cruiser1 je napisal/-a:Glede AC uslužbenca: dela v Ljubljani - bežigrad! (morda sem se jaz zmotil in ni prodajalec ampak kaj drugega). Človeka jaz osebno ne poznam, zelo dobro pa poznam avto in človeka od katerega ga je kupil. Lahko bi se tudi pozanimal kdo je ta oseba vendar zaenkrat raje ne! Saj boš slej kot prej ugotovil kdo je to, če praviš, da vse poznaš.
To da ti "amerikanci" niso všeč je tvoja stvar, ki me sploh ne moti. . Zanima me od koga si ti slišal o kvaliteti in kakšne avtomobile so ti strokovnjaki imeli? Poglej, tudi jaz sem zelo velikokrat slišal da so mercedesi j***a, celo v tej temi!! Se naj strinjam s tem kar slišim? Se ti strinjaš s tem? Jaz vozim samo "amerikance" in sem s kvaliteto zelo zadovoljen. To te bo malo presenetilo ampak jaz nasplošno nimam slabega mnenja o mercedesih, saj so mi to pravzaprav edini neameriški avtomobili, ki se mi zdijo v redu. Vendar si ga ne želim ker mi niso všeč predvsem vizualno razen mekaj izjem.
Za nekaj inovacij sem te že popravil!! Te, ki si jih napisal na novo sem pa rekel, da ne vem in se mi ne da preverjat ali držijo! Vendar ne vem, če ti lahko zdaj še zaupamo, ko si pa na začetku imel nekaj nepravilnosti!
1. Ok, sej nima veze kdo ma. Če ma, pač ma in mu nej dobr služi. Se opravičujem, bil je nesporazum.
2. Slišal sem to predvsem oz. bom raje rekel, da sem to prebral v raznoraznih primerjalnih testih. Nemških logično da bodo nemci, vendar tudi amerikanskih revijah, kjer so celo tkole bli zaporedno: Acura,Infinity,Lexus,MB,BMW,Audi in poj šele Amerikanc. V reviji AutoZeitung je bil 1x test nova s-klassa še takrat w220, bmw 7, audi a8, jaguar xjr in caddilac sevile (avto ki je meni eden redkih, da mi je res všeč in da je tut not tko narjen kot se zagre) ampak je bil cady diskvalificiran zaradi tok višje porabe baje...loh ti jo sfotokopiram revijo pa pošlem, če ne vrjameš.
In pa slišal sem to tut od uporabnikov vozil,predvsem malo novejših, da je baje kvaliteta izdelave še bolj padla in da jim nagaja elektronika.
Pol pa kot nazadnje še iz moje strani, k jih tut skoz spreljam (testi,net) in me tut niso lih prov preveč navdušl. Ok kul mi je Lincoln, te so mi reees všeč in starejši modeli od Oldsmobile. Ampak tko kot teb meca, ti je najbolj všeč iz eu, ampak mel jo pa nebi.
3.)Tjah jes upam, da mi (Saj glede zadnjih ''prvič na tržišče postavljenih inovacij'') lahko zaupaš (zaupate)
in še off: ej vidm da mate V8 klub? A toj sam za USA avtomobile?