Gosic je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Pa si ti resnično bolan? Izvoz rudnik opisuješ. Si že sploh bil kdaj tam? A ti narišem?
ah, bodi pameten....."nisam ja odavde".....
O.K. pozabi_ heba mi se zate....
LP-
Ja zdj si pa nehal metat polena na ogenj? Opišem ti zadevo, ti me skurcaš, narobe razumeš, ti še enkrat opišem, te užalim, tako kot si ti mene že neštetokrat ( meni se j***, kaj si kdorkoli misli tukaj o meni, jaz povem tako kot je) in odnehaš z heba se mi zate. Povem ti kako je stanje v Ljubljani, pa verjamem da je na Štajerskem še huje, vsaj statistike tak kažejo, tudi mladina se mi zdi bolj nora ( smo na morju letos z štajerci pili.. ampak nebom sodil po temu, še vedno smo vsi Slovenci, razen tisti, sa doŁ, ki se nepriključijo naši kulturi, ampak to je že druga debata), v krškem nevem kako mate stanje, verjetno pa da vam zmanka prstov za štetje tistih, ki vijugajo po cesti...Ni smo si pa vsi enaki. V današnjih časih Sašo, pa moreš ti na cesti bolj pazit na druge udeležence, kot pa na svoja dejanja. Torej pazit druge glave za svojo glavo, oz misliti za več glav.
Asfalt kokrat se je že name dru tak folk, kar okn že odpirov, z enim sem se že skoraj stepel.. Pač to je dokaz ko je njihov ego ponižan, je izbruh agresije. Folka nemoreš naučit vozit, lahko mu daš pa vedit da dela narobe.
off:
In kdo določa tebe za jebenega svetnika oziroma delilca nauka kaj je prav in kaj ne?
Ni morda ponižan kvečjemu tvoj ego, ker ti gre v nos, da nekateri lahko in upajo (ne glede ali je prav ali ne)?
Brigaj se raje zase.
On:
z blendanjem pa opozarjam vsakega, če je radar, nesreča,...in sem vesel, če tudi kdo mene.