tle se sploh ne gre o hitrosti, govora je o tem, da se umakn!!!
nevem, za moje pojme je 130 omejitev dost konzervativna ki izhaja še iz časov slabših avtov... In če hočem jaz vozit 160 in s tem ogrožat sebe in vse vas, šerife, bom to pač naredu...
bass je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:Dlje časa ko sem tu na forumu bolj mi je jasno zakaj je prometna situacija v Sloveniji taka kot je.
Abbe: lej, zavoljo življenja ne samo mojega, ampak tudi kakšnega drugega otroka, te prosim da se vzameš v roke. Resno ti to pravim. Nisem popoln voznik in hitro se lahko zgodi da te spregledam ob tvojih 190+ km/h. Govorim ti to zato, ker vidim da si iz Jesenic in se sam velikokrat z otrokom peljem na Gorenjsko.
@drucky: 150-160 km/h ni normalna vožnja po AC. Normalna vožnja je nekje med 120 in 130 km/h. Če tvoja mama slabo vidi na števec in vozi po občutku je to njen problem, naj obišče okulista. Mene srce boli, ko z avtom nabijam v luknje in udrtine na naših avto njivah (ceste si naziva ne zasluži).
Ma sej sploh ne vem zakaj bi vam solil pamet tu kako dobro bi bilo če bi vozili po omejitvah. Brez veze, ker vam vaš ego ne dopušča slišat še kaj drugega. CHAN in njemu podobni, hvala ker se trudite bumbarjem tu gor dopovedovat kakšne so lahko posledice. Zamislite se da vam cestni dirkač vzame vam ljubo osebo...... bi mu lahko odpustili? Bi lahko živeli z dejstvom, da vaše ljubljene osebe ni več, on se pa še kar naprej veselo vozi in nori po cesti?
Lp
150 je popolnoma kulturna vožnja po AC. To, da ti nisi pozoren in kaj spregledaš je pa rezultat tvoje lastne omejenosti, ker misliš, da smo ostali dolžni pazit na tvojega mulca. Ne bit len, glej te špegle, umakni se na desno pa bomo vsi srečni, ti pri 120 jaz pa pri 150, tvoj otrok pa bo varen. Seveda pa je najlažje nalepiti zadaj trikotni "baby on board" in pač na slepo zapeljat na levi pas.
Stari moj, če ti na svojga pamža ne boš pazu, zakaj bi jaz moral paziti na vaju oba?
Kar hočem povedati je, sanjaj na desnem pasu, če pa že cukneš na levega, daj nam nakloni tistih 131km/h, ne vleci se s 120.
bass je napisal/-a:150 je popolnoma kulturna vožnja po AC. To, da ti nisi pozoren in kaj spregledaš je pa rezultat tvoje lastne omejenosti, ker misliš, da smo ostali dolžni pazit na tvojega mulca. Ne bit len, glej te špegle, umakni se na desno pa bomo vsi srečni, ti pri 120 jaz pa pri 150, tvoj otrok pa bo varen. Seveda pa je najlažje nalepiti zadaj trikotni "baby on board" in pač na slepo zapeljat na levi pas.
Stari moj, če ti na svojga pamža ne boš pazu, zakaj bi jaz moral paziti na vaju oba?
Kar hočem povedati je, sanjaj na desnem pasu, če pa že cukneš na levega, daj nam nakloni tistih 131km/h, ne vleci se s 120.
sašo5 je napisal/-a:bass je napisal/-a:150 je popolnoma kulturna vožnja po AC. To, da ti nisi pozoren in kaj spregledaš je pa rezultat tvoje lastne omejenosti, ker misliš, da smo ostali dolžni pazit na tvojega mulca. Ne bit len, glej te špegle, umakni se na desno pa bomo vsi srečni, ti pri 120 jaz pa pri 150, tvoj otrok pa bo varen. Seveda pa je najlažje nalepiti zadaj trikotni "baby on board" in pač na slepo zapeljat na levi pas.
Popolnoma pravilno.....
......vendar, takim kot "Kritik"(sorry, ker te omenjam, vendar si "najbližji")....... je to težko dopovedovat. Osebno svetujem javne prevoze, v dobro njihove varnosti in varnosti njihovih otrok.........
P.S. in kdo je kriv, ko je v zadnjih leti(še par dni nazaj primer) za več kot "ducat" PACIJENTOV na štreko zapeljalo, direkt pred vlak![]()
minister (prejšnji) baje so prekomurci rekli.....
![]()
Kr peljte se čez proge, čim več, tem bolje.......vsi le ti ki so "cu grunt" so potencialna nevarnost manj za nas ostale udeležence, ki se hočemo (ne bo rekel hitro, ampak TEKOČE peljat....)
xsara je napisal/-a:
ali 200 naredi nesrečo in bognedaj pri tem kdo umre, lahko tudi jest pozabim na
sašo5 je napisal/-a:bass je napisal/-a:150 je popolnoma kulturna vožnja po AC. To, da ti nisi pozoren in kaj spregledaš je pa rezultat tvoje lastne omejenosti, ker misliš, da smo ostali dolžni pazit na tvojega mulca. Ne bit len, glej te špegle, umakni se na desno pa bomo vsi srečni, ti pri 120 jaz pa pri 150, tvoj otrok pa bo varen. Seveda pa je najlažje nalepiti zadaj trikotni "baby on board" in pač na slepo zapeljat na levi pas.
Popolnoma pravilno.....
......vendar, takim kot "Kritik"(sorry, ker te omenjam, vendar si "najbližji")....... je to težko dopovedovat. Osebno svetujem javne prevoze, v dobro njihove varnosti in varnosti njihovih otrok.........
P.S. in kdo je kriv, ko je v zadnjih leti(še par dni nazaj primer) za več kot "ducat" PACIJENTOV na štreko zapeljalo, direkt pred vlak![]()
minister (prejšnji) baje so prekomurci rekli.....
![]()
Kr peljte se čez proge, čim več, tem bolje.......vsi le ti ki so "cu grunt" so potencialna nevarnost manj za nas ostale udeležence, ki se hočemo (ne bo rekel hitro, ampak TEKOČE peljat....)
xsara je napisal/-a:
na lokalni cesti .....
xsara je napisal/-a:ma najbolj, da se debata neha, ker nekateri so očitno za anarhijo in brezzakonjedrugič, ko vidim težneža, ko mi rine za ritjo in blenda in maha in kaže sredinca, gladko spustim naprej, pol pa takoj za njim in, da mu je..m vse, ga tišim tok časa, da se mu zmeša........najbolje, da se spustim na nivo cestnih morilcev in da vidmo kdo je močnejši oziroma hitrejši.............
xsara je napisal/-a:drugič, ko vidim težneža, ko mi rine za ritjo in blenda in maha in kaže sredinca, gladko spustim naprej, pol pa takoj za njim in, da mu je..m vse, ga tišim tok časa, da se mu zmeša........najbolje, da se spustim na nivo cestnih morilcev in da vidmo kdo je močnejši oziroma hitrejši.............
ducky je napisal/-a:xsara je napisal/-a:drugič, ko vidim težneža, ko mi rine za ritjo in blenda in maha in kaže sredinca, gladko spustim naprej, pol pa takoj za njim in, da mu je..m vse, ga tišim tok časa, da se mu zmeša........najbolje, da se spustim na nivo cestnih morilcev in da vidmo kdo je močnejši oziroma hitrejši.............
kot sem že napisal zgoraj, moraš razlikovati med dvojimi - tistimi ki se kulturno vozijo 150 in tstimi, ki se izživljajo po cesti.. in v tvojem postu ti pišeš o teh tadrugih, in teh tudi jaz ne maram in ne zagovarjam... tak da malo razislite preden kaj pišete ne pa da kar neki pametujete in vsiljujete svoje videnje kar vsem povprek - demokracija ljudlje, demokracija
King1 je napisal/-a:nimam besed rekel bi samo to:
bravo xsara, bravo uroš11 in mišek...
če sem koga z podobnim mnenjem pozabu se opravičujem drugač pa če bi bilo več takih bi bile ceste veliko bolj varne.
zapomnite si nekaj: hitrost ubija pa naj bo to v mestu ali pa na ac.
lp
sašo5 je napisal/-a:xsara je napisal/-a:
na lokalni cesti .....
j..... sunce; sem napisal na AC![]()
Po mestu in po lokalnih cestah je tudi minimalna prekoračitev hitrosti obsojanja vredna......ja Uroš11, tako vozim.......in študiram, da si bom nabavil eno Lado nivo in potem na teh cestal zbijal kot keglje tiste, ki mi izsiljujejo prednost(z dneva v dan več) zaviranja in reševanja situacij, ko raznorazni nedeljski vozniki in klobučniki, z zaprtimi ogledali ne vedo kaj počenjajo.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov