gerchy je napisal/-a:p.s. poskusi primerjati pospesek od 0-200 km/h ali (bognedaj) celo v hrib :P
Dvomis?!
Kere avte pa? 318 in TypeR ? Jap, zmaga Honda. S2000 in Z3 2.2. Jap zmaga honda. Še kej?
D.J. je napisal/-a:gerchy je napisal/-a:p.s. poskusi primerjati pospesek od 0-200 km/h ali (bognedaj) celo v hrib :P
Dvomis?!
Kere avte pa? 318 in TypeR ? Jap, zmaga Honda. S2000 in Z3 2.2. Jap zmaga honda. Še kej?
D.J. je napisal/-a:Pač spet pišete neumnosti in ker Gerchy ne zna brat, mu bom pomagal :PX-Hair je napisal/-a:Jaz sem prav uzival ko sta se pomerila Type-R in Audi S3 in potihem upal. In se mi je zelja tudi uresnicila.
ČudnoTurbina, in če ne veste že serijsko boljši pospešek (0.2 sekunde). Dam v primerjavo in dej komentar na to:
Mitsubishi Lancer EVO 7 (2.0t), pospešek 5.3 proti S3 (1.8t), pospešek 6.6. Hm, le kater bi zmagal?![]()
Še par, če že vi primerjate bom še jst:
S2000 (2.0) VS Z3 (2.2), 6.2 proti 7.9
TypeR (2.0) VS 318 Compact (2.0), 6.8 proti 9.3
Supra (sicer letnik ´93, 3.2) VS M3 Coupe (letnik ´02, 3.2), 5.0 proti 5.2
Evo zajel sem skoraj vse pomembnejše razrede. A je to dovolj nazorno? Podatki so iz kataloga. Verjetno boste takoj zajamral na Compacta, tako da takoj zdej povem, da je to najmanjši BMW z 2.0 motorjem. Lahko vzameš tudi malo močnejšega, vendar ne bo dost večja razlika. Zadnja s Supro je sicer malenkostna ampak ima Supra turbino in tako prednost (identično kot pri S3 in TypeR).
Gerchy: če se ne bi obesil na eno besedo bi razumel pojem M5ke. Mišljeno je bilo kot, če bi imel družino in se želel hitro peljati in imel veliko denarja bi vzel M5. Če ne bi imel družine niti pod razno ne bi kupil M5. To NI dirkalen (superšportnik če želiš) avto.
G-4S je napisal/-a:Ampak da bi mogu pa driftat čez ovinke, zato ker bi mi nos ven pulilo, mi pa tud ni feeling...
G-4S je napisal/-a:Ti bi verjetno pri tem tvojem "dragu" v klanec dodal še poln avto folka in poln prtlažnik kufrov. OK priznam, zmagu bi M5 :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov