robi13 je napisal/-a:Bo držalo PiLLe, da je enih več kot drugih. Izhajal sem tudi iz Voithovega primera. Na eni strani alkohol, prerekanje, itd. Na drugi strani pa tako kot navaja, drži da ni prekršek po ZVCP, če vozniško ni podpisano, pa maksimum globe na položnici je 1200 EUR in ne 1300 (17. člen Zakona o prekrških).
Voith je napisal/-a:haha men so napisal kazen 1300€ ker sem:
- Imel pijano sopotnico (objektivna ocena-nedokazano)
blazz je napisal/-a:Voith je napisal/-a:haha men so napisal kazen 1300€ ker sem:
WTF, a pol u bistvu nič ne nuca, če eden od kolegov na žuru ne pije in potem vozi?
Edina možnost (teoretično) je potem, da ko se ga enkrat nakoktaš, prespiš v baru.
Po tej logiki bi potem lahko kazen plačal tudi taksist, voznik avtobusa, vlaka...
Če to ni kr neki!
blazz je napisal/-a:Voith je napisal/-a:haha men so napisal kazen 1300€ ker sem:
WTF, a pol u bistvu nič ne nuca, če eden od kolegov na žuru ne pije in potem vozi?
Edina možnost (teoretično) je potem, da ko se ga enkrat nakoktaš, prespiš v baru.
Po tej logiki bi potem lahko kazen plačal tudi taksist, voznik avtobusa, vlaka...
Če to ni kr neki!
Voith je napisal/-a:etilometer sem zahteval. pokazal je 0.29. Sem pa preden sem šel vozit pihal v žepni alkotest, ki je pokazal po starem 0.40, se pravi 0.20 po novem.
Treba je razumet, da se v mojem avtu zadej ne da vozt če maš noge, sploh pa če je spredi prazn zic.
(f you want to get in the rear, youll probably need legs that are less than two inches in diameter, else youll need to sit sideways. And remember to duck when the tailgate closes, else you could find yourself wearing the rear screen as a hat, which as the Audi TT has shown us, is very This Year.)
in še enkrat: če bi se, oz. če sem se obnašal neprimerno, potem je JRM upravičen, ni pa upravičeno, da mi da za nepodpisan izpit ZVCP-1 -UBP4 člen 138 odstavek 2 zveza 1, ker je to goljufija težka 500€. da ne govorimo o tem da se je zapiču v vsako možno stvar in da sem imel pri postopku občutek da sem najmanj atentator JFK-ja..
preveč filmov.
W|zz je napisal/-a:A v usa pa še nisi bil ustavljen?Bi blo zanimivo primerjat odnos tukaj - tam, čeprav se mi nekako zdi da je v usa še bolj v stilu tak kot si ti, tak je policaj, se pravi bolj korekten. Res pa da si tam bolj ne upajo izzivat
Vuso je napisal/-a:Tole o vaši prijaznosti do policistov rahlo vleče na pojem ovac in podobnih živali s črednim nagonom.Sej je lepo, da si prijazen in spoštljiv pač "normalen".Ni pa treba biti osladen.Policaj ima svojo službo in ne bi smelo biti nič narobe, če kakšno stvar vprašaš, bla bla bla....Sej nismo v policijski državi.Da se pa spravi nate, ker mu ni všeč ton tvojega glasu je pa debilizem brez primere.Sej nismo v Sovjetski zvezi, da bomo samo kimali in podpisovali.Tak sistem je debilen.On naj opravi svoje delo in naj izvršuje zakon v smislu, v katerem je bil napisan.Če mu j***m mater naj mi napiše žaljenje uradne osebe in ne, da šteje sponke, žarnice in podobno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov