sašo5 je napisal/-a:graal je napisal/-a: Točenja pol cisterne na servisu enega podjetja in pol na servisu drugega podjetja NI možno (izjema je kakšen TUŠ oil... pa še to redko).
pa še kolikokrat se to zgodi v Brežicah(OMV); pripelje na Obrežje in nato še ostanek v Brežice(mesto).....odkar ni Bubniča, vozijo TiB Ilirska Bistrica, sicer lastništvo Viator-Vektorja....
graal je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:graal je napisal/-a: Točenja pol cisterne na servisu enega podjetja in pol na servisu drugega podjetja NI možno (izjema je kakšen TUŠ oil... pa še to redko).
pa še kolikokrat se to zgodi v Brežicah(OMV); pripelje na Obrežje in nato še ostanek v Brežice(mesto).....odkar ni Bubniča, vozijo TiB Ilirska Bistrica, sicer lastništvo Viator-Vektorja....
Brežice(mesto)... to je petrol... omv... ali kaj za ena pumpa je to?
lp, Aleš.
sašo5 je napisal/-a:graal je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:graal je napisal/-a: Točenja pol cisterne na servisu enega podjetja in pol na servisu drugega podjetja NI možno (izjema je kakšen TUŠ oil... pa še to redko).
Brežice(mesto)... to je petrol... omv... ali kaj za ena pumpa je to?
lp, Aleš.
saj sem napisal......(zadnja pumpa na desni strani AC-ja pred mejo je OMV in ko tam stoči, pripelje vedno še nekaj ostanka v mesto - logično, da tudi na OMV...)
P.S po "gostilniških" govoricah bo ta "novi" petrolov dizel, bolj kot ne nateg......samo nafto pa po pristaniščih licitirajo in vzamejo vedno šrot, tako, ki je recimo v nemčiji niti povohajo ne.....
P.S1 znanec je v Avstrji oz. Nemčiji točil neki GT ali GP Dizel(upam, da sem prav razumel) 1,30 stane in po dveh tankih, je uvidel, da avto noro gre(C5) in manj porabi, sedaj je že dva tedna doma in je zopet prešaltal na Petrol(magna pač) in "lenoba" se je povrnila, kakor tudi poraba za dober liter dvignila.......
to se pravi, kaj tankamo? drek po domače povedano in ni daleč od resnice....
RENO911 je napisal/-a:Vedno tankam na Petrolu, se mi zdijo še najbolj na nivoju, drugače pa tudi na OMV, manj na MOL, ker zgledajo bolj socialci, dat jim pa moram na koncu isto za liter. Na drugih črpalkah pa ne tankam, ker so še samo večje sranje.
Petrol ima še najbolj porihtane črpalke in trgovine, sploh v trgovinah dobiš še največ vsega.
RENO911 je napisal/-a:Drugače pogovori o gorivu so pa tema za bedake, ker vsi kupujejo tam kjer dobijo, Pelje isti tovornjak na Petrol, potem pa še na MOL,... Bedarija o tem razglabljat.
Sploh pa ne razumem propagande Madžarskega MOL-a tukaj na forumu. Vas toliko tam dela? Kdaj so še Madžari imeli kaj dobrega? Vse tretjerazredno, vsaj gorivo imajo isto kot Petrol, vsaj to je dobro, če sploh vedno.
Kukec je napisal/-a:Moj JTd je pa trenutno najbolj zadovoljen z omv, moram še poizkusit na tušu in petrolu.
Poraba Diesel pri družbi MOL: 5,79 l/100km (št. zapisov: 5)
Poraba Diesel pri družbi Agip: 6,10 l/100km (št. zapisov: 3)
Poraba Diesel pri družbi OMV: 5,75 l/100km (št. zapisov: 9)
Kael je napisal/-a:Počasi se mi bliža servis na 60.000 km in dosedaj je bil v avtu en tank OMV-jeve nafte iz Slovenije, dva tanka OMV-jeve nafte iz Avstrije, 3 litre petrolove nafte sicer pa izključno Molova nafta - kadar gremo kam na dopust izven Slovenije, peljem nafto seboj. Kolikor vem se na 60.000 km menja filter goriva in bom prosil, da naj ga mi zapakirajo v plastično vrečko, pa če poslikam in objavim lahko iz njega sklepamo o kakovosti Molove nafte?
5cho je napisal/-a:Kaj pravite na to:
http://www.petrol.si/index.php?sv_path=225,226,10177
Ali mislite, da je kaj na tem??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov