simply je napisal/-a:Unec ni Novo Mesto ali Lj.
Rekord je bil 15cm v 25 min - 12 let nazaj.
sašo5 je napisal/-a:krivi so vedno cestarji in noben drug; pika(šefi v pisarnah, ne reveži za volanom, čeprav roko na srce, tudi nekaj teh ne ve, kako se zadeve lotir)AC ima da je čista, suha kot letališka steza, pa naj pada sam hudič z neba.........in vse se da, le pravi čas je treba začet_vsaj klanec
ne, in ne zastopim in nikoli ne bom, da 5cm paralizira celo državo. Ne mislim s tem, da mora bit Vršič, Podkoren, Ljubelj ipd prevozen, ampak, da se vse ustavi pri Uncu recimo, mi pa noben ne bo trdil, da je to normalno....
simply je napisal/-a:Unec ni Novo Mesto ali Lj.
Rekord je bil 15cm v 25 min - 12 let nazaj.
B|ind je napisal/-a: Enostavno se tem pogodbenikom (beri: lokalnim kmetom s traktorji) j**e.
sebaveh je napisal/-a:B|ind je napisal/-a: Enostavno se tem pogodbenikom (beri: lokalnim kmetom s traktorji) j**e.
Vprašaj jih, če so že dobili izplačano lanskoletno pluženje
B|ind je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:B|ind je napisal/-a: Enostavno se tem pogodbenikom (beri: lokalnim kmetom s traktorji) j**e.
In to je moj problem ?!
B|ind je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:B|ind je napisal/-a: Enostavno se tem pogodbenikom (beri: lokalnim kmetom s traktorji) j**e.
In to je moj problem ?!
W|zz je napisal/-a:Jah mal sebično je, če pričakuješ, da bojo zastonj delali, da bo tebi in ostalim lepo..
airmike je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Ne me j****, spet zaprta Primorka zaradi tovornjakov. Pa za koga plačujemo Policijo? Zakaj se ne postavijo ob začetku sneženja na uvoze na AC in dosledno izločajo ter kaznujejo tovornjakarje z letnimi gumami?
Preden vstreliš tako o letnih gumah za kamione, preveri, kakšne gume obstajajo za njih.
Po avatarju in pisanju sklepam da voziš tovornjak torej bi si lahko vzel točno 2minuti in 17 sekund pa vpisal v google "zimske gume za tovornjak" in bi našel:
http://eu.goodyear.com/si_si/tires/repo ... /index.jsp
http://eu.goodyear.com/si_si/tires/repo ... /index.jsp
Drgač pa je tema pomoje čist brezveze. Pozimi je sneg in kjer je sneg so idijoti. Čisto normalno....
sebaveh je napisal/-a:B|ind je napisal/-a: Enostavno se tem pogodbenikom (beri: lokalnim kmetom s traktorji) j**e.
kiki13 je napisal/-a:Smo narod, ki se samo pritožuje.
Enkrat raje povejte: "Naše ceste so pa dobro splužene. Brez težav sem se pripeljal domov, v službo. Cestarji so celo noč delali, zato da so razmere relativno dobre za prevoz v službo".
Najbolj pa me raz****, da se pritožujejo tisti, ki nimajo opreme na avtu ali pa imajo na dvorišču doma 20 cm nezmetanega snega, radi pa imeli kopne ceste!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov