Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Berkut
Nov uporabnik

Re: Hitri in drzni v Kamniku (ponovno)

Napisal/-a Berkut Ne jun 23, 2002 9:46 pm

Čaw!
No v soboto se je dogajal na obeh lokacijah. Najprej smo se dobil na obvoznici, in ker se je en krimič parkiral zraven smo se pol prestavl na novo lokacijo. Problem druge lokacije je, da ni tolk na udaru in tja pridejo res sam z avtomobili. Pol je bil pa še problem ker se je štarter poškodoval je šel del folka z njim v Ljubljano in z njimi mislim da tud semafor. Pa folk kr neki ni hotu se postavt na črto. Pa sej ni blo sam to (govorim kot da so dirke vse:(). Mal je blo pridiha ker je en boljših članov manjkal in nihče ni vedu kako je z njim, pa še copsi so nardil svoje.
Mislim da so ta vikend zmagal. Ampak upam da se nasleden vikend ostali ravno tako zberemo in se ne damo;).

Glede piječe pa je vse zrihtan, če pa kej manjka je pa še OMV odprt tja do ene enajstih, muzka je pa v avtomobilih.

LP Berkut

BiTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a BiTurbo Ne jun 23, 2002 10:21 pm

Problem je zdej ratu u tem, k usi pridejo sam derke gledat, pa kaj nej ce ne pase usem derkat. Se pac zberemo pa zuramo. Muzka pa pjaca pa dobr uzdusje. TO MORE BIT, derke pa ze same pol pridejo. Ma sej se bomo kej zmenil pa se kej drucga prpravl. Neki se govori o ksni rostiljadi, sam se ni znano kje pa kako. Komot se enkat zberemo pa gremo pol nekam mau pect, pa ce bo se tko uroce bi blo fajn it km za vodo pol se pa se kej not vrzemo. Pa se ubutal bi se ga lohk pa muzko nazigal. Men bi bla tut ksna taka akcija usec

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne jun 23, 2002 10:52 pm

Ja res je, ljudje prihajajo samo zato, ker se bo dirkal, sam ni point v tem, gre se predvsem za druženje ljudi, ki imajo radi avtomobile in avtomobilizem, tiste dirka je pa tko za popestritev večera, zdej če se ne da dirkat se pač ne da, še vedno ima vsak raje 30k SIT v žepu, kot da ga da za kazen. Če je pač prilika, se dirka, drugače je pa pač pogovor, kdo ima kej, kje je kupu, in te zadeve. Mogoče bi mogl res vso stvar vzet bol kot srečanje in ne kot dirko!!!
V petek je bilo v okolici "dirkališča" precej ljudi, katerih leta so bila precej nad 50, in taki ne vrjamem, da so bili tam zato, da bi dirkali oz. družili, da jih veselijo neki tunirani avtomobili, ampak izključno zato, ker itak že vsi vejo, kaj se ob vikendih dogaja! Vsi so čakali samo dirko! Naj grejo taki domov, in naj gledajo Eurosport in DSF če hočejo gledat dirke.
Upam, da bo stvar res prešla v okvir srečanja ljubiteljev avtomobilov in ne nekih ljudi, ki uživajo, da nekateri najeb... ko jih dobi policija!
See you next weekend!

[Sporočilo uredil/a BiMMER na dan 23.06.2002 ob 22:58 GMT]
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

McRae
Nov uporabnik

Napisal/-a McRae To jun 25, 2002 2:22 am

Alo fantje po dolgem casu zopet jaz.Vidim , da nama je z gristom debata dobro ratala.Sam ne se spet zacet kregat, ker je zadeva prav dobro stekla.Za vse vrocekrvneze pa en nasvet, ce jim zadeva ni vsec, ce sem jim zdi, da je premalo dirk naj se pa sami postavijo na crto jim jaz obljubim, da bomo kazen placali mi.Car vsega je bilo, da se zberemin kaksno recemo se malo pozabavamo saj dirke pa pridejo same od sebe.Lokacij je pa drugace veliko, ce ste tako zeljni dirk.Se vidimo v petek pa bomo vidli kako bo stvar stekla.

grist
Nov uporabnik

Napisal/-a grist To jun 25, 2002 3:15 am

Pozdravljeni ne bit užaljeni ker niste videli veliko dirk mnogo jih je bilo ko so prišli iz (NM , PO , KR , MB , CE , LJ ITD...) za njih pa vrjemem da so lahko užaljeni ker so iz daleč samo sem se z nekim iz ljubljane pogovarjal in je bil zadovoljen z predstavo .Res da se je štarter zaletel samo pred začetkom dirke zaradi nekega cep.. ki nepozna desno pravilo .:(
Sam sem šele pozno prišel ker niem mogel prej ker sem imel probleme z avtom i to .Sam mi je bla pa všeč tista črna ibica SEAT .Pa še to če kdo želi dirkat naj pride kar direkt na črto se bo že kiri najdel .Pa če še niste vedeli
golf 3 1,9 tdi vs ibica 1,4
nepričakovano ampak je zmagal golf.Pa ubistvu grdo mi je ko nekdo reče da negrem z unim k ma premočn avto(tko takim povem ,da če zgubi je itak mel bolši avto ,če pa zmaga pa se lahko hvali .) :):):)
Res pa grdo da so policaji kr dost težil nekaterim.
Kokpit i to

grist
Nov uporabnik

Napisal/-a grist To jun 25, 2002 3:33 am

4sale hvala ker si umiril prepir med clementinom in 888 .Fanta prosim brez grdih besed tu smo zato da skupaj držimo in ne da se kregamo med seboj kako bomo pol policaje zaj...... i to ?
Clementino u petek sva govorila samo nisem vedel da si to bil si pa z dejanom v enmu bmw 3 . Al si direkt pršu iz đipom , sej se drugač že full dolg poznava pa če boš to jutri prebral boš vedel da te bom poklical po telefonu ,da greva na kavo. :)
Fantje tisti ki bi radi nekaj pomagali za varnost lahko prej pridete bomo trak postavili zraven steze da bo bol varno vse skupaj ,ker pomoje da mnogi tudi neupajo štartat možno.:(
Ker organizatorjev ni bi lahko vsi malo pomagali da bo še bol zanimivo.Skor bi pozabu pa za sabo ne metat steklenic ,pločevink i to,ker ni fer do kambusa so pa kontejnerji in smeti ali škatle.
Župan pa ni še nič odgovoril.
Dirkači pa tko vam povem sej ni nujen da pridete z nevem kakšnim avtom sej jz sm tud dirku z katro (sam res da sm mel 98 benz i to) .K je bla dirka za otvoritev .Pa je folk tud gledu pa plosku pa so cupike hmen hudile k u filmu i to.Dobr zdej že pretiravam ,hm sam kolegi pa so k sm mel per uzad u prtlažniku . :):):)
Se vidimo in slišimo.
Kokpit i to

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino To jun 25, 2002 11:32 am

Pa nisem se jaz nič prepiral. Nadiral me je on. Jaz sem samo nekaj dejstev povedal. Drugace se pa ne spomnim da bi midva govorila. Prišel sem pa direkt z Jeepom. Pa punco sem mel zraven!
Kar je dobro ni slabo!

Tremor
Nov uporabnik

Napisal/-a Tremor Če jun 27, 2002 11:11 am

če se bo šou dobro razvijal se kdaj oglasimo gor še s KP tablcami:)

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Če jun 27, 2002 4:25 pm

Kaj bo jutri po načrtu, na lokaciji kot vedno???
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

AUDIfan
Nov uporabnik

Napisal/-a AUDIfan Če jun 27, 2002 7:25 pm

Jutr bo seveda vse potekalo po starem. Midva z McRae-om sva ze mal trenirala cez teden in fantje, ta avto je pa zdej se hudejsi kot prej!!! NOOOOOOOOOOOro! Prpelte svoje masine, pa da vidmo, ce obstaja kdo, ki ga nese... Pa prpelte svoje boljse polovice, da bomo se mal oci spocil ;).
Se vidmo jutr.
TT

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic Če jun 27, 2002 7:49 pm

Meni je pa avto crknu pa ne morm prit :(

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Če jun 27, 2002 8:07 pm

Pridem pogledat jutr, čeprov neki obljubljajo dež!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino So jun 29, 2002 8:45 am

Včeraj me ni bilo dol. A se je kej dogajalo kljub temu, da je bilo slabo vreme.
Kar je dobro ni slabo!

Memphis
Nov uporabnik

Napisal/-a Memphis So jun 29, 2002 11:48 am

Jaz sem naredil okrog 23.30 en krog okoli obvoznice in mimo interierja pa je bilo vse prazno. pomoje da zaradi dezja bl ni nic dogajal.

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino So jun 29, 2002 1:31 pm

Se mi je zdelo, da nisem nič zamudil. Kaj pa danes se kaj pričakuje?
Kar je dobro ni slabo!

McRae
Nov uporabnik

Napisal/-a McRae Pe jul 05, 2002 8:06 pm

Fantje dons se dobimo se na stari lokaciji pol se bomo pa naprej zmenil.Fejs bodte

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino So jul 06, 2002 12:19 pm

Vceraj sem se spet mimo peljal, pa spet ni blo nič! Pa kva je zdej a se je res uresničila moja izjava z prejšnje debate, da tko kot je hitro zanimivo ratalo bo tud hitro nezanimivo ratalo? A danes bo kaj?
Kar je dobro ni slabo!

McRae
Nov uporabnik

Re: Re: Hitri in drzni v Kamniku (ponovno)

Napisal/-a McRae Po jul 08, 2002 1:47 am

Clementino pravi:
Vceraj sem se spet mimo peljal, pa spet ni blo nič! Pa kva je zdej a se je res uresničila moja izjava z prejšnje debate, da tko kot je hitro zanimivo ratalo bo tud hitro nezanimivo ratalo? A danes bo kaj?

Ne bos verjel ampak tvoja izjava se ni uresnicila.Samo fantje, ki so zadevo zaceli imajo se korajzo tam stati in se prepirati z policaji.Uglavnem vse ni tako slabo kot zgleda le , da ponavadi tisti najbolj glasni prvi utihnejo (sej ves kaj mislim).Jaz pa vem, da bo sla zadeva se naprej........................

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Po jul 08, 2002 8:55 am

Aja potem le ni vse zamrlo! Me veseli. In kdaj se spet kaj pričakuje? Se mi zdi da se je kar nekaj Hitrih in drznih peljalo proti Kamniku vendar so videli da ni nič in so se le mimo zapeljali.
Kar je dobro ni slabo!

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Po jul 15, 2002 8:49 am

A je konec tekem al kaj? Zdej pa ze 3 tedne ni blo nic!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov