Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če jul 28, 2005 5:28 pm

Ronin je napisal/-a:
YOC je napisal/-a:Snel dol z Rukole:

V razmislek:
Motorist je priletel v Golfa s približno 250 km/h, vsi so bili na mestu
takoj mrtvi. Zadevo so potem malo spucali in razstavili na motorističnem sejmu,
kjer bi naj osveščali motoriste!

Pa še enkrat predlagam, da si tisti ta "pogumni" preberete moj podpis ;)

lp

8)

Ne bom trdil kar je res in kaj ni, sam ni mi jasn kako so oni te sedeze tako spucal...ok, fotka ni tko ziheraska in tud iz raznih "cudnih" kotov je slikana, konc koncev bi pa pomojm precej grdo zgledalo....kri se kar tako ne da dol spravit...

Ja, veš da če so hotl trupla ven dobit so moral tud motor ven pobrat. So ga pač spucal u nulo pa nazaj not potlačl.

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Če jul 28, 2005 6:05 pm

AIRbrush je napisal/-a:Ja svašta no. Zdele sem prvič videl filmček ker me je kolega spomnil naj ga pogledam.

Policist JE kršil zakon. Tukaj ni kej. In tud ni prav da je to počel.
Neumno se mi pa zdi da tak film objavi junak ki gre sred belega dne driftat v krožnem v BTC, kjer dejansko ORENK ogroža varnost ostalih udeležencev v prometu. Zakaj pa tega sam ne pokomentira in si sešteje prekrške ki jih je naredil.
Poleg tega pa si še sebi seštej prekrške ki si jih naredil z vožnjo med snemanjem tega filmčka. Poleg tega pa. Domžalčan: bodi iskren in povej kdaj si nazadnje v naselju normalno pripeljal in na avtocesti 130 peljal. Kot je nekdo rekel. Najprej svoje divjanje v red spravi pol pa svojo nedolžnost išči v kršitvah policije.

ehm, cez domzalce se vedno lepo peljem...ker ponavad mtka gleda cez okn...hehehe

Ma ne res, zadnje cajte sem se full umiril...pac, bavarija posebej serije 5 je za lepo prijetno voznjo...po AC se pa vozim maximalno 150 in ne več...vsaj zadnji mesec, ker je po cesti cedali vec hitecih tujcev...pa se mi ne da ubadat z njimi...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če jul 28, 2005 6:30 pm

AIRbrush je napisal/-a:Ja svašta no. Zdele sem prvič videl filmček ker me je kolega spomnil naj ga pogledam.

Neumno se mi pa zdi da tak film objavi junak ki gre sred belega dne driftat v krožnem v BTC, kjer dejansko ORENK ogroža varnost ostalih udeležencev v prometu. Zakaj pa tega sam ne pokomentira in si sešteje prekrške ki jih je naredil.
Poleg tega pa si še sebi seštej prekrške ki si jih naredil z vožnjo med snemanjem tega filmčka. Poleg tega pa. Domžalčan: bodi iskren in povej kdaj si nazadnje v naselju normalno pripeljal in na avtocesti 130 peljal. Kot je nekdo rekel. Najprej svoje divjanje v red spravi pol pa svojo nedolžnost išči v kršitvah policije.

Am smem uprasat kako on ogroza varnost ostalih udelezencev ker ko je on enkrat v rondoju ima prednost pred ostalimi neglede na to kako vozi hitro ali pocasi posrek al naravnost. Pesci nehodno poprek cez rondo tko da je pac on sam prasc k si ga je uzeu zase za mogoce tisto minutko al dve. Pa pri driftanju v rondojih btc so hitrosti mejhne tko da ko zadriftas zahods bremzo al pa zategns rocno in si se takoj ustavu. Tko da bo kr dost bullshita okol tega kaj on pocne.

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Če jul 28, 2005 6:47 pm

ja pille povej jim...mamu......jim....jehehehehe :lol:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Če jul 28, 2005 6:50 pm

domzalcan21 je napisal/-a:ja pille povej jim...mamu......jim....jehehehehe :lol:

Sj jim nimam kj povedat. To sami vejo sam k se delajo neumne in glih ta isti folk pol sil notr v rondo k misl ja sj bo on kriv k je driftu. Kar je sicr res ker isti idioti so tut policaji sam kaj cmo :) treba jih je use pobit :P
:mrgreen:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če jul 28, 2005 7:16 pm

PiLLLe je napisal/-a:
domzalcan21 je napisal/-a:ja pille povej jim...mamu......jim....jehehehehe :lol:

Sj jim nimam kj povedat. To sami vejo sam k se delajo neumne in glih ta isti folk pol sil notr v rondo k misl ja sj bo on kriv k je driftu. Kar je sicr res ker isti idioti so tut policaji sam kaj cmo :) treba jih je use pobit :P
:mrgreen:

Dej pazi mal na besede no. Nivo izražanja maš precej nizek.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če jul 28, 2005 7:19 pm

PiLLLe je napisal/-a:

Am smem uprasat kako on ogroza varnost ostalih udelezencev ker ko je on enkrat v rondoju ima prednost pred ostalimi neglede na to kako vozi hitro ali pocasi posrek al naravnost. Pesci nehodno poprek cez rondo tko da je pac on sam prasc k si ga je uzeu zase za mogoce tisto minutko al dve. Pa pri driftanju v rondojih btc so hitrosti mejhne tko da ko zadriftas zahods bremzo al pa zategns rocno in si se takoj ustavu. Tko da bo kr dost bullshita okol tega kaj on pocne.

Ja. Najbolj da se sprejme pravilo da kr na fertik pridivjamo v rondo in pol vsak še tri kroge nariše. Dej nehaj z takimi primitivnimi no. Tle vožnjo policistov na posnetku neki komentiraš (by the way: da ne bo kdo mislu da podiram omenjeno vožnjo. Daleč od tega) sam pa z takimi izjavami sam kažeš kake traparije podpiraš na cesti.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Če jul 28, 2005 7:29 pm

PiLLLe je napisal/-a:

Ne, sploh ni ogrožal, kje pa. Samo unega bi kmalu butnil, ki je zavijal proti Žitu iz rondoja. Pa če ne verjameš poslušaj folk na posnetku, je tudi njim malo zastal dih :evil:

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Če jul 28, 2005 8:53 pm

Kdo je kej ogrožal...poglej kok sm šu počez, kolk hitr sm se vozu...pa kok hitr sm se ustavu, pol pa kle en pametuje da se bavarija težko ustav....suck my...DICK! :?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jul 28, 2005 9:02 pm

Policija svetuje - Perkoracite Hitrost!!!
.
.
.
Domžalčan svetuje - Driftajte čez rondoje!!!

mislm no.... :? Ma se bom rajš zadržu pri komentarju na take teme!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Če jul 28, 2005 9:04 pm

Aaaaaaahahahahha, sam to res svetujem, vsem k mate zadn pogon...hehehehehhe

Dobra zamisel šmeky...lol :tomidelej:

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Če jul 28, 2005 9:13 pm

borut007 je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:Policija svetuje - Perkoracite Hitrost!!!
.
.
.

Je razlika med policaji in domžalčanom.

Policaji so nam vzor, Domžalčan pač ne (vsaj meni ne). :mrgreen:
Zato bomo policiste posnemali, domžalčana pa ne. :twisted:

ta je se hujsa... :bow

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če jul 28, 2005 10:13 pm

domzalcan21 je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:Policija svetuje - Perkoracite Hitrost!!!
.
.
.

Je razlika med policaji in domžalčanom.

Policaji so nam vzor, Domžalčan pač ne (vsaj meni ne). :mrgreen:
Zato bomo policiste posnemali, domžalčana pa ne. :twisted:

domžalčan se sam snema

ta je se hujsa... :bow

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če jul 28, 2005 11:21 pm

Sej se kr čudim. Sej ni čudno da je pol tako stanje na cestah kot je. Norc pri norcu.

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Če jul 28, 2005 11:53 pm

K pa ti na dirki zapeljes cez kaksnega gledalca je pa vse isto...sej dirke v slo al pa v tujini, to je vse isto, norc pr norcu :evil:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 29, 2005 12:11 am

domzalcan21 je napisal/-a:K pa ti na dirki zapeljes cez kaksnega gledalca je pa vse isto...sej dirke v slo al pa v tujini, to je vse isto, norc pr norcu :evil:

Kva pa ti zdej ni jasno? Prvič: žal ne dirkam ker za to ni financ. Drugič: če grem mobikrog pelat se pa za varnost lepo poskrbi. Tretjič: me prav zanima kere dirke so bolj nevarne za gledalce? Ilegalni dragi al državno prvenstvo.
Aja! Pa divja se na DIRKI, kjer se ponavadi pokaže kaj znaš, ne pa v BTCju na krožnem. Get real.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Pe jul 29, 2005 12:29 am

Matr niste resni. Ce ga drifta v rondoju nimas ti kj notr praskat k ma on prednost a vi to razumete Tisti ki je v rondoju ma prednost!
Mislm to kar vi pravte bi zgledal tkole. Vozm se po glavni cesti ti me izsils iz neprednostne in recs ja pelu se je hitr. Ja fak pametni pa ste. Rondo ni nc druzga kt navadna cesta sam da je pac v krogu. A je to tolk tezko razumet. Torej tisti ki je notr ma prednost.

Kar se pa tice norca pr norcu bos pa ti prvo defineru kaj je normalno pol pa kaj ni normalno pol pa kdo je norc kdo pa ne. K po tvoje je usak norc k voz 5km/h cez omejitev k pri menjavi pasov to stori v parih metrih ne pa kot nekateri izmed vas k to raztegnete cez npr celo lj obvoznco. Pa se bi lahko nastevu takih primerov.

Sam sj vete kako je to: tipicna fousarija- Ce jst tega nemorem ga bom pa spljuvu.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 29, 2005 6:34 am

AIRbrush je napisal/-a:Tretjič: me prav zanima kere dirke so bolj nevarne za gledalce? Ilegalni dragi al državno prvenstvo.
Aja! Pa divja se na DIRKI, kjer se ponavadi pokaže kaj znaš, ne pa v BTCju na krožnem. Get real.

Ilegalni dragi, dokler so v mejah normale in dokler ni alkohola, so nenevarni. Ravno tako državno prvenstvo. Če pa pogledamo lansko sezono je pa na ilegalnih dragih samo en bu**** razsul avto - in to je bil en k se je drl "zdej smo pa tamočni gor" s poršom, na konc se pa ustavt ni znal, pa je avto stolku. Kok je blo pa razbitih avtov na državnem prvenstvu prejšnjo sezono, pa na treningih?

Tudi ilegalni dragi bi hitro prešli v legalne, če bi nekje dobili 1km ravne ceste, ki bi bila zvečer v petek in soboto zaprta za promet in bi se smelo tam dirkat s pogojem da se vozi na lastno odgovornost in zavarovalnica ne krije stroškov v primeru nesreče.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 29, 2005 6:39 am

nebivedu je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Tretjič: me prav zanima kere dirke so bolj nevarne za gledalce? Ilegalni dragi al državno prvenstvo.

Ilegalni dragi, dokler so v mejah normale in dokler ni alkohola, so nenevarni. Ravno tako državno prvenstvo. Če pa pogledamo lansko sezono je pa na ilegalnih dragih samo en bu**** razsul avto - in to je bil en k se je drl "zdej smo pa tamočni gor" s poršom, na konc se pa ustavt ni znal, pa je avto stolku. Kok je blo pa razbitih avtov na državnem prvenstvu prejšnjo sezono, pa na treningih?

Tudi ilegalni dragi bi hitro prešli v legalne, če bi nekje dobili 1km ravne ceste, ki bi bila zvečer v petek in soboto zaprta za promet in bi se smelo tam dirkat s pogojem da se vozi na lastno odgovornost in zavarovalnica ne krije stroškov v primeru nesreče.

Sam da te spomnim. Govora je blo o povoženih gledalcih ne o razbiti pločevini.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov