Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So avg 15, 2009 5:03 pm

včiraj zapeljem na ac, malo za tem vidim kolono 5 vozil x5 na desnem se mi pripelje za rit pa a8, bmw 5...

seveda so bli naši politiki...
bmw x5 dela prostor in voz levo desno.. ostali pa za njim..
vozli so 170.. sem se peljam za njimi..

ponoč je bla itak prazna ac, samo zanimivo da ne uporabljajo več lučk (saj sploh ne vem če jih lahko)..

drugače pa kako dela tisti protokolarni x5 z policisti.. (skozi levo desno, vozi po sredini obeh pasov..)

čisto za tebe se pripelje po desnem pasu, te prehiti, takoj pred tebe..
pa nek kombi je prehiteval pred nami se mu je tak za rit postavu..

mislim da bi bilo bol varno če bi uporabljali lučke če že morajo biti skozi na levem, pa tako dela spremljevalni bmw..

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So avg 15, 2009 5:16 pm

Luči so še sedaj v uporabi. Zakaj jih ti niso imeli zanimivo vprašanje. No da se je peljal 170 po avtocesti mi ni nič čudnega, sem že videl mojstre ko so leteli 100 čez mesto. To se je za vprašat.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So avg 15, 2009 6:10 pm

AVX je napisal/-a:Luči so še sedaj v uporabi. Zakaj jih ti niso imeli zanimivo vprašanje. No da se je peljal 170 po avtocesti mi ni nič čudnega, sem že videl mojstre ko so leteli 100 čez mesto. To se je za vprašat.

česa vprašat?
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So avg 15, 2009 6:30 pm

ali je normalno, da se peljejo 100 čez mesto, kjer je omejitev 50. Ne rečem, če se peljejo po acto cesti 170, ko je kolikor toliko ravna ceste, ne pa čez mesto, ko bo kak otrok skoču na cesto, pa ga bodo navozili.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne avg 16, 2009 4:18 am

kolesar je napisal/-a:včiraj zapeljem na ac, malo za tem vidim kolono 5 vozil x5 na desnem se mi pripelje za rit pa a8, bmw 5...

seveda so bli naši politiki...
bmw x5 dela prostor in voz levo desno.. ostali pa za njim..
vozli so 170.. sem se peljam za njimi..

ponoč je bla itak prazna ac, samo zanimivo da ne uporabljajo več lučk (saj sploh ne vem če jih lahko)..

drugače pa kako dela tisti protokolarni x5 z policisti.. (skozi levo desno, vozi po sredini obeh pasov..)

čisto za tebe se pripelje po desnem pasu, te prehiti, takoj pred tebe..
pa nek kombi je prehiteval pred nami se mu je tak za rit postavu..

mislim da bi bilo bol varno če bi uporabljali lučke če že morajo biti skozi na levem, pa tako dela spremljevalni bmw..

Pa sej je to normalen stil vožnje za vse črne BMW-je ;)

bemvejaši ne mi zamert, sam sem moral :oops:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne avg 16, 2009 10:17 am

AVX je napisal/-a:ali je normalno, da se peljejo 100 čez mesto, kjer je omejitev 50. Ne rečem, če se peljejo po acto cesti 170, ko je kolikor toliko ravna ceste, ne pa čez mesto, ko bo kak otrok skoču na cesto, pa ga bodo navozili.

cesta ni igrišče . pa še nekaj,kaj policaj ko ima plave luči vkloplene se tudi pelje čez mesto 50?

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Ne avg 16, 2009 10:41 am

Cesta ni igrišče, ampak lahko vsseno kdo priteče na cesto, kaj pade na cesto, veliko več je dejavnikov zarad katerih je bolje da pelješ 50 namesto 150. Target rich enviroment. V tem stilu, samo da pešci niso tarče.
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne avg 16, 2009 12:27 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:ali je normalno, da se peljejo 100 čez mesto, kjer je omejitev 50. Ne rečem, če se peljejo po acto cesti 170, ko je kolikor toliko ravna ceste, ne pa čez mesto, ko bo kak otrok skoču na cesto, pa ga bodo navozili.

cesta ni igrišče . pa še nekaj,kaj policaj ko ima plave luči vkloplene se tudi pelje čez mesto 50?

Že ampak ko gre policaj ima tak v 95 % vklopljeno sireno, ravno zaradi takšnih stvari. V primeru vožnje naših politikov pa samo tista lučka mu tam rotira, zvoka še pa nisem slišal. Edino zvok motorja, na visokih obratih, ko je švignil mimo.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Ne avg 16, 2009 12:32 pm

lučke majo kar vgrajene po teh avtih v maskih motorja..

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Po avg 24, 2009 12:06 pm

Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po avg 24, 2009 12:11 pm

najvrjetneje mu se je 38 letnik čisto za ritjo vozo in je možakarju dopizdlo pa je stopo na bremzo.

bi pa tudi jaz nato šel nazaj do onega pa ga prtisno parkrat.

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tomas666 Po avg 24, 2009 12:37 pm

tud če bi blo to res ( ne morš vedet kaj je blo) ,ne morš kr ustavit sredi ceste in kr pretepat folk sam zarad tega k je za ritjo vozu :roll: :roll: :roll: s tem res kazeš kulturo.... :shock:
Slika

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po avg 24, 2009 1:13 pm

Potem se je pa še "pizdil" na mimoidoče ko je povzročil nesrečo. To so prav najslabši ljudje, manj vredni kot gnojni pljunek človeka okuženega z angino. Da ga ni sram, zakompleksiranec eden.

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tomas666 Po avg 24, 2009 1:15 pm

katastrofa :roll: s takimi sam u zapor in doživljenski odvzem izpita!!!!
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po avg 24, 2009 1:15 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:

Razlika je ta, da je policaj takrat na nujni vožnji in je od tega lahko odvisno ali bo nekdo preživel ali ne. Politiki pa nimajo kej divjat po mestu, pa kaj pol če bo prišel na cilj 3 minute kasnej. Aja, kavica bo mrzla.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po avg 24, 2009 9:49 pm

pridem iz bolnice, direkt na vrata i direkt po p....

saj tega je kar precej...prepotentnezi v avtih od starsev in misli, da se ga lahko nese kolko mu avto gre...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Po avg 24, 2009 10:27 pm

sem se meno s policajem, ki dela v kopru je reku ustavim ponoč mulca z 100.000€ vredni avtom.. (pa nima še 5 minut delovne dobe)
pa mi začne takoj pamet solit pa me zajebavat, je reku takih pa ne prenesem, ampak da je vedno več takih..

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 To avg 25, 2009 12:37 am

Pa da še jaz povem kaj se nam je pripetilo na AC. Kmalu ko zaviješ na avtocesto v Ivančni Gorici, sta nas prehitela dva čeha s karavanoma in začela vijugati levo in desno, menjavala sta pasove kot zmešana obenem pa nenehno zavirala. Vse skupaj je zgledalo kot kakšno filmsko lovljenje, drugi je hotel prvega prehiteti, ta pa se mu je ves čas nastavljal. čez slab kilometer jih pričaka tretji čeh, ki je skorajda STAL NA MESTU na dveh pasovih in ju kot kaže čakal. Norci neumni. Čehi se odpeljejo naprej nato pa naletimo na Avstrijce, ki ne poznajo drugega kot prehitevalni pas. Čeprav cel čas vozi po njem ne gre hitreje kot 130, zato nikogar ne prehiti in dela kolono.[/u]

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic To avg 25, 2009 9:32 am

standard...hehe, se mi je zgodlo, ko sem se pelo na morje, pa ko sem sel nazaj...pa ni vrag, vleko se je majn kot 130km/h zadaj so mi bili ze ostali v riti, toliko da bi smuknil na desni pas pa nazaj na levega mi ni dopuscal promet na desnem...in lej ga frajerja, pol pa le vidim, potegnem mimo, tip pa brez smerokaza na desni vozni pas...hvala bogu da je se bil odstavni...pa vse se dozivi...

kot pravim, res se marsi kateri tukaj od nas pelje malo vec, 140km/h do 150km/h...pa tudi vec na trenutke...vrjamete ali ne, bolj se je treba bati zasanjanih voznikov, ki se peljejo cca. 120km/h in mislijo da so "varni", ter nikome nista, ne gledajo nazaj, ne dajejo smerokazov...nic, od nic...jaz ker bom pa smuknil mimo...bo se pa stavek glasil takole..."mama, si vidla kak se ga prineso, bemti divjaki, take bi vse strpal v zapor"...malo sale, vendar je res...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov