Mitsubishi je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Mitsubishi je napisal/-a:Na žalost ste nekateri tule še zelo naivni in kar mislite, da nič ne bo in da gre samo za blebetanje.
Vendar temu ni tako.
EU skupnost si že dolga,dolga leta prizadeva kako rešiti ekološki problem.
Že takoalitako smo uničili naš planet, res je prav, da ga ne še bolj.
Tisti, ki ste tako prepričani, da ste varni s svojimi starimi avti:
pojdite malo v Nemčijo z vašim avtom. Vam povem kaj se bo zgodilo?
Na tehničnem pregledu, bo na osnovi starosti in izpustov dobil posebno nalepko na šipo.
bla bla bla, daj ne delaj s sebe butla. Sam maš pa novo S klaso pa E klaso na hofu al kaj? Da si neš kaj naredo.
PA ALO?!
Edini ki dela iz sebe butla si TI, ki očtino še nisi bil v Nemčiji, da bi videl da je to res kar vam govorim! oz. dovolj je že da greš na mobile.de in pogledaš pod rubriko ''umweltplakette'' in boš čudežno vidu da tole moje ni le blablabla;)
In ne, na žalost nimam nove s-klasse doma, zato ti pa pravm da si butl, k očitno ne znaš brt kar ti pišem! Sm extra napisal, da bom prodal moj avto, ker je preslab glede onesnaženja in da ga bom (ker bodo šli tile zakoni skoz bl naprej) vedno težje prodal, ker ga noben poj več nav hotu kupt!
In da si nam kej naredo štajerc en, si prej mal preber kaj pišem! b****r!
Pišeš enkrat, eno drugič drugo. Sam neveš kaj bi rad.
Ok, zmerjanje z bumbarjem, pa da sem butl itd itd. Kaj tu še kdo deli k.určeve kartone? Ti si budala, b****, pa nehaj provucirat po forumu ker mi greš na falus. Štajerce pa pusti na miru.
KMET si navadn ti je jasno? Zabij si že v glavo enkrat. Pa ne ti meni ALO!
Čudi me da si še sploh tu gor na forumu. Zdaj pa se vnaprej zahvaljujem za karton zaradi zmerjanja. Njemu, pa da slučajno nebo kartona dobil. Ker si ne zasluži.