" (prej brezvezno pluvanje samo zato k je pristaš VW al pa Honde) ko pa ni ne enga ne druzga avta nikol niti od daleč povohal. Edin k lahko kej reče je Nero k ma Golfa V GTI. Meni osebno so vsi avtomobili všeč (sicer eni bolj eni manj) sam da teče. Pošteno povedano jz bi imel tako CTR kot Golfa, ker kašn krat mi ful paše da se avto ornk zavrti pa tist hud sound pr 8k obratih, kakšn krat pa bi se mi bolj prilegu en turbač z obilo navora že od nizkih vrtljajev. Še bolš bi blo če bi lahko imel oboje skupi v enem
fastfury je napisal/-a:Edin k lahko kej reče je Nero k ma Golfa V GTI.:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov