Mactron sicer se v tej temi govori o drugem križišču, ampak je pa tema o ind. coni rudnik zato odgovarjam sem..
odprti clio je napisal/-a:Koliko vas ve, da so v TC Rudnik že lep čas nazaj spremenili prometno ureditev? Predvsem merim na tiste, ki ste tam večkrat... Sama spremeba prometne signalizacije je, po mojem mnenju, slabo označena, navkljub temu, da gre za drastične spremembe, predvsem na račun enosmernih cest. Glede na to, da so to sedaj enosmerne ceste, so po njih temu primerno vozim in temu primerno sem že skoraj gospo pokasiral v bok (je z desnega pasu zavijala levo, jaz sem z levega) in enega gospoda skoraj v zobe, ker je zavijal v enosmerno (v napačno smer).
Predvsem me moti, da so izredno slabo opozorili na spremenjeno prometno signalizacijo, še bolj pa me moti, da nekateri ne vidijo, ali pa le nočejo videti, novih znakov.
glede na to, da so dvosmerne ulice spremenili v enosmerne zato, ker se jim po krpanju gromozanskih lukenj enostavno ni dalo še risati sredinskih črt, bi lahko dodal samo to, da čakam, da kakšen pravi gospod ali gospa s "pravim" avtom nasedeta in bodo cepci končno pokasirali za vrat odvetnika, ki jih bo scuzal do zadnjega beliča..
res je tudi sam sem večkrat spregledal znak. sedaj se držim pravil in hkrati računam na to, da obstajajo ljudje ki pač spregledajo znak, kar pa me ne čudi glede na to kakšen texas je tam. za bruhat
ps. nimam nižanega avta pa sem že 2x nasedel tam