Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nero9
Novinec

Napisal/-a nero9 Pe mar 02, 2007 3:23 pm

Sm4jli je napisal/-a:@nero9 ti oz. tale avto se je danes peljal pred menoj v LJ :D

:D :D :D :D sej je še vozen...za dele ga bom dau pa ocenl so mi totalko :D :D zj kupujem drucga :D :D :D :D :D ...

trafo66

Napisal/-a trafo66 So mar 03, 2007 1:09 am

pri takih udarcih je klinc trdo . vse kar je ostalo celo je igra slučaja ali kot pod katerim udari a ne trdota pleha ki je skoraj kot papir.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po mar 05, 2007 9:45 am

Tako je.
Slika

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Po apr 02, 2007 6:01 pm

Danes se veselo vračam iz šole in v Šentjanžu pri Slovenj Gradcu ( mislim da se vsi spomnete 1.2 ko je v tem istem kraju tudi prišlo do prometne s smrtnim izidom ( http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3088853 )) samo tokrat le kakšnih 400 metrov od te nesreče spet terjalo novo žrtev

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 093887.php

( oče je komandir v pp dravograd )

Zaradi vez :D sem si lahko od blizo ogledav vse dogajanje ( samo slikat nisem smev ) ampak po teh danih slikah se nevidi ničesar ... od škode na voznikovi strani ni ostalo nič ... voznik tovornega vozila pa trdi da je videv da ima ženska čudno nagnjeno glavo..
( naj še povem da ima pokojna kr lepo zdravstveno kartoteko parkrat jo že ruknala kap )
polcisti prišli do ugotovitve da je žensko spet primlo ...

Zaj je pa moje vprašanje zakaj še sploh dajo takim osebam izpit oz podalšajo ??

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI Po apr 02, 2007 7:17 pm

V soboto se je na Zaloški en moron z 350z ovil okrog cestne svetilke :shock: Se mi je avto preveč smilil in sem pozabil slikat :P

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Po apr 02, 2007 10:19 pm

No ni glih nevem kaksna nesreca, sam lohk bi se pa koncal velik hujse.
Avto: Skoda Favorit:roll:
Vzrok nesrece: Tipo je med voznjo snifal Peperse :lol: :lol:
Popravilo: Popravila nebo, relacija popravila je smetisce :P

No tkole je, uglavnem tipo brez izpita, z se dvema folkoma v avtu lepo domov, potem pa ene 200m pred domom se v avtu odloc da bo mal Peperse posnifov(tisti veste kaj je to veste kwa vm to nardi). Brzina ni znana, mogla je bit kr velika(ker je ornk pocil plocnik). In cloveku tolk zaflesira da ni mogu zvozt ovinka in direktno iz glavne ceste namesto da bi lepo zvozu ovink v plocnik, direkt na delu kjer je lukna za odtekanje vode. Njegova govorica: "ja mal me je zanesl". Avta se nebo dal popravlat, ker je cist v pizdi, desna guma je normalna, pri levi je pa polomljen cel del kjer se guma dotika sasije. Zdej pa se slike:

Sreca v nesreci je v tem da je bil tipo zadet ko mamba, se nima izpita, avto mislim da cez tehnicnega nebi spravl(drugace je registriran). Poleg tega pa ce bi se mal slabs koncal bi on z svojmu avtam prletu v avtomobile ki so bli 1m od roba plocnika prkirani, naprej je pa stanovanjska hisa.
Slika

Slika
Desna sprednja guma OK

Slika
Leva sprednja guma fucktup

Slika
Slikano se od delc

Slika
Iz notranjosti masine vse potrgano

Kwa folku droge nardijo, yao

:? :shock:

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr apr 04, 2007 2:39 pm

Ej če bi jaz imel fotofon bi imeli kaj videti sem vsak dan na cesti ene 6,5 do 9 ur vidiš vsega imam samo srečo, da nisem sam tam ob pravem času. prejšni teden grem v NM in pri PIPO vidim mal čudno situacijo pripeljem bliže evo Seicento brez prednega del in motorja kolesa na mestu na travniku spodaj pa Clio na stehi totalka mu še luči svetijo pa kot kaže nobenemu nič je bilo pa ene 20m zavorne črte.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Sr apr 04, 2007 2:40 pm

Kwa folku droge nardijo, yao
Ja še dobro, da ni folka ubil.

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Sr apr 04, 2007 2:44 pm

Bogi lastnik ... dat prodaja spimpano hondico ... prodaja jo na travniku pred svojim domom ob glavnici cesti slovenjg gradec - dravograd ... zutraj ob 5.05 voznik tovornjaka po podatkih zaspije zapelje s ceste in glih v hondico :D seveda od honde ni ostalo nič

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Ne apr 08, 2007 1:44 pm

V petek, proti večeru je v Ljubljani ( natančneje v tomačevem ) en 20 letni mulc zbil 3-letno deklico z približno hitrostjo 60 km/h ( podatki policije merjeni po zavorni poti ). Deklica je v kritičnem stanju :(

Uporabniški avatar
*KAYA*
Novinec

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a *KAYA* Po apr 09, 2007 6:06 pm

Ivan36 je napisal/-a:Ej če bi jaz imel fotofon bi imeli kaj videti sem vsak dan na cesti ene 6,5 do 9 ur vidiš vsega imam samo srečo, da nisem sam tam ob pravem času. prejšni teden grem v NM in pri PIPO vidim mal čudno situacijo pripeljem bliže evo Seicento brez prednega del in motorja kolesa na mestu na travniku spodaj pa Clio na stehi totalka mu še luči svetijo pa kot kaže nobenemu nič je bilo pa ene 20m zavorne črte.

..to je blo pa skor pri naši hiši pa nism vidla tega. :) ..drugače mamo pa malo naprej od tam en tak zaf...ovinek,da skoraj vsak teden,oz.še večkrat na teden če je dež koga ven odnese..jao..
Rada vas ima Kaychi :)=(:

Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Sr apr 11, 2007 10:26 pm

Eee pa ne samo v dežju sem enkrat že mislil, da bo počilo je glih mim šlo tam mimo 2 kmetij je mali ovinek in čist gladek blagi ovinek je en Mondeo tak zaplesal, da ga je komi ujel.Glede tistega ovinka in nasploh celega odsekajaz,ko je dež grem po AC v NM me ne spraviš tam mimo ni vredno drsi še po ravnem zadni pogon je pa treba v mokrem prilagoditi hitrost vozišču pa so redki mislim, da bi bilo še 50kmh preveč hmm.

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe apr 13, 2007 7:25 am

http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=31&article_id=13107041209014020&cid=102&pgn=1

Po pričevanju očividcev s kraja nesreče in neuradnih izjav policije je dečko v mercedesu zapustil lokal Zajček, po par sto metrih presegel hitrost 100km /h na cesti kjer je omejitev 50 km/h in na prehodu za pešče podrl kolesarko.

Naj ne omenjam, da praktično dnevno policijo obveščamo o nemogočih razmerah na tej cesti, da smo jim pred letom poslali dopis s podpisi stanovalcev o kritičnem in nevzdržnem stanju, vendar se do danes ni zgodilo nič.

Pravzaprav se je, nova smrtna žrtev, na tej cesti že tretja (3) v zadnjih par letih.

lp,Bojan

P.s. Skoraj sem pozabil povedat, da je dečko ob 5h popoldne tudi napihal !

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc So apr 14, 2007 11:57 pm

Velikrat berem da najdejo ranjence ali pa umrle v prometnih nesrecah izven avtomobilov :? . Kako je to sploh mogoce? Neprivezan? Te to dobesedno potegne izven avtomobila.

Uporabniški avatar
stomic
Novinec

Kraj: H-town

Napisal/-a stomic Ne apr 15, 2007 4:11 pm

Joj to so take sile da te strga iz avta... :?

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil Ne apr 15, 2007 9:52 pm

Danes smo bili priča še eni nesreči.
http://www.racunalniske-novice.com/forum/viewtopic.php?t=43138
Tokrat policijski avto.
Avto,moj partner!!!!!!!!

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne apr 15, 2007 10:20 pm

Zaletel se je v zid :D :D :D :D :D

Slika

Slika

Slika

slike so iz drugega foruma ;)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne apr 15, 2007 10:26 pm

no no... avto tak ali drugacen policijski, resilni, civilni je enako ranljiv
in policaj je seveda samo clovek in to je pac njegova sluzba

nic smesnega
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
RS-sport
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a RS-sport Po apr 16, 2007 12:23 am

Lepo sončno vreme je na dvokolesnike privabilo veliko motoristov, ki so se podali na pot proti Vršiču ali obratno :roll: samo za enega motorista se je ta pot končala pri Bovcu, ko mu je pot prekrižal voznik kombija :jao: posledice so :oops: obležal hudo ranjen

Slika
Slika
http://www.moj-album.com/uredi/rs-sport/7389414/
RS-sport

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Po apr 16, 2007 11:19 am

RS-sport je napisal/-a:...posledice so obležal hudo ranjen

sem prebral na ttx-u, da je motorist, žal, umrl
Vrni se na Splošna debata