Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če nov 27, 2008 8:02 pm

Mitsubishi je napisal/-a:
@kilah: sem omenil moj čas, vendar ne morm, enostavno ne morm da neki ne napišem, k morm mal ene k realnosti spravt. In Kilah..: ne s***! K sm bil že 2 leti pred tabo na avto..com in ko sm te mogu kot soustanovitelj in podpredsednik reno kluba sprejet in potrdt v nš klub, si bil vs tih pa prjazn...zej mi boš pa kle grozil da boš zaklepal mojo temo? pa alo! zresn se mal dec!

Veš kaj ne. Koliko časa prej si bil tu nima nobenega pomena! ;) Važno je koliko časa te tu ni bilo in zakaj te ni bilo!

Kar se pa tiče RKS, pa ti nisi čisto nič potrjeval, da smo si na jasnem ;) Bil pa si soustanovitelj oz. en prvih. Ampak takrat klub ni bil uraden ;) In ni bilo ničesar potrjevati. PA tudi nikoli se nisva srečala na kakšnem srečanju RKS. Oz. od Jezerskega(vključno z njim) odkar sem zraven RKS tebe ni bilo nikjer ;) Tako, da buč ni potrebno prodajat, ker jih je bilo že v preteklosti preveč! In v prihodnje se ne bodo tolerirale ;)
Slika

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Če nov 27, 2008 8:02 pm

lenivec je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:IN JA HVALIL BOM MERCEDES-BENZ, JA, BOM GA! KER SEM JIH PREVOZIL IN SMO JIH IMELI DOMA TOK, KOT JIH MARSIKDO OD VAS ŠE V CELEM ŽIVLJENJU SKUPAJ NI VIDEL!
EVO! ZEJ MAM PA RES DOST NO! NE ME UČIT O MERCEDESIH NO! PA ALO!?

kaj se te lahko dotaknem? al ap sem tvoj prijatl. lahko lahko lahko? ponižno prosim čeprav smo meli samo enega mercedeza smrk smrk

Zelo si duhovit.

Se opravičujem. Ta stavek ni bil namenjen samohvali, temveč je bil moja obramba vašim orožjem ko ste mi pametovali o tej znamki in me učili češ ''od kje bi pa ti loh kej vedu o MB?''. Samo za to sem to napisal. Tko da ne bo pomote.
Mitsubishi Sigma 3.0 V6 24V & Mercedes-Benz S 420 V8 32V
Slika

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če nov 27, 2008 8:11 pm

mici, a si ze prebral link od boscove predstavitve od abs al se ne? a ti se kaksnega posljem? a si ze umaknil abs iz liste "izumov" mercedesa?
lep vecer

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Če nov 27, 2008 8:14 pm

killah bee je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:
@kilah: sem omenil moj čas, vendar ne morm, enostavno ne morm da neki ne napišem, k morm mal ene k realnosti spravt. In Kilah..: ne s***! K sm bil že 2 leti pred tabo na avto..com in ko sm te mogu kot soustanovitelj in podpredsednik reno kluba sprejet in potrdt v nš klub, si bil vs tih pa prjazn...zej mi boš pa kle grozil da boš zaklepal mojo temo? pa alo! zresn se mal dec!

Veš kaj ne. Koliko časa prej si bil tu nima nobenega pomena! ;) Važno je koliko časa te tu ni bilo in zakaj te ni bilo!

Kar se pa tiče RKS, pa ti nisi čisto nič potrjeval, da smo si na jasnem ;) Bil pa si soustanovitelj oz. en prvih. Ampak takrat klub ni bil uraden ;) In ni bilo ničesar potrjevati. PA tudi nikoli se nisva srečala na kakšnem srečanju RKS. Oz. od Jezerskega(vključno z njim) odkar sem zraven RKS tebe ni bilo nikjer ;) Tako, da buč ni potrebno prodajat, ker jih je bilo že v preteklosti preveč! In v prihodnje se ne bodo tolerirale ;)

1.)Ima pomen, in sicer, da se ne bom pusti pametovati in se ustrahovati od takega zelenca, kot si ti.Pika.

2.)Ne uči me kdaj in kako je bil klub uraden, ker če to kdo ve, sem to le jaz in še ena oseba, ki sva vse to urejala, da sedaj lahko je, kot je! Vem da sem te moral potrditi (jasno da ne pred teboj, ampak smo imeli interni forum in debate!) In tudi to ima pomen, ker je žalostno, da nimaš tut tok vesti in se zej kle špilaš enga frajerčka (bruh).
A maš kakšn manjvrednostni kompleks ti? No, sam prašam..glede na to, da si kle en izmed moderatorjev (k sm bil jes tut in to več x, k ti še vedu nis za ta forum) pa se zato ne nosm tkole butast in nism nkol folku grozil, da jim bom zaprl temo. ;)
Prizemlji se fant. Samo dober nasvet ;)

In še enkrat kilah tukaj pred vsemi forumci : ne grozi mi!

Zej mi pa ne piš spet butastih pripomb in kilometrskih spevov, ker jih sploh ne bom bral.
Če maš kšno pametno pripombo, ki se bo nanašala na mojo naslovno temo, kej napiš, če maš pa spet kej za pametovati, mi pa pošlji pm in se bova tm menila (oz.se ne bova, ker se mi ne da pričkat) ker nočm, da bo ta začetna tema še bolj prepletena z kregarijo. Ti kot moderator bi moral na to še najbolj paziti, pa vidim, da še niti sebe ne znaš dovolj lepo in dobr brzdat. Tko. Konc debate, me ne zanima nič več v zvezi s tabo.
LP
Slika

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Če nov 27, 2008 8:15 pm

chevy je napisal/-a:OFF:
Ojooj si se pa razpisal :roll: Prvič čujem, da je ''merđo šiptarski avto'' :lol: Evo ti še moje mnenje: jaz ne bom imel nikoli MB-ja ali kakršnenkoli nemški avto zato, ker so zame nemški avti če***ski avti - to je moje mnenje in ga ne bom spremenil...pa brez zamere in

LP

Ja 1x sm gledu odajo čez planke in je blu not tud da ima albanija največji procent mercedesu na svet. In tud ko se pokazali malo mesto, so te procente tud dokazali, res mercedes zdraven mercedesa. Je pa res da jih je večina starjejših od 20let :D

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Če nov 27, 2008 8:18 pm

juhica je napisal/-a:mici, a si ze prebral link od boscove predstavitve od abs al se ne? a ti se kaksnega posljem? a si ze umaknil abs iz liste "izumov" mercedesa?
lep vecer

Juhi, a si ti mal slep al pa pozabljiv al pa še mal zadej.
Več x sem že napisal, da moj naslov ni bil lih najboljši, da nisem mislil dejansko na izum izum, temveč na to, kdo je neko inovacijo prvič podal kot plačljivo možnost tržišču. Kužiš? naj še omaknem abs od Mercedesa a si dojel kaj sm mislu? ;)
Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če nov 27, 2008 8:21 pm

Mitsubishi je napisal/-a:@cruiser: sory, ampak lažeš...samo 2 možnosti sta, da se ne:
-da ne gre za firmo AC-Intercar, ampak za kakšno filialo od AC-ja (KP,NG,MB..) ki pa se ne imenuje intercar
-ali pa da gre za kakšnega uslužbenca ac-intercara, ki ni prodajalec ampak ima kakšno drugo funkcijo v tej firmi
Če se ne strinjaš mi po pm pošlji ime in priimek.

Se opravičujem, nisem želel izpasti kot otrok, ampak men teli amerikanci res niso všeč no...sory, res...ni ga modela ki bi me pustil odprtih ust (v pozitivnem smislu) in tudi nisem še slišal nekih dobrih besed o kvaliteti vozil iz ''ono oceanstva''...

Cruiser na nič se ne nanašam. Imam čisto vest, da so te stvari, ki sem ti jih sedajle takšno kolono naštel, dejansko prvič PREDSTAVILI TRŽIŠČU KOT PLAČLJIVO OPCIJO pri Daimlerju. Za tem stojim in zarad mene pejd tut preverjat. Napisal sem ti pa to zato, ker si se prej tko trepljal po prsih in govoril kao ''ho moram ga popravljati pri vsaki stvari'' zato sm ti sedajle še 1x naštel vse stvari za katere sem jaz zagovarjal, da sm ti zaprl usta in da si vidu da mi v bistvu niti pri 1 izmed teh stvari ne morš popravt. ;)

Glede AC uslužbenca: dela v Ljubljani - bežigrad! (morda sem se jaz zmotil in ni prodajalec ampak kaj drugega). Človeka jaz osebno ne poznam, zelo dobro pa poznam avto in človeka od katerega ga je kupil. Lahko bi se tudi pozanimal kdo je ta oseba vendar zaenkrat raje ne! Saj boš slej kot prej ugotovil kdo je to, če praviš, da vse poznaš.

To da ti "amerikanci" niso všeč je tvoja stvar, ki me sploh ne moti. . Zanima me od koga si ti slišal o kvaliteti in kakšne avtomobile so ti strokovnjaki imeli? Poglej, tudi jaz sem zelo velikokrat slišal da so mercedesi j***a, celo v tej temi!! Se naj strinjam s tem kar slišim? Se ti strinjaš s tem? Jaz vozim samo "amerikance" in sem s kvaliteto zelo zadovoljen. To te bo malo presenetilo ampak jaz nasplošno nimam slabega mnenja o mercedesih, saj so mi to pravzaprav edini neameriški avtomobili, ki se mi zdijo v redu. Vendar si ga ne želim ker mi niso všeč predvsem vizualno razen mekaj izjem.

Za nekaj inovacij sem te že popravil!! Te, ki si jih napisal na novo sem pa rekel, da ne vem in se mi ne da preverjat ali držijo! Vendar ne vem, če ti lahko zdaj še zaupamo, ko si pa na začetku imel nekaj nepravilnosti!

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Če nov 27, 2008 8:21 pm

podgurc je napisal/-a:
chevy je napisal/-a:OFF:
Ojooj si se pa razpisal :roll: Prvič čujem, da je ''merđo šiptarski avto'' :lol: Evo ti še moje mnenje: jaz ne bom imel nikoli MB-ja ali kakršnenkoli nemški avto zato, ker so zame nemški avti če***ski avti - to je moje mnenje in ga ne bom spremenil...pa brez zamere in

LP

Ja 1x sm gledu odajo čez planke in je blu not tud da ima albanija največji procent mercedesu na svet. In tud ko se pokazali malo mesto, so te procente tud dokazali, res mercedes zdraven mercedesa. Je pa res da jih je večina starjejših od 20let :D

res je, hvala bogu, vsaj vejo kaj je dobr avto, ker mece iz 80ih in 90ih so neuničljive!
en grk, ki je taksist je mel e-klasso w123 in je z njo naredu 4 mio km, majke mi, niste narobe prebral, še 1x: 4 mio km!
če ne vrjamte vtipkejte v youtube al pa mb clasic

lp
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Če nov 27, 2008 8:24 pm

Mitsubishi je napisal/-a:res je, hvala bogu, vsaj vejo kaj je dobr avto, ker mece iz 80ih in 90ih so neuničljive!
en grk, ki je taksist je mel e-klasso w123 in je z njo naredu 4 mio km, majke mi, niste narobe prebral, še 1x: 4 mio km!

lp

Samo če se prav spomnim je to bil 2. motor v tem avtomobilu z že eno generalko...
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Če nov 27, 2008 8:24 pm

no nej pa še kdo reče, da meca ni kul, kdo se loh še kr tkole dobr pa hitr pele, čeprov je brez ene... http://www.youtube.com/watch?v=B3O_S0FMuYU
Slika

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Če nov 27, 2008 8:25 pm

Templar je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:res je, hvala bogu, vsaj vejo kaj je dobr avto, ker mece iz 80ih in 90ih so neuničljive!

lp

Samo če se prav spomnim je to bil 2. motor v tem avtomobilu z že eno generalko...

ne motor mislm da je bil 1, ampak 2 generalki, sam še vseen , a navš reku daj to noro?
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če nov 27, 2008 8:29 pm

Safi. Ne boš verjel ampak tko kot vedno kotališ laži. Kak interni forum. Mogoče si mislil vodstveni kotiček :D Namreč tam nikjer ni napisano, da si karkoli potrjeval kdaj koli :lol:

O zelencih pa nebi, ker jih nimam. Mam samo ojre, dolar je nizka valuta :D Za info, sem pa malo starejši od tebe in mene ne zanima koliko časa si ti tukaj. Tukaj si se namreč že izkazal. Samo v negativnem smislu :lol:

Kdaj je bil klub uraden mi ni potrebno govorit, ker natančno vem od kdaj je, saj sem predsednik :lol:

MAl morm zbost, da je pestro =I Predvsem pa ne prenesem laži! ;)
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če nov 27, 2008 8:31 pm

kje je bil avto delan mene boli kita ko ga kupim. kupim znamko in model avta. če znamka ni sposobna zagotoviti iste kvalitete v večih tovarnah to ni moj problem. jaz izberem avto, ga plačam in uporabljam, sploh pri takih cenah po kolker se prodajajo mb pričakuješ da ti ne bo treba spraševat "emm gospod prodajalec preden kupim avto: kje pa bo narejen? v zda al avstriji?" me štekaš?? mamo zdej pr bajti še enga mb slk pa sam čakam kdaj bo kaj šlo ker bo treba pri ac intercar spet skor strelat da bo kaj narejeno.

še vedno čakam da mi kdo pove, kdo je prvi ponudil turbo motor v redni prodaji.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če nov 27, 2008 8:32 pm

Mitsubishi je napisal/-a:no nej pa še kdo reče, da meca ni kul, kdo se loh še kr tkole dobr pa hitr pele, čeprov je brez ene... http://www.youtube.com/watch?v=B3O_S0FMuYU

šiptar ni mel za vleko?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Če nov 27, 2008 8:32 pm

cruiser1 je napisal/-a:Glede AC uslužbenca: dela v Ljubljani - bežigrad! (morda sem se jaz zmotil in ni prodajalec ampak kaj drugega). Človeka jaz osebno ne poznam, zelo dobro pa poznam avto in človeka od katerega ga je kupil. Lahko bi se tudi pozanimal kdo je ta oseba vendar zaenkrat raje ne! Saj boš slej kot prej ugotovil kdo je to, če praviš, da vse poznaš.

To da ti "amerikanci" niso všeč je tvoja stvar, ki me sploh ne moti. . Zanima me od koga si ti slišal o kvaliteti in kakšne avtomobile so ti strokovnjaki imeli? Poglej, tudi jaz sem zelo velikokrat slišal da so mercedesi j***a, celo v tej temi!! Se naj strinjam s tem kar slišim? Se ti strinjaš s tem? Jaz vozim samo "amerikance" in sem s kvaliteto zelo zadovoljen. To te bo malo presenetilo ampak jaz nasplošno nimam slabega mnenja o mercedesih, saj so mi to pravzaprav edini neameriški avtomobili, ki se mi zdijo v redu. Vendar si ga ne želim ker mi niso všeč predvsem vizualno razen mekaj izjem.

Za nekaj inovacij sem te že popravil!! Te, ki si jih napisal na novo sem pa rekel, da ne vem in se mi ne da preverjat ali držijo! Vendar ne vem, če ti lahko zdaj še zaupamo, ko si pa na začetku imel nekaj nepravilnosti!

1. Ok, sej nima veze kdo ma. Če ma, pač ma in mu nej dobr služi. Se opravičujem, bil je nesporazum.

2. Slišal sem to predvsem oz. bom raje rekel, da sem to prebral v raznoraznih primerjalnih testih. Nemških logično da bodo nemci, vendar tudi amerikanskih revijah, kjer so celo tkole bli zaporedno: Acura,Infinity,Lexus,MB,BMW,Audi in poj šele Amerikanc. V reviji AutoZeitung je bil 1x test nova s-klassa še takrat w220, bmw 7, audi a8, jaguar xjr in caddilac sevile (avto ki je meni eden redkih, da mi je res všeč in da je tut not tko narjen kot se zagre) ampak je bil cady diskvalificiran zaradi tok višje porabe baje...loh ti jo sfotokopiram revijo pa pošlem, če ne vrjameš.
In pa slišal sem to tut od uporabnikov vozil,predvsem malo novejših, da je baje kvaliteta izdelave še bolj padla in da jim nagaja elektronika.
Pol pa kot nazadnje še iz moje strani, k jih tut skoz spreljam (testi,net) in me tut niso lih prov preveč navdušl. Ok kul mi je Lincoln, te so mi reees všeč in starejši modeli od Oldsmobile. Ampak tko kot teb meca, ti je najbolj všeč iz eu, ampak mel jo pa nebi.

3.)Tjah jes upam, da mi (Saj glede zadnjih ''prvič na tržišče postavljenih inovacij'') lahko zaupaš (zaupate)

in še off: ej vidm da mate V8 klub? A toj sam za USA avtomobile?
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če nov 27, 2008 8:37 pm

poglej si kdaj mtv cribs pa poglej % ameriških avtov. tist ki ima 1 evropejca (ali mb,bmw ali audi) ma še po 3-4 američane.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Če nov 27, 2008 8:41 pm

killah bee je napisal/-a:Safi. Ne boš verjel ampak tko kot vedno kotališ laži. Kak interni forum. Mogoče si mislil vodstveni kotiček :D Namreč tam nikjer ni napisano, da si karkoli potrjeval kdaj koli :lol:

O zelencih pa nebi, ker jih nimam. Mam samo ojre, dolar je nizka valuta :D Za info, sem pa malo starejši od tebe in mene ne zanima koliko časa si ti tukaj. Tukaj si se namreč že izkazal. Samo v negativnem smislu :lol:

Kdaj je bil klub uraden mi ni potrebno govorit, ker natančno vem od kdaj je, saj sem predsednik :lol:

MAl morm zbost, da je pestro =I Predvsem pa ne prenesem laži! ;)

Nehi prodajat buč. In ne nism mislu samo vodstvenega kotička, temveč naše odprte debate ob kavicah in po telefonu. Pa vrjemi al ne, ampak ja, jes sm te takrt potrdu.

Lepo da si starejši (po obnašanju in načinu pisave to ni vidno, na žalost). Tu se mi niti ni treba izkazovati in potrditi, kdor me pozna ve kakšen sem. Praš moje kolege in prjatle. Kar sm se pa v negativnem smislu, mi je pa žal, tudi jaz sem bil mlad in neumn.

Lepo, da si sedaj prišel na mesto predsednika. Ampak kolega, nisi bil ti tisti, ki je klical gospoda Bernarda Coursat-a (bivšega direktorja Revoza in takratnega Predsednika nadzornega sveta), da naj prosim preko vseh vez in funkcije ki jo ima reče svojim podrejenim, da naj že pošljejo statut (ki sem ga dal jaz prevajat, še prej pa, ne da bi vedla, tut pro2c) v Francijo in ns potrdijo-jaz sem ga!
Pa še pa še bi ti loh razlagal moja potovanja in sestanke na Renoju Slovenija in še in še...eeeeeh fant premal še ti veš kaj in kako...kot predsednik bi moral biti malo bolj osveščen o nastanku in zgodovini kluba ;)

Jes pa ne maram zbost, sam mam pa rd čiste račune dec.
No zej pa po pamet pa mal se prej pozanimej. Sploh o klubu katerega predseduješ, loh tut mene kej prašaš, ti rade vole povem, ker sm ponosn kr sm naredu;)
ajt
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če nov 27, 2008 8:42 pm

še nazaj na temo: prvi maloserijski hibrid: audi duo
SlikaSlika

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če nov 27, 2008 8:45 pm

Ojoj bombardiranje z vseh strani.

Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če nov 27, 2008 8:50 pm

No comment. Poznam celo zgodovino, tud ko si bil poleg. Naj te ne skrbi. Samo v tvojih besedah so spet laži :lol:

Pa da grem še malo na on topic: Renault je prvi v F1 peljal z turbo motorjem :D
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov