Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To dec 02, 2008 12:04 am

Mitsubishi je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:Na žalost ste nekateri tule še zelo naivni in kar mislite, da nič ne bo in da gre samo za blebetanje.

Vendar temu ni tako.

EU skupnost si že dolga,dolga leta prizadeva kako rešiti ekološki problem.
Že takoalitako smo uničili naš planet, res je prav, da ga ne še bolj.

Tisti, ki ste tako prepričani, da ste varni s svojimi starimi avti:
pojdite malo v Nemčijo z vašim avtom. Vam povem kaj se bo zgodilo?
Na tehničnem pregledu, bo na osnovi starosti in izpustov dobil posebno nalepko na šipo.

bla bla bla, daj ne delaj s sebe butla. Sam maš pa novo S klaso pa E klaso na hofu al kaj? Da si neš kaj naredo.

PA ALO?!
Edini ki dela iz sebe butla si TI, ki očtino še nisi bil v Nemčiji, da bi videl da je to res kar vam govorim! oz. dovolj je že da greš na mobile.de in pogledaš pod rubriko ''umweltplakette'' in boš čudežno vidu da tole moje ni le blablabla ;);)
In ne, na žalost nimam nove s-klasse doma, zato ti pa pravm da si butl, k očitno ne znaš brt kar ti pišem! Sm extra napisal, da bom prodal moj avto, ker je preslab glede onesnaženja in da ga bom (ker bodo šli tile zakoni skoz bl naprej) vedno težje prodal, ker ga noben poj več nav hotu kupt!
In da si nam kej naredo štajerc en, si prej mal preber kaj pišem! b****r!

Pišeš enkrat, eno drugič drugo. Sam neveš kaj bi rad.

Ok, zmerjanje z bumbarjem, pa da sem butl itd itd. Kaj tu še kdo deli k.určeve kartone? Ti si budala, b****, pa nehaj provucirat po forumu ker mi greš na falus. Štajerce pa pusti na miru.
KMET si navadn ti je jasno? Zabij si že v glavo enkrat. Pa ne ti meni ALO!
Čudi me da si še sploh tu gor na forumu. Zdaj pa se vnaprej zahvaljujem za karton zaradi zmerjanja. Njemu, pa da slučajno nebo kartona dobil. Ker si ne zasluži.
Zadnjič spremenil Lumpy_, dne To dec 02, 2008 12:22 am, skupaj popravljeno 3 krat.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To dec 02, 2008 12:04 am

točno tak...nekteri cel življenje garajo začnejo iz čiste nule...delajo za 400 usranih evrov da majo otroci dat kaj za v usta....ka pa je danes 400 erov?položnice...ka pa za jesti,piti,oblečti,bencin,prosti čas?
enim je poslano in imajo srečo večjo ko pamet...kruta resnica...enkrat bo počilo
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody To dec 02, 2008 12:05 am

Lumpy_ je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:Na žalost ste nekateri tule še zelo naivni in kar mislite, da nič ne bo in da gre samo za blebetanje.

Vendar temu ni tako.

EU skupnost si že dolga,dolga leta prizadeva kako rešiti ekološki problem.
Že takoalitako smo uničili naš planet, res je prav, da ga ne še bolj.

Tisti, ki ste tako prepričani, da ste varni s svojimi starimi avti:
pojdite malo v Nemčijo z vašim avtom. Vam povem kaj se bo zgodilo?
Na tehničnem pregledu, bo na osnovi starosti in izpustov dobil posebno nalepko na šipo.

bla bla bla, daj ne delaj s sebe butla. Sam maš pa novo S klaso pa E klaso na hofu al kaj? Da si neš kaj naredo.

PA ALO?!
Edini ki dela iz sebe butla si TI, ki očtino še nisi bil v Nemčiji, da bi videl da je to res kar vam govorim! oz. dovolj je že da greš na mobile.de in pogledaš pod rubriko ''umweltplakette'' in boš čudežno vidu da tole moje ni le blablabla ;);)
In ne, na žalost nimam nove s-klasse doma, zato ti pa pravm da si butl, k očitno ne znaš brt kar ti pišem! Sm extra napisal, da bom prodal moj avto, ker je preslab glede onesnaženja in da ga bom (ker bodo šli tile zakoni skoz bl naprej) vedno težje prodal, ker ga noben poj več nav hotu kupt!
In da si nam kej naredo štajerc en, si prej mal preber kaj pišem! b****r!

Ok, zmerjanje z bumbarjem, pa da sem butl itd itd. Kaj tu še kdo deli k.určeve kartone? Ti si budala, b****, kmet, pa nehaj provucirat po forumu ker mi greš na falus.
KMET si navadn ti je jasno? Zabij si že v glavo enkrat. Pa ne ti meni ALO!

:lol: :lol: :lol: tiho bodi ti ko maš bmw-ja pa ko nimaš pojma kje je nemčija :lol: :lol: :lol: na pir mormo it enkrat ;) ;)

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To dec 02, 2008 12:09 am

mišek je napisal/-a:@Mitsubishi; pa dobro kaj vse še boš zdaj tu natrosil.
To da je bil foter 40 let direktor, da imaš ti svojo firmo, da se voziš z Merco pa povrh vsega, da si še mlad, torej še bolj skregano z logiko in izpodbija tvoje pisanje o tem kako da ti ni vse na krožniku nastavljeno.
Ti boš potem tule nam pravil kako naj vržemo avte v prešo pa po nove?
J***mti bodi rajši tiho.
Poznam take, je na naši firmi taka zgodba. Najprej foter direktor, zdaj pa en sin direktor, drugi pa glavni šef prodaje. Pa tisti prvi lepo vozi z Merco ML, drugi pa s Tauregom, pa naj kdo reče, da sta ta dva sama do tega prišla in da jima ni posklano.
Delavci pa nikakve plače z izjemo parih, ki imajo pa dosti preveč.

Matr me takile komentarji razjezijo ej! dej mej j***a pa mi povej tvoj ime in priimek!
pičkumater ej, a me sploh poznaš? a sploh veš kako mi je ime?=pa mi kle pametuješ kako živim in kako mi je postlano!!! ma mrš! Kva me pa to razkur ej!
Človek, nima veze če je bil moj fotr 40 let direktor, še kr nism bil jes-a kužiš? in to še zdeleč ne pomen, da mam jes skoz en bankomat za sabo! pa kaj vm je no???
In ja tut mam svojo firmo, k sm jo SAM odprl, jo SAM vodim in tudi SAM plačujem prispevke zanjo!
In ja, mam mercedesa, ampak 14 let starega! človek kaj ti je?
Pa sej pravm vse bi blo lepo in prov, če bi vedu kdo sm, kaj sm, da bi se poznal, da bi saj kej o men vedu, tko pa veš en prdec od mene, pa si kle po forumu pametn o men! Seveda, na forumu pod nicki zna in si upa bit vsak pametn...

aaaa! adijopamet...
Mitsubishi Sigma 3.0 V6 24V & Mercedes-Benz S 420 V8 32V
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To dec 02, 2008 12:16 am

Mitsubishi je napisal/-a:Matr me takile komentarji razjezijo ej! dej mej j***a pa mi povej tvoj ime in priimek!

...in kaj bo, če ti pove ime in priimek :?:

P.S ti maš tud "nick" ...nisi napisal Janez .......

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To dec 02, 2008 12:18 am

@ lumpy...u ti pa maš nivo govorice, a te je mami naučila tko lepo se obnašat?
Pohvale res!
1.) Ne nikoli ne trdim tko, drugič drugače, že ves čas v tej temi strmim k istim mišljenjem, nauči se brati!

2.) alo! stari, ne pozabi kdo je začel!
Jaz sem enostavno lepo samo napisal dejstva kako so začeli s prvimi ukrepi glede teh vozil v Nemčiji, s tem želel objasniti in dokazati da to ni več igrca, ampak da resno misljo.
Povedal da mam tut jes str avto in da se ga bom potemtakem čimprej mogu znebit.
Torej do sem jes ne vidim nobenega provociranja, česar me ti obtožuješ, mi lahko obrazložiš prosim kje naj bi bilo tu provociranje?..čakam...

No in da nadaljujem, skratka jes tole napišem vse...ampak kaj pa tvoja tota štajerska glavca iz tega vn prebere? da mam pa jes NOVGA mercedesa, da delam iz sebe butla (zakaj ŽE ????) in komentar ''da si naš kej naredo''...mi poveš kdo je po tvoje začel s pametovanjem in prepirom? in a mi loh obrazložiš zakaj taka butasta,neprimerna in brez kakršnegakoli reakcija iz tvoje strani?

3.) o spet žalitve, pa sej ti si prov odličen v tem...ja super no, res sm ponosn, da mamo take profesionalce kle na forumu...kaj sm? budala,b****,kmet? še kej? oh prjatu, dej se najprej sam mal v špegu poglej no...

jaojao..podn od podna klele eni..res...smilš se mi...primitivc..
Zadnjič spremenil Mitsubishi, dne To dec 02, 2008 12:21 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To dec 02, 2008 12:19 am

Mitsubishi je napisal/-a:In ne, ni lahko enmu, k je 50 let str, dobit novo službo! Kaj pa govoriš? Povsod (na žalost) samo mlade kadre iščejo. Povej mi npr. čevljar v Peku 30 let že podplate lepi na čevlje, vržejo ga na cesto, ja ljuba duša kaj bo šel pa delat? sej druzga ne zna, če pa že cel živlene to dela! Dejte bit mal bl socialni do delovnih mest no za božjo voljo!

pošl ga k men, dam vsakemu priložnost ;) iščemo samo ljudi k so prpravleni delat, ostalo nas ne zanima. Tudi o vrsti dela bi se dal mal zmišljevat, sodelavce pa sami izsošlamo. kot pravim, samo pripravljeni delat in to je to. Samo kaj k je glih to problem. Ljudi pripravljenih delat je dandanes bolj malo ;) izkušnje iz moje strani, mamine pisarne itd. Pa ne gre za kake izkoriščevalske pogoje in nizke plače. Kdaj se sprašujem če bi jim mogu ponudit glih to, da bi kej delal..

lp
Zadnjič spremenil eclipse_R, dne To dec 02, 2008 12:20 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody To dec 02, 2008 12:19 am

a zdj si bomo pa grozili al kaj?lahka ti povemo ime pa priimek pa upajmo da mamo vsi blindirane avte...
mal se umirte no...pa ne si zej jebat pa fuk... pa pič... vse po spiski...

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To dec 02, 2008 12:24 am

im nobody je napisal/-a:a zdj si bomo pa grozili al kaj?lahka ti povemo ime pa priimek pa upajmo da mamo vsi blindirane avte...
mal se umirte no...pa ne si zej jebat pa fuk... pa pič... vse po spiski...

ja čak mal no! kako bi blo pa teb, da bi te zarad enih dejstev k si jih napisal, začel kr posploševati in dajati v en koš, zraven te pa niti tok ne poznajo kako ti je ime, kaj šele da bi dejansko kaj o tebi vedl!?
sory, tega pač ne pustim, da se tkole govori o meni, ker ni tko in pika

p.s.: za nobene grožnje ne gre, sam razjezi me, k so eni pametni o men, k me niti ne poznajo, to je tok površinski folk k kr neki prca brez razloga..noro...
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To dec 02, 2008 12:24 am

sem Uroš Lasbaher in sem anonimni alkoholik. Tak zdaj pa me išči.

@eclipse, lepo slišat vsaj nekoga, ki rad sprejme nekoga na delo. Vem z lastnih izkušenj, kako je delo najt.

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To dec 02, 2008 12:28 am

Lumpy_ je napisal/-a:sem Uroš Lasbaher in sem anonimni alkoholik. Tak zdaj pa me išči.

Nisi vreden mojega časa, kaj šele česa drugega, glede na to kako se ''znaš'' obnašat...

Pejd še naprej folku najedat, se dret na njega, ga žalit in mu očitat stvari ki jih ni naredu. Sam prej se še nauči brati, da boš dejansko dal odgovor na stvar,ki jo je on napisal in ne neki kr si ti na pol prebral in si kr eno svojo zgodbico iz tega zgradil.

In pust me na mir zej in mi nehi pametovt, k mi gre že na bruhanje...
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To dec 02, 2008 12:30 am

mišek je napisal/-a:@Mitsubishi; pa dobro kaj vse še boš zdaj tu natrosil.
To da je bil foter 40 let direktor, da imaš ti svojo firmo, da se voziš z Merco pa povrh vsega, da si še mlad, torej še bolj skregano z logiko in izpodbija tvoje pisanje o tem kako da ti ni vse na krožniku nastavljeno.
Ti boš potem tule nam pravil kako naj vržemo avte v prešo pa po nove?
J***mti bodi rajši tiho.
Poznam take, je na naši firmi taka zgodba. Najprej foter direktor, zdaj pa en sin direktor, drugi pa glavni šef prodaje. Pa tisti prvi lepo vozi z Merco ML, drugi pa s Tauregom, pa naj kdo reče, da sta ta dva sama do tega prišla in da jima ni posklano.
Delavci pa nikakve plače z izjemo parih, ki imajo pa dosti preveč.

Matr me takile komentarji razjezijo ej! dej mej j***a pa mi povej tvoj ime in priimek!
pičkumater ej, a me sploh poznaš? a sploh veš kako mi je ime?=pa mi kle pametuješ kako živim in kako mi je postlano!!! ma mrš! Kva me pa to razkur ej!

aaaa! adijopamet...

Glej, ne govori meni o manirah, ker si sam še slabši.

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To dec 02, 2008 12:32 am

Lumpy_ je napisal/-a:Glej, ne govori meni o manirah, ker si sam še slabši.

Alo! a sm ti reku, da mi že nehi najedat no!
In ne nism isti, si morda opazil v mojem postu, da koga nadiram, žalim z besedami, mu kaj očitam kr ni res? no vidš, pejd mal bonton brat, bo bolj pametno zate kot tale forum...res, k tkole žalu k si me ti, me še noben ni ..tko da...res sm ponosn nate in res si se izkazal ;)
bravo lumpy, you're the man :roll: :?:
Zadnjič spremenil Mitsubishi, dne To dec 02, 2008 12:33 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To dec 02, 2008 12:33 am

...res, k kej tazga k si mi ti, mi še noben ni reku..tko da...res sm ponosn nate ;)

Idi atiju jokat.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody To dec 02, 2008 12:33 am

a zdj praviš da nisi žalu nobenga?če maš sklerozo ti lahka pomagam ;)

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To dec 02, 2008 12:35 am

Lumpy_ je napisal/-a:

...res, k kej tazga k si mi ti, mi še noben ni reku..tko da...res sm ponosn nate ;)

Idi atiju jokat.

ah štajerska glava..nimaš kej, še kamen se v loncu prej skuha...

ej stari, ne da se mi več...a štekaš? prov... ti si najboljši, najlepši, največ veš! ok?
Zej pa bodi vesel, pejd že bonton brat in me pust na miru za vse večne čase!
adijo
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To dec 02, 2008 12:39 am

Mitsubishi je napisal/-a: oh prjatu, dej se najprej sam mal v špegu poglej no...

jaojao..podn od podna klele eni..res...smilš se mi...primitivc..

To ni žalitev? Podn od podna? Kaj si mislil s špeglom? Spet ni žalitev? Vsak ma svoj okus.
Maneken :twisted: :lol:

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi To dec 02, 2008 12:39 am

aja in še to, moderatorje prosm, da zbrišete vse tele naše prepire, ker me je prov sram, da je do sm skrahiral...in sem šokiran, da obstajajo ljudje na svetu, ki te niti ne poznajo, ampak na forumih so pa glavni heroji in ''vejo vse o tebi''...noro..noro..nebivedu ti mi pa po pm povej od kje ti kao ful poznaš itd. k me pa zej že res zanima heh...:);)
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To dec 02, 2008 12:45 am

Sej pravm, vse je lepo zele bit pametn, k niste (nismo) v tem...če bi se teb DEJANSKO tudi tresle hlače za službo, sigurno sedajle nebi tako nastopal klele!

In ne, ni lahko enmu, k je 50 let str, dobit novo službo! Kaj pa govoriš? Povsod (na žalost) samo mlade kadre iščejo. Povej mi npr. čevljar v Peku 30 let že podplate lepi na čevlje, vržejo ga na cesto, ja ljuba duša kaj bo šel pa delat? sej druzga ne zna, če pa že cel živlene to dela! Dejte bit mal bl socialni do delovnih mest no za božjo voljo!

V avtoindustriji se zele trese na več 10.000 ljudi za svoj obstoj in službo, vi pa mislte da je to kr tko!?

Po en stran se zej klele na forumu jokate kako težko je preživet z budgetom med 350 in 600 eur, po drugi strani vm je pa vseen če nekdo zgubi službo in s tem še tudi tistih 350-600 eur več ne dobi!! dejte se zrestn no..

Verjemi, da delam v takem poslu, kjer lahko čez noč zgubim službo, ker taka firma lahko propade zelo hitro. Pa se ne sekiram, imam šole, imam znanje, imam delovne navade in lahko delam brez problemov (imel sem takega očima, ki mi je bil za vzor), tako da se mi niti malo ne tresejo hlače, da bi izgubil službo. Tudi, če jo izgubim jutri, bom pojutrišnjem že nekje drugje delal, pa neglede na moje prepričanje in izzivalnost ter moje mišljenje, ko povem vsakemu direktno v obraz kar si mislim.
Ker firme, ki potrebujejo ljudi moje sroke, nimajo veliko izbora. Samo v tvoji zelo opevani nemčiji potrebujejo 15.000 ljudi moje stroke, pa jih ne dobijo. Večinoma so ljudje z mojim znanjem mrtvi ali pa že v pokoju, v šolah pa tega ne učijo več.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To dec 02, 2008 12:48 am

nebivedu je napisal/-a:Verjemi, da delam v takem poslu, kjer lahko čez noč zgubim službo, ker taka firma lahko propade zelo hitro. Pa se ne sekiram, imam šole, imam znanje, imam delovne
.

aha, sedaj se spomnim; ti neke posebne programe za banke "pišeš".....je tako :?:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov