gemelli_ je napisal/-a:cruiser1
mogoče pa eni nimamo toliko denarja da bi si nov avto kupil!?!pa si pač moramo par let starega!
vem samo to, da je Peugeot odjebu po celi črti.to je karjola ne pa avto
DeNiŠ je napisal/-a:morm rečt da fiat bravo 1.6 16v ALI JE super avto ali so pa sami problemi z njimi:D en kolega bol ko ga špara bol mu crkuje....tadrug pa bol ga žene pa žene pa avto nič ...res newerjetno:D tko da bravoti so res poglavje zase:D
aquariumwild je napisal/-a:največje probleme sem imel z VW golf4 TDI (90KM) 4motion.
avto je bil letnik 99, kupljen nov. podvozje je bilo konstrukcijsko falirano zato se mi je pri 50t km zlomilo zadnje podvozje, odtrgalo polosovino in zvilo stabilizator in to pred hišo. na servisu so rekli, da se to dogaja vsem 4motion golfom.
potem so crknil sprednji ležaji na amortizerjih, 2krat sem menjal končnike spredaj, menjali so mi tudi zobnike v menjalniku (to skoraj pri novem), crknil mi je tudi šponer za klinasti jermen na konc pa še merilec pretoka zraka
avto je šel od hiše ko je imel 90t km.
ko so mi popravljali luftmesser sem rekel naj mi da števec nazaj na 80t km, ker pred prodajo nisem šel delat tavlkega servisa.....kaj je ugotovil?......da je bil števec aftermarket......hehe.......pa je bil avto nov kupljen.
S|icKeR je napisal/-a:6 avtov pa še nad nobenih razočaran. je pa res da so bli vsi VW, razen zdaj je Seat. ok pa prvi avto je bla petka, ampak v par tisoč km ki sem jih naredil z njo ne morem govorit o kakem razočaranju. pozamenjal sem par stvari pa je delala ko urca. uglavnem z vsemi sem bil do zdaj zadovoljen in verjetno bom še naprej ker bom dokler bom sposoben vozit, vozil VAG
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov