Zdaj si pa lepo obriši peno okrog ust in se pomiri. O javnih dobrinah pa nakladaj komu drugemu.

Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
gustelj je napisal/-a:bass je napisal/-a:.......... Mi pa smo še vedno "zastonj parking" za škrtuhe iz cele jebene SLO. .....
Še eden tistih, ki si privatizira javno dobro. Koliko plačuješ za parkirna mesta, ki so "namenjena stanovalcem"? ..... Ne slišim. ..... A, nič! Torej dragi moj, to so vozne površine, ki so financirane iz javnih sredstev, torej namenjene vsem in nikakor ne samo "stanovalcem". Saj sam praviš, da si plačuješ garažo. Zakaj le, ko pa imaš parkirna mesta namenjena stanovalcem?
No, da ti povem. Vedno si bom dovolil parkirati na JAVNIH POVRŠINAH in noben mali tajkunček mi tega ne bo preprečil. Če pa bo poskušal, ga lahko tudi kaj neprijetnega doleti.
Toliko o grožnjah privatizatorjev javnega dobrega, ki jih je po Ljubljani vse polno.
Kupite si garažo, če vam kaj ni prav! Tudi jaz imam svojo.
NaceM je napisal/-a:Jaz sem poleg stanovanja kupil tudi parking pred blokom, ga moram sam vzdrževati (beri, ko je potrebno bilo preplastiti parking itd.. - kar sem JAZ plačal), na koncu pa se najdejo takšni wannabeji kot si ti in trdijo, da je vse "omnium bonorum"Sori... Leta 1991 bilo socializma konec.. Papa..
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Župa je milina v primerjavi z mojo lokacijo. Ne moreš pa gledati tiste mafiozarske ulice, tam je bolje ne parkirati, je vedno promet takšne in drugačne sorte.![]()
Zato tudi redarji in policaji ne hodijo v ta kvart.
Jaz sem v centru-centru. Samo še v stari ljubljani je huje s parkiranjem, pa še tam so jim po nabrežjih zrihtali prepustnice in pomične količke.
Mi pa smo še vedno "zastonj parking" za škrtuhe iz cele jebene SLO.
No sicer sem k sreči po dolgem iskanju dobil garažo in je moja alfica že par mesecev pod streho...da ne omenjam, da so cene za najem garaže pri nas med 80 in 120€ na mesec-to ti pove koliko primanjkuje parkingov.
gustelj je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Jaz sem poleg stanovanja kupil tudi parking pred blokom, ga moram sam vzdrževati (beri, ko je potrebno bilo preplastiti parking itd.. - kar sem JAZ plačal), na koncu pa se najdejo takšni wannabeji kot si ti in trdijo, da je vse "omnium bonorum"Sori... Leta 1991 bilo socializma konec.. Papa..
Potem prav gotovo nisi iz Ljubljane, vsaj ne iz centra. In če ste vsi etažni lastniki plačali za vaša parkirišča, potem si mirno postavte rampo, saj ste vpisani kot lastniki zemljišča! Ali si vsaj postavite cestne označbe, ki prepovedujejo parkiranje drugim!
Če tega ni, je to javno parkirišče.
Comprende?
NaceM je napisal/-a:gustelj je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Jaz sem poleg stanovanja kupil tudi parking pred blokom, ga moram sam vzdrževati (beri, ko je potrebno bilo preplastiti parking itd.. - kar sem JAZ plačal), na koncu pa se najdejo takšni wannabeji kot si ti in trdijo, da je vse "omnium bonorum"Sori... Leta 1991 bilo socializma konec.. Papa..
Potem prav gotovo nisi iz Ljubljane, vsaj ne iz centra. In če ste vsi etažni lastniki plačali za vaša parkirišča, potem si mirno postavte rampo, saj ste vpisani kot lastniki zemljišča! Ali si vsaj postavite cestne označbe, ki prepovedujejo parkiranje drugim!
Comprende?
Sem iz okolice Ljubljane in struktura parkirišča je takšna, da se ne da postaviti rampe. Comprende?
bass je napisal/-a:Pa če je javno ali zasebno, je še vedno za stanovalce, pa a je tabla, rampa ali nič od naštetega.
kolesar je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:gustelj je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Jaz sem poleg stanovanja kupil tudi parking pred blokom, ga moram sam vzdrževati (beri, ko je potrebno bilo preplastiti parking itd.. - kar sem JAZ plačal), na koncu pa se najdejo takšni wannabeji kot si ti in trdijo, da je vse "omnium bonorum"Sori... Leta 1991 bilo socializma konec.. Papa..
Comprende?
Sem iz okolice Ljubljane in struktura parkirišča je takšna, da se ne da postaviti rampe. Comprende?
lahko pa daš na svoj parkplac tiso majhno zaporo ki se iz tal dvigne.. in je zaklenjena s ključavnico..
bass je napisal/-a:Grožnje? Kje? Od mene ne, si verjetno površno prebral.
Tudi asfalta nismo nobenega financirali. Wrong again.
Problem parkiranja je razviden je iz zaparkirane uličice, če kdo tam rabi tablo je očitno imbecil ali pa ima tako dioprtrijo, da mu tudi izpita nebi smeli dati.
Jaz opisujem dejansko stanje in ne situacije na papirju.
Polemiziranje in žalitve pa mi prihrani.
NaceM je napisal/-a:...Je pa postavljena tabla, na katero se (klasika) nihče ne ozira. Kaj pa boš pol?
recept je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:...Je pa postavljena tabla, na katero se (klasika) nihče ne ozira. Kaj pa boš pol?
Če vprašaš mene, tam ne bom parkiral, razen, če pridem h komu na zgolj obisk (pa še takrat raje drugje).
Sicer pa opažam, da številke na parkirnih mestih malo prestrašijo naključne obiskovalce (potem se menda ve, kaj je čigavo). Čez rampo je pa seveda ni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov