Nixxon je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Hvala, ampak plin je potujoca bomba!!!
A bencin pa rabi atomsko eksplozijo, da se vname?
DonFilipo je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Hvala, ampak plin je potujoca bomba!!!
A bencin pa rabi atomsko eksplozijo, da se vname?
Mater ste pametna mularija! Kdaj ste nazadnje vidli da je avto na bencin razneslo?! Vrjetno sploh ne kot v ameriskih filmih. Najhujse je da se vname.
Avti na plin pa radi pokajo.
Ne me jebat z takimi pametnimi. Cloveku je hauba odletela 20m! Seveda da je bencin vnetljiv, ampak so proizvajalci ze zelo dalec pri varnosti teh elementov, pri plinu pa je vse bolj v nesigurno!
DonFilipo je napisal/-a:Nihce me vec ne preprica da je plin varen!
Nixxon je napisal/-a:Poleg tega si omenil en primer, maš še kakega na zalogi? Si ti videl posledice na tem avtu, al je to v gostilni en govoril po tretjem pivu? Tip je, če je pameten, reklamiral inštalacijo in iztožil nov avto od firme.
Če ti pokažen en posnetek kako raznese plinsko jeklenko, boš potem doma tut kuhinjo vrgel iz bajte?
danny je napisal/-a:ampak kaj bo, ko bodo predstavili avto na vodik? Bomo takoj rekli NE?
... tebe razjeda fovšija ...DonFilipo je napisal/-a:danny je napisal/-a:ampak kaj bo, ko bodo predstavili avto na vodik? Bomo takoj rekli NE?
Seveda. Tocno tako! Dokler 20 let ne bodo vozli avti na H jst ga ne bom meu. In tud bi bilo pametno za ostale da ga nimajo. Sele ko bo varnost na nivoju danasnjih bencinskih in dizelskih avtov, bom premislu o tem. Do takrat Hybrid ali Elektro. Drugo ne pride v postev.
To je moje mnenje. Varnost mi je na prvem mestu. Rajs mam avto ki vec porabi kot da se vozim na bombi.
P.S. pa ne razumem voznike dragih avtov (bral sem primere BMWa in Audija - 2.5l navzgor) ki potem hocejo montirati plin, ker jim je cenejsi. Moje mnenje je tako: Ce imas miljone sit za auto potem pa mej tudi za gorivo. ce nimas potem si kupi avto nizjega razreda!
Mick Jerry je napisal/-a:Krive svečke? Hja mogoče pa je problem v svečkah in ne plinu? Torej je nekako prišel nepovabljen zrak zraven ali kaj? Kot je reku Nixxon, praktično nemogoče, da razgoni rezervoar zaradi kake napake, mislm da je stvar doterana ravno toliko kot pri bencinu.
No, če bojo ugotovl pravi vzrok, bi blo lepo če boš sporoču.
TaDeK`` je napisal/-a:Sem ja! Je lepo gorelo!!! So ga pa sami nekaj šraufali!
DonFilipo je napisal/-a:P.S. pa ne razumem voznike dragih avtov (bral sem primere BMWa in Audija - 2.5l navzgor) ki potem hocejo montirati plin, ker jim je cenejsi. Moje mnenje je tako: Ce imas miljone sit za auto potem pa mej tudi za gorivo. ce nimas potem si kupi avto nizjega razreda!
... nekje na netu je zadnja avtomobilska nesreča na hrvaškem ko so pri divjanju po AC-ju izgubili oblast nad vozilom z avtom prebili avtocestno ograjo in zleteli med drevesa ... sledila je takojšnja eksplozija - posneto z videonadzorno kamero AC službe ... j*** te benzin ...DonFilipo je napisal/-a:TaDeK`` je napisal/-a:Sej avto na benzin tut lahko eksplodira!!
Pa si že dejansko katerega vidu da je eksplodiral? Ne mislim na filme, seveda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov