ja bi se dal potem zmenit za ju3 bolj proti večeru da se dobimo na nekem soku al pa kaj?
no kandidati kak vam odgovarja?
aja pa kolko je zaj cena tablice z poštnino?
Hm...jaz bi tudi hotel tablico ampak sem čez teden v Ljubljani in nimam ravno časa v MB hodit kaj bi lahko komu posredoval željo napisa pa nakaz denar ali nekaj?
Saj če malo preberete prejšnje objave lahko vidite, da se mormo sami zorganizirat. Nekaj je bilo govora, da bi se naj ju3 nekje dobili pa pobrali naročila. Samo Rjuhar bi nam mogo povedat, kam mu naj potem nakažemo denar pa naročila. Samo če že ni prepozno, ker je vrjetno že ena skupina oddala naročila, pa jih je že on dal delati.
Ja samo problem je, da nimamo vsi možnosti prit v MB...Tako, da mene zanima, če bi se dalo s kom, ki bo oddajal naročilo zmenit za prenos plačila ipd...
Marki's je napisal/-a:Ja samo problem je, da nimamo vsi možnosti prit v MB...Tako, da mene zanima, če bi se dalo s kom, ki bo oddajal naročilo zmenit za prenos plačila ipd...
zgleda, da se je to vse končalo, čakam že dober mesec, da bi pobrali naročila pa nič. rjuhar javi se mi ali pa vsaj napiši da tega več ne boš delal. tako da vem, če te počakam še kak mesec ali naročim drugje.
V soboto bom v Ajdovščini na tekmi avtoakustike. Zberte denar, naredite točen spisek in me poiščite pri Vilijevi Blaupunkt Astri. Če me ne najdete je moj telefon 041713151.
Ker sem precej zdoma nimam časa za osebne sestanke glede tablic. Po moje bi bilo najbolj smotrno nekomu (ki bo prevzel nase breme organizacije) nakazati znesek na TRR -> nato pa le-ta organizator kumuliran znesek nakaže Rjuharju. Rjuhar potem pošlje tablice naročnikom oz. kakor se zmeni/-mo/-te.