Napisal/-a Kael Pe jun 22, 2007 11:31 am
@bergkamp: dobro da nisi zahteval za vse pizdarije z avtom odškodnine - ker to je blo res nategovanje nategovanja. In vsaka ti čast, da imaš zaupanje v avto ko se vanj usedeš - ok, saj vem, težko privarčevani denar in tako naprej, ampak nekako pri vseh teh stvareh, sam res ne vem če bi še zbral pogum se vsest v tak avto + imel zaupanje, da ko se bom naslednič nekam pelu, da ne bo kakšna stvar spet crknala. Da kakšne zatajitve varnostnega sistema ne omenjam. Če bi bil servis za kaj bi tako ali tako to vozilo vzeli kot nadomestno, tebi pa dali novo vozilo.
Splošno razmišljanje: se pa čudim, da se niti bolj priznani proizvajalci avtomobilov ne umislijo kakšne osebe, npr. predstavnika za odnose z nezadovoljnimi strankami, ki bi skrbel, da takšne sramote, kot je naprimer, da je moral tipa za novea BMW-ja it na Preverjeno, preden so zganli (luščenje barve, zmanjšana vrednosti vozila) in npr ti it pisat po forumu - pa to je živa sramota, da si taki proizvajalci avtomobilov do dopustijo, da je onega primera z Volvom sploh ne omenjam... tisti "gospod D" ima ima povsem prav, da s tem odganjaš stranke in imaš VSO mojo podporo, da še sliko avtohiše in njegovo sliko sem nalimaš, da bo ves folk vedel, da so ene VELIKE pizde. Namreč tile slovenski prodajalci (tudi ko sem sam kupoval novo vozilo, je bilo pol prodajalcev v raznih avtosalonih enih velikih pizd - nisem šel direkt po Leona), ki so sam neki mučkal, ne pa naravnost povedal stvari... problem pa je, da se ne zavedajo, da s tem delajo škodo sebi, izdelavalcu avtomobilov in tudi drugim ljudem, ki prodajajo rabljena vozila iste znamke. Pač še en tipičen primer slovenske gnilobe, o katerem sem več že tako pisal v temui o nesrečah. Stranka, dokler si vljuden in pripravljen poslušat in se pogovarjat, tebe pa jemljejo kot enakopravno osebo, mora biti kralj. Stranke ni problem pripeljati v avtohišo, jo prepričat, da ti hodi na uradne servise, se vrne po nov avto in tako naprej, pa je že velika umetnost. Ponekod so to dojeli, ponekod pa ne; kar je žalostno. Predpogoj da sistem funkcionira pa je, da četudi si dal za avto 18 mio in če kdaj kaj crkne razumeš, da noben avto, al je Renault ali BMW, lahko crkne.
V avtohiši kateri sem kupil Leona, sem ga dal tudi popravit, ko mi je nekdo rahlo udaril prag in naredil manjši ris na vratih. Kljub temu, da nimam zavarovane kombinacije za nadomestno vozilo, so mi kot stalni stranki dali drugo nadomestno vozilo. Šefica servisa se je peljala z avtom, pa se ji je zdel pasje len - kot da bi kaj šlo na motorju - pa avto star 5 tednov. No priklopili samoiniciativno na tester vse uredu, nakar me zasliši kako furam in sva prišla do zaključka, da prepočasi in da je motor malo "zaspal" - no meni se zdel motor povsem uredu. Dobil uranja po avtocesti nad 130 da se mašina zlufta - pridem nazaj, šefica avtoservisa zadovoljna. Pa četudi dam stran, da imam tu poznane, imajo podoben odnos tudi do drugih strank - imam sodelavca ki je tam kupil avto in je podobno zadovoljen. In tašken profeionalen odnos bi pričakoval povsod...