Vuso je napisal/-a:Pa dej bass ne pretiravi.Sej verjamem da je hudo, ko zaradi neumnosti umre kdo od znancev ampak to ti še ne daje pravice primitivnih izpadov po forumu![]()
In ja jaz nimam denarja niti za S3 pa kaj?No v bistvu nimam za feltne.Se pač ne vozim po snegu in mislim da se večina tega kar drži.Poglejte malo po avtomobilih.Skoraj vsi imajo zimske gume.Z letnimi gumami v snegu kakršen je bil sploh ne prideš daleč od bajte.Včasih zimskih gum sploh bilo ni in so se vseeno veselo fjakali naokoli.Res pa je da so bile hitrosti veliko manjše.In večina misli da če ima zimske gume da so pa zdej boga za j***a prijel in se vozijo kot da snega sploh ni.Če si tele ti tudi zimske gume ne pomagajoSe mi zdi da so se zimske gume pri nas kar prijele, seveda so pa izjeme.....
Folk je preprosto brez občutka in tista s3 se ti v mokrem dokaj hitro maščuje.Vglavnem po pameti z vsemi gumami
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:če kdo "nima" za zimske gume 50 jurijev ne vem kaj dela na temu forumu kot avtomobilski entuziast in čemu sploh avto potem??
Vuso je napisal/-a:Hehe Trenja so bila včeraj dobra kot že dolgo ne![]()
Tako slabega nastopa mati županje pa še nisem videl.Da si tako butast kot je ona je potem boljše da ne lažeš :P Cela ljubljana je očiščena, v ozadju se je pa vrtel filmček na katerem se je ena babica lomila po sneguPotem pa ko je začela z nekimi kilometri in tovornjaki do pariza je pa ratala čista tema.
Vuso je napisal/-a:Če le nebi bilo Slaka in primitivnega Epp-ja.Boljše bi bilo da bi imeli 15 min reklam skupaj in potem nekaj časa mir.take oddaje niso film, kjer lahko preprosto pritisneš pavzo.To je akcija,jerry springer show live iz studia pop tv v živo z urošem slakom....Dirty whore, dirty whore, dirty whore :P
Ceste niso idealne samo grozne in sramotne pa spet ne. Ka je kdo šlišal ka je blo prešnji teden po nemčiji pa drugje po evropi. Tut po 30-40 km dolge kolone. Pa če grete čez karavanke v Avstrijo so še smeraj obvezne verige. DANES !! Cestarji verjamem da dober delajo in verjemte da so v Lj ceste še čist vredu. Če ne verjamete vas ob prvem snegu povabim k nam domov. Se grem stavit da je v Lj prej čistih 50% pločnikov (ali saj vsi ob glavnih cestah) preden je pri nas cesta vsaj približno splužena.
Problem pa sigurno delja folk z letnimi gumami in neznanjem. En tovornjakar ki rine v sneg in ga obrne nardi 2 ure zastoja. Tako kot lahko vsak avto nardi zastoj. Če folk ni sposoben po snegu vozit al pa ve da nima primerne opreme naj ostane doma pa bo vsem naredu uslugo. Drugi pa veste kakšno stanje lahko pričakujete na cesti in če vam kaj ne paše pravtako ostante doma !!! Jaz bi se tut hitrej pelu in mi gre na živce ko se ljudje po mokri AC 50kmh vozijo pa bi se brez problemov 100kmh samo tako pač je.
Aleš je napisal/-a:Ceste niso idealne samo grozne in sramotne pa spet ne. Ka je kdo šlišal ka je blo prešnji teden po nemčiji pa drugje po evropi. Tut po 30-40 km dolge kolone. Pa če grete čez karavanke v Avstrijo so še smeraj obvezne verige. DANES !! Cestarji verjamem da dober delajo in verjemte da so v Lj ceste še čist vredu. Če ne verjamete vas ob prvem snegu povabim k nam domov. Se grem stavit da je v Lj prej čistih 50% pločnikov (ali saj vsi ob glavnih cestah) preden je pri nas cesta vsaj približno splužena.
Problem pa sigurno delja folk z letnimi gumami in neznanjem. En tovornjakar ki rine v sneg in ga obrne nardi 2 ure zastoja. Tako kot lahko vsak avto nardi zastoj. Če folk ni sposoben po snegu vozit al pa ve da nima primerne opreme naj ostane doma pa bo vsem naredu uslugo. Drugi pa veste kakšno stanje lahko pričakujete na cesti in če vam kaj ne paše pravtako ostante doma !!! Jaz bi se tut hitrej pelu in mi gre na živce ko se ljudje po mokri AC 50kmh vozijo pa bi se brez problemov 100kmh samo tako pač je.
Se strinjam.
Pa če bi usak državlam slovenije prijel mal lopato, mu tut nebi krona iz glave padla pa še lepo bi blo počiščen.
Ne more pa tistih pa 100 cestarjev narest v eni noči čudeža v ljubljani k je vsa popolnoma zabita z količki, živimi mejami, avtomobili, in še bi se kaj najdl.
Aleš je napisal/-a:PA dojam do je v parih urcah padl 50 cm snega!!! V takem cajtu ne pridejo z plugi okrog. Ni to tko lahko k si predstavlate.
A pa ti je krona z glave padla k si mal pokidu?? Če bi usak tok bi blo že kar precej spucan. Saj morm jast tut doma par 100 kvadratov skidat, pa še zmewr nism na cest, pa tut če bi biv na cesti, pa ni splužena. Pa kaj naj zdaj, pač pučakaš da splužjo.
Bomo pa že potrpel tist dan v letu k mal sneg pada!
Aleš je napisal/-a:PA dojam do je v parih urcah padl 50 cm snega!!! V takem cajtu ne pridejo z plugi okrog. Ni to tko lahko k si predstavlate.
A pa ti je krona z glave padla k si mal pokidu?? Če bi usak tok bi blo že kar precej spucan. Saj morm jast tut doma par 100 kvadratov skidat, pa še zmewr nism na cest, pa tut če bi biv na cesti, pa ni splužena. Pa kaj naj zdaj, pač pučakaš da splužjo.
Bomo pa že potrpel tist dan v letu k mal sneg pada!
nebivedu je napisal/-a:Dejstvo je da če bi vsak stanovalec ljubljane prijel za lopato in petkrat vrgel sneg na kup, da bi bila ljubljana spucana. Če vas oblast zajebava s tem ko možiclji v radiu govorijo "ceste so splužene in posipane...", pol vas pa nej, zakaj jim pa verjamete, sej lahko sami preverite s tem ko pogledate skozi okno. Če ste pa tok glupi, da ne morete pogledat ven, je pa vaša krivda, da ste ostali na cesti.
Imamo pa tut glup zakon, da preden ni 10cm snega na cesti plugi ne vozijo, ko pa enkrat začne tko padat, kot je tisti petek pa začnejo plugi plužit ko je 10cm in ko pridejo skor do konca je pred njimi 20cm, tam ko so začeli pa že 15cm.
Obvestila so bila pa tudi že po radiu, da tisti, ki nimate nujnih opravil ostanite doma. Večina jih tega seveda ni ubogala in BTC je bil povhen nakupovalcev, kupovali so pa zaloge za 2 tedna, ker so se ustrašili vremena.
PureTNT je napisal/-a:Nekdo bi za takšen fiasko moral sprejeti odgovornost, pa vsi krivijo vse drugo, razen sebe.
PureTNT je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Dejstvo je da če bi vsak stanovalec ljubljane prijel za lopato in petkrat vrgel sneg na kup, da bi bila ljubljana spucana. Če vas oblast zajebava s tem ko možiclji v radiu govorijo "ceste so splužene in posipane...", pol vas pa nej, zakaj jim pa verjamete, sej lahko sami preverite s tem ko pogledate skozi okno. Če ste pa tok glupi, da ne morete pogledat ven, je pa vaša krivda, da ste ostali na cesti.
Imamo pa tut glup zakon, da preden ni 10cm snega na cesti plugi ne vozijo, ko pa enkrat začne tko padat, kot je tisti petek pa začnejo plugi plužit ko je 10cm in ko pridejo skor do konca je pred njimi 20cm, tam ko so začeli pa že 15cm.
Obvestila so bila pa tudi že po radiu, da tisti, ki nimate nujnih opravil ostanite doma. Večina jih tega seveda ni ubogala in BTC je bil povhen nakupovalcev, kupovali so pa zaloge za 2 tedna, ker so se ustrašili vremena.
Sam sem zlopatal kar nekaj kubikov snega (dovoz v hišo, pločnik nekaj metrov na vsako stran, nasprotno stran ulice, da sem lahko splohzapeljal ven, plus 100 kvadratnih metrov dvorišča), nato pa sem odšel na cesto, ker sem imel na obali nujne opravke (kar precejšen posel). Dejstvo je, da je bilo spluženo slabo, na mnogih vpadnicah je desni pas skorajda v celoti manjkal, avtocesta pa sploh ni bila splužena (kljub temu, da sem, b****, verjel Valu 202, ki je razlagal, da promet teče v malo bolj strnjeni koloni - v resnici je promet takrat stal že pol ure). Nihče ne pljuva čez cestne delavce, vendar to ne velja za odgovorne osebe. Nekdo bi za takšen fiasko moral sprejeti odgovornost, pa vsi krivijo vse drugo, razen sebe.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov