Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: Izkušnje z avtoodpad feštajn

Napisal/-a King1 To feb 15, 2011 2:44 pm

croma_man je napisal/-a:feštajnu vsak dan non stop od jutra do večera zvoni telefon, vsi bi radi nekaj meli kar ima on, sej ni problem, lahko vsak svoj odpad odpre pa prodaja dele če misli da je to kos torte ko te v minutnem intervalu folk kliče.

Sta mogoče v sorodu, da ga potiho zagovarjaš? ;)

Že že ampak sam se je odločil, da bo tako. In če nebi bili ljudje tako pogoltni bi lahko lepše in bolj strokovo delal. To konec koncev pomeni tudi malo če že ne veliko bontona pri pogovoru oz. osebnem stiku? ;) ;)

lp

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ To feb 15, 2011 3:44 pm

Ampak res, kak drek ma tam po zemlji, to tut verjetno nemore bit ravno po pravilih.. :roll:
Edino kar lahko rečem da je letos mal bolša situacija kot lani, vsaj ograjo ima okoli, pa recimo da za odtenek bolj zložene avte. Glede odnosa pa isti ku*ac, če ne še slabše.
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To feb 15, 2011 4:08 pm

ne drugač je cigan da ni večjega, prodal računalnik od 1.6, rabil sem ga pa za 1.8, še vedno ga nimam, dnarja pa tud ne.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To feb 15, 2011 4:11 pm

Mdriver je napisal/-a:Ta tip mora res bit perša baraka.....pomoje ima :lol: short memory loss :lol:

Bi rabil ti prit, ker si cela omara pa bi pol vidu :D (tista tema)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To feb 15, 2011 4:16 pm

croma_man je napisal/-a:ne drugač je cigan da ni večjega, prodal računalnik od 1.6, rabil sem ga pa za 1.8, še vedno ga nimam, dnarja pa tud ne.

Se mi je zdelo ja, da nista v najboljših odnosih. ;)

lp

Uporabniški avatar
PrimeEvil
Nov uporabnik

Napisal/-a PrimeEvil To feb 15, 2011 4:30 pm

Jst ter moji kolegi tu iz Zasavja so v veliki večini vsi imeli z njim samo negativne izkušnje...največkrat se pojavlja problem da tip zatrjuje da ima nek del za določen avto, prideš gor ti ga da, pri avtomehaniku se pa ugotovi da del ni pravi oz je uničen...nato je pa cela štala pri njem kako del zamenjat, denar pa tudi nerad vrača. Torej pametno je pri njemu kupovati samo če TOČNO veš kako mora iskani del izgledati, njegov odnos do strank je že vrsto let NA PODNU, cene se pa spreminjajo ko aprilsko vreme, verjetno odvisno od njegovega razpoloženja.

Lp,

Silvo

airbus320
Novinec

Napisal/-a airbus320 To feb 15, 2011 7:16 pm

Heheheh, tale tema je pa zelo zanimiva, sem se dobro nasmejal (pa ne nesreči oškodovancem, ampak samemu stilu pisanja).
Jaz sem tudi konec leta 2010 kupil GScenica (že v avtohiši so me s tem vozom nategnil :? ), v glavnem, avto nima sredinskega naslona za roke. Gledam na Anetu, in vidim da omenjeni "poštenjak" ima na zalogi 5-6 razbitih Scenicov, z naslonjali. Ga kličem, se oglasi in že njegov prijazni pozdravni ton glasu, mi povzroči da mi mal uide(flek na hlačah :lol: ). V glavnem, tip me takoj napi..i, da nima tega. Pa jaz njemu nazaj: Kako, če so relativno friške slike razbitih Scenikov, pa po slikah, vsi imajo sredinske naslone.
Nadru me je, da je vse prodal, in mi vrže slušalko dol........ :roll:
Kokrkol, sem še vedno brez naslona (v Renault AH je ta zadeva draga ko pes), sem pa vsaj prišparal na vožnji in na morebitnih reklamacijah, ker kolikor sem videl v trgovini Renaultu AH, je ta zadeva odvisna od miljon faktorjev ( od modela radia :?: , modela avtomobila, letnik,... pride pa malo čez 300€).
Tko da, ta bi me ziher nategnu....
lp

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To feb 15, 2011 7:33 pm

Bo njega enkrat en nategnu - ampak drugačen način, pa bo pol videl če se bo še tako obnašal.

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom To feb 15, 2011 8:05 pm

tud do mene je bil zlo čudn. sm mu vrnu menjalnik za xsaro ker ni bil pravi. po telefonu je blo vse ok, je reku naj pridem, bo tapravga prpravu in naj mam vse številke kod prvič zraven. sve potrebno sm priložil in je reku da naj se čez eno uro oglasim, bojo med tem časom vse uredil. sm se oglasu kod je blo dogovorjeno. no pol se je pa začel. prvo me je nadru kaj se grem saj sem mu že prvič dal številke in so mi dali točno tak menjalnik. mu na starmu vse pokažem in je vtihnu. pol me je pa d..u celih 5 ur. tega ki mi je šraufu menjalnik iz avta je vedno nekam poslau, vedno je on nekaj mogu uredit. no po teh petih urah sm poklicu kolega iz trbovelj ki je njegov znanec (ne preveč prijetno srečanje) in takrat je zadeva stekla kod mora. kolega je z njim malce poklepetal in je blo v 20 min vse urejeno, in začuda vse pasalo. sem pa gledal kak odnos je imel do možakarja ki mu je pri njem kupil motor za passata in zanj odšel kar ogromno vsoto. mislim odnos je bil nikakeršen. sramota zanj in upam da bo tudi njemu odbila ta urca....

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Napisal/-a NejcZ To feb 15, 2011 8:18 pm

Če se preserava nenormalno. Pa za kake male stvari ti da kr kake zmučkane bankovce nazaj, v tistem vlkem žepu ma par jurjov u kešu samih "tavlkih", mi je lani moral dat 5€ nazaj je iz nekih drugih hlač potegnu čist zmučkan bankovc :lol: No prej je seveda tisti kup dnarja pokazu :lol:

Sej ne da je zmučkan kej manj vredn, sam prov smešn je tip :)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To feb 15, 2011 8:34 pm

očitno bo mogu nekdo k njemu na dom poslat enga psihiatra....
Slika

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist To feb 15, 2011 8:40 pm

Eh če je model za časom, po večini odpadov imajo tako , da ko kupiš nek dal si ga označijo in če ne ustreza oz ne deluje ti ga brez težav zamenjajo vsaj tak je v mb- pobrežje in v kungoti.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Napisal/-a NejcZ To feb 15, 2011 8:59 pm

IcEm4n je napisal/-a:očitno bo mogu nekdo k njemu na dom poslat enga psihiatra....

Pa inšpektorja kakega. Za različne stvari.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL To feb 15, 2011 9:34 pm

NejcZ je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:očitno bo mogu nekdo k njemu na dom poslat enga psihiatra....

Pa inšpektorja kakega. Za različne stvari.

oh... to pa brezskrbi... jih je že blo dosti tam na obisku

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol To feb 15, 2011 9:51 pm

Vsi se bunite... če ti lidl ne paše kupuj v šparu, če ti špar ne v merkatorju,...

Če ti feštajn ne uradni servis, motomat...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist To feb 15, 2011 9:54 pm

najboljše je privat kupit, malo pregledaš po netu, pa ko najdeš avto oz dotični del za avto , ga tam ponavadi najceneje dobiš, ker ko se folku začnejo deli od avta ki so ga razbili in ga prodajejo po delih, vlačiti sem ter tja jih dobiš za smešno nizko ceno.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
R4gtl
Nov uporabnik

Napisal/-a R4gtl To feb 15, 2011 9:58 pm

tip je bolan imam slabe izkušnje z njim
edino kar lahko rečem je to da kakršen odnos ima do strank
je še čudeš da sploh kakšno stranko še ima..
moje osebno mnenje...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To feb 15, 2011 10:10 pm

crxdelsol je napisal/-a:Vsi se bunite... če ti lidl ne paše kupuj v šparu, če ti špar ne v merkatorju,...

Če ti feštajn ne uradni servis, motomat...

Kaj pa tebi ni jasno dejc :?: :?: :roll:

lp

Uporabniški avatar
Freak
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Freak Sr feb 16, 2011 2:25 pm

Jaz sem pri njemu samo 1x kupoval pred leti,pa se takrat me je posteno nategnu. Sem rabil menjalnik od Swifta GTi, prodal mi je od navadnega 1.3. Je pa tudi napaka na moji strani,ker nisem takoj zamenju menjalnika ampak sem sele kasneje to obcutu in opazu,da ni cist use tko k bi mogl bit. Ko sem ga pa klicu,se je pa zgovarju,da mu ga hocem nazaj poturit,ker sem zihr kej unicu... Skratka zame je gnoj! :)
Slika

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Sr feb 16, 2011 7:02 pm

olla
ko tole prebiram oz. komentarje, mi je prav čudno, da sploh kdo od vas zaide k njemu in če bi ga vsi ignorirali, bi bilo drugače in raje grem na drugi konec Slo, kot pa da bi kupoval pri takšnem bedaku. Samo enkrat sem ga poklical in hotel neko info glede vijakov, pa je že tisti prvi odziv na tel. bil ogaben,tako,da sem sam prekinil po nekaj sek i n verjamite sem raje brez avta, kot da me takšen arogantnež nategne ali pa se do nas kupcev(potencialnih) obnaša, kot da je lastnik Microsofta.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov